Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulamadım malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun hakkında ne düşünüoyrsunuz?

evde kendim keseceğim saçımı, daha doğrusu direkt makineye vuracağım ama kısa olmasın istiyorum öyle kafa derisi gözükecek kadar.

• Merhaba arkadaşlar virüs nedeniyle makine alacağım, zaten hep aklımda da vardı. Saçım sık ve kalın sayılabilir. İnternette regminton gördüm yaramaz diyorlardı yorumlarda. Etap blade seti ve moser 1400 setini beğendim size sorum regminton hc5035(renkli tarakları olan) yeter mi ? Etap ı alsam moser gibi uzun ömürlü müdür? Arasında çok kalite farkı var mı ? Etap sonuçta türk malı, biraz daha içime sindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa510626

Merhaba arkadaşlar virüs nedeniyle makine alacağım, zaten hep aklımda da vardı. Saçım sık ve kalın sayılabilir. İnternette regminton gördüm yaramaz diyorlardı yorumlarda. Etap blade seti ve moser 1400 setini beğendim size sorum regminton hc5035(renkli tarakları olan) yeter mi ? Etap ı alsam moser gibi uzun ömürlü müdür? Arasında çok kalite farkı var mı ? Etap sonuçta türk malı, biraz daha içime sindi.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142489819

Ben de benzer şekilde, fiyatı 300 ₺ yi aşmayacak bir saç kesme makinesi almak istiyorum. Sadece kablolu alacak olsaydım herhalde Moser marka (1400-278 veya 1400-050) olurdu. Ancak hem kablolu, hem kablosuz kullanabileceğim ve sarjdayken de çalışabilecek bir makine arıyorum. Remingtonların pg6000 serisi (6045, 6060, 6130, 6150, 6160) veya HC5900 serisi fena değil ancak servisinin problemli olduğunu ve şarjdayken çalışmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Bu konuda benim de tavsiyeye ihtiyacım var...

• ben iki senedir kendim kesiyorum. kirmizi remington var memnundum. cok isinmiyor. plastik uclarla istedigin uzunlukta kesiyorsun.
    fakat gecen kampanyayla migrostan philips aldim. jilet gibi super puruzsuz kesiyor. hem daha ince daha hafif ele guzel geliyor. bakir sargili motor diyor farkediyo demekki. kablosuda uzun 2metre ayrinti guzel.
    pilli olanlari unutun onlar oyuncak yeterli guc veremiyor motora sac kesimi icin. yerlilerinde motor zayif. bazisinda bicaklarindan biri seramik oluyor. metal gibi kesermi bilemem. moserlerde sanki kendin kesmek icin degil berber kullansin diye.
    tam puruzsuz kesemesende iki haftada sacin kendine geliyor uzayinca duzeliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayfun bey öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Pilli cihazlarla ilgili görüşünüze katılmakla birlikte, gerektiğinde kablosuz kullanabilmek adına hem kablolu hem kablosuz çalışabilen bir model şu an bana daha mantıklı geliyor. Zaten şarja takılıyken kullanılabilen bir model aramam, cihazın gücü konusunda sizinle aynı kaygıyı taşımamdan kaynaklanıyor. Moser konusunda haklısınız; şahsi kullanım için değil de berber dükkanıma alacak olsaydım düşünmeden alırdım.
  • Takip

• tayfunak T kullanıcısına yanıt
    hangi model....ben de tam saç traşına gidecem geçen hafta yasak geldi
  • Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Braun Saç Kesme Makinesi HC5050 almayı düşünüyorum ancak aynı zamanda sakal traşı için de kullanabilir miyim en düşük 3mm'e kadar kesebiliyor. Kirli sakal veya biraz daha uzunu için yeterli olur mu teşekkür ederim.
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    hc3100 modeliydi bazi migroslarda kalmis olabiliyor yilbasinda aldiydim ben

• Wahl 1911 Lithium Pro hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim... 399 TL ye alınırmı, başka öneriniz olurmu? Çoğunlukla 6-7 yaşlarında çocuk saçı kesilecek, amerikan tarzı denen şekilde, 4-5 cm saç uzunluğu var, yanlar ve arka daha fazla alınacak. bu model işimi layıkıyla görürmü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

Wahl 1911 Lithium Pro hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim... 399 TL ye alınırmı, başka öneriniz olurmu? Çoğunlukla 6-7 yaşlarında çocuk saçı kesilecek, amerikan tarzı denen şekilde, 4-5 cm saç uzunluğu var, yanlar ve arka daha fazla alınacak. bu model işimi layıkıyla görürmü..
    şarjlı ürünler yerine kablolu ürünlere de bakabilirsiniz.

Eger sadece saç kesecekseniz makine az kullanılacak.Batarya ömrü,kullanım ömrü açısından bence kablolu ürünlere bakın.
  • www.hepsiburada.com
    Moser 1406-0458 Edition Saç Kesme Makinası Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/moser-1406-0458-edition-sac-kesme-makinasi-p-SGWAHL000825

arkadaşlar şundan aldım,
    sorum şu, yandaki mandal açık durumdayken kısa, cihaza yapışık konumdayken uzun mu kesiyor, yoksa tersi mi
  • Arkadaşlar merhaba,

Malum Covid-19 nedeniyle gidemiyoruz berberlere en azından bu süreçte idare edebilecek bir makine arıyorım açıkcası olabildiğince uygun olması en önemli kriter. Kablolu vs olması hiç farketmez, yani 100 150 liraya alabileceğimiz önerebileceğiniz makineler var mıdır?

• emre_ulu88 E kullanıcısına yanıt
    Goldmaster Filinta, f/p ürünü. Hem sıfır kesimi güzel hem numaralı kesimleri guzel, ilk başta sıfır kesiyordum şimdi 3 numara kestim gayet guzel kesiyor, ev için bu gecici dönemde kullanılır, iş görür.

• Hem sakal hem saç için kullanabileceğimiz bir ürün var mı acaba 300-350 liraya kadar?
  • Wahl 1911 siparişi verdim, kullandıkça görüşlerimi paylaşırım buradan...
  • Arkadaşlar moser 1400 modelini aldm sağ tarafındaki siyah yıldız vidalı ince ayar yerini gevsettim çok ses yaptı şimdi geri vidalanmiyor boşluk oluyo anca yarıya kadar getirip biraz sabitliyorum bu normalmi ürün hatalı olabilir mi?

• Merhaba,
    Piyasada 40 mm yani 4 cm uzunlukta tarak a sahip çok az alet var. Ben kısa kesmemek için tarak seçeneklerine göre tercih yaptım. Tekzen den fakir in bossy modelini aldım. Hepsiburada da fakir in başka modeli 40 mm. Tekzen de 30 mm. Satıcısı hb olmadığı için Tekzen i tercih ettim. Benim saç gür. Makinenin gücü yetmez diye endişem vardı. Ancak motoru güçlü. Yarım şarjda halletti. Saç uzunluğu 3.3 cm oldu. Yani 30 mm tarakla çok kısa olmayan bir saç elde edilebiliyor. Hb de ki model için bir şey diyemiyorum ama ismi bile çok benzerdi belki 40 mm daha mantıklı olabilir.

• Beyler aranızda Moser 1874-0050 Genio Pro kullanan ya da yakın zamanda alan var mı?

Aletin üzerinde kısa saç ayar düğmesi bulunuyor mu?
    www.epttavm.com
    ePttAVM - Moser 1874-0050 Genio Pro Şarjlı Saç Sakal Kesme Makinesi
    https://www.epttavm.com/item/89391636_moser-1874-0050-genio-pro-sarjli-sac-sakal-kesme-makinesi

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.