Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 çocuğumun saçını kesmek için distribütör firmadan Moser 1400 SET (Mini olan küçük modeli değil!) aldım.
    Çok memnunuz.
    1-2-3-4 numara tarak seti de var o yüzden daha ucuz olan "yalın" ürünü seçmemiştim.

www.mesadepo.com
    Moser 1400 SET
    https://www.mesadepo.com/moser-1400-set-pmu12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 9 Nisan 2020; 12:48:48 >

• Arkadaşlar izlediğim videolarda makinalarla genellilke ense, yanlar ve sakal traşları yapılıyor. Benim aradığım ise üst tarafları da uzun bırakacak şekilde saç kesecek bir makina. Powertec makinalar var. Ama hangi modelinin benim istediğim tarzda olduğunu bilmiyorum. Bu marka ya da farklı bir marka. kullanıp da tavsiye edebileceğiniz bir makina var mıdır? Bir de hem kablolu hem de şarjlı kullanılabilen ve bilindik pahalı markalar dışında olursa iyi olur. Teşekkürler
  • tgy355 T kullanıcısına yanıt
    Bizim berbere saçı iyi kesen bi makine öner dedim, şunu önerdi:
    Trendyol.com
    Powertec TR 3200 Traş Makinesi 8681612488123 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/powertec/tr-3200-tras-makinesi-p-31178847?boutiqueId=316801&merchantId=122829

Bir üstü ne önerirsin dedim, gereksiz olur ama bu var dedi:
    Trendyol.com
    Wahl Wahl 5 Star 8148 Magic Clip Cordless Şarjlı Tıraş Makinesi 008148-016 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/wahl/wahl-5-star-8148-magic-clip-cordless-sarjli-tiras-makinesi-p-4020879?boutiqueId=456791&merchantId=107666

• Arkadaşlar remington hc7170 modeli güzel gibi, kullanan var mı acaba? Yalnız ülkemizde satışı yok herhalde yada salgın nedeniyle stok sıkıntısı oldu.
    www.hepsiburada.com
    Remington HC7170 Pro Power Titanium Ultra Saç Kesme Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/remington-hc7170-pro-power-titanium-ultra-sac-kesme-makinesi-pm-HB00000P4T93

Philips hc9450 de güzel ama onu da satan site bulamadım.
    www.hepsiburada.com
    Philips Series 9000 Hc9450 20 Saç Sakal Kesme Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-series-9000-hc9450-20-sac-sakal-kesme-makinesi-motorlu-taraklar-pm-HB00000B8GV1

Bu iki makineyi tarak uzunluğu fazla olduğu için beğendim. Önerebileceğiniz uzun kesen makine varmı başka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_kaya123 -- 11 Nisan 2020; 2:36:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfıra yakın en küçük mm kesebilen model tavsiyeniz var mı? Moser düşünüyordum ama hepsiburada'da sıfıra yakın kesmediğine dair yazılar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

evet gayet memnunum ... hem şarjlı hem kablolu kullanılabilmesi büyük avantaj ...
    Merhaba.

Sadece saç için makine almayı düşünüyorum. Sakal için kullandığım Philips marka cihazım var ama saç uzunluğu için yeterli değil. 24-30 mm arası keseceğim saçımı. Remington hc5200 alırsam, bu noktada işimi görür mü? En azından şu süreçte.

• Tslee61 T kullanıcısına yanıt
    selam,
    ben yıllardır kullanıyorum memnunum, hatta berberler kapalı olduğundan bir kaç gün önce saç-sakal traşımı kendim yaptım şahane oldu, insanın eli alışınca sonuç berberden farksız, sadece ense için hanımdan veya çocuklardan yardım alıyorum ...

tabii beklentiler ve memnuniyet durumu kişiye göre değişir, ben daha önce başka bir cihaz kullanmadım mukayese yapamam, sizde philips varmış şimdi onunla karşılaştırıp performansını beğenmeme durumu da olabilir ...
  • philips mg7720 var bende 1 yıldır.

sadece saç için alacakların, başka model bakmasını tavsiye ederim.

En büyük tarağı 4 numara gibi kesiyor, üstü uzun olsun diyenler için kısa bir uzunluk olur.

Ayrıca 0.5 mm ya da 1 mm uzunluk ayarı olursa, kesimde iz olmuyormuş. Saç için 3 adet tarağı mevcut makinanın, böyle bir imkanınız yok.

Saçı 3e vurur geçerim, sakal, vücutta önemli diyen varsa tavsiye ederim ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

Wahl 1911 Lithium Pro hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim... 399 TL ye alınırmı, başka öneriniz olurmu? Çoğunlukla 6-7 yaşlarında çocuk saçı kesilecek, amerikan tarzı denen şekilde, 4-5 cm saç uzunluğu var, yanlar ve arka daha fazla alınacak. bu model işimi layıkıyla görürmü..
    Makine elime ulaştı,( Wahl 1911 Lit Pro ) öncelikle malzeme kalitesi gayet güzel, şık bir plastik saklama kutusu içerisinde. Yanında gelen aparatlar normal bir ev kullanımı için yeterli, Tam dolu şarjla kendi saçımı, çocuğumun saçını ve babamın saçını kestim, şarj yüzde 55 te kaldı. ve ilk deneme olduğu için makine normalden daha fazla çalıştı, normal şartlarda tam dolu şarjla 7-8 traş yapar gibi. Kesimde en ufak bir bir çekme yada kesmeme, güç eksilmesi olmadı. Temizlemesi kolaydı, yanında gelen makas ve tarak da iş görür. Fazlası ile işimizi gördü, ilk denemede zaten parasının bi kısmını çıkardı, kullanması zevkli ve kolay. Şarj göstergesinin yüzde cinsinden belirtilmesi avantaj, 6 farklı uç ile değişik uzunluklarda kesim yapabiliyor. Kısaca gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim...

• avanoss kullanıcısına yanıt
    nereden satın almıştınız hocam?
  • hepsiburadadan almıştım 399 TL ye, ancak fiyat biraz önce baktım 500 lere çıkmış. Muhtemelen bi kaç güne gene aynı rakamlara düşer.
  • Ben de üst kısmını kesmek için 40 mm uzunlukta bir tarağa sahip bir traş makinesi arıyorum. Bulabildiklerim hep stoğu tükenmiş ürünler. Eğer varsa tavsiyelerinize açığım.
  • avanoss kullanıcısına yanıt
    Fiyat düşeceğine artıyor

• Ozgur42 O kullanıcısına yanıt
    Hocam şuna bak istersen 44 mm yazıyor.
    www.hepsiburada.com
    Remington Hc5300 Precısıon Saç Kesme Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/remington-hc5300-precision-sac-kesme-makinesi-pm-HB000002OC2B

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekürler. O modeli ben de gördüm, ilgimi de çekti, fakat Amazon'daki yorumlardan sonra soğudum şahsen. Pek çok kişi ayarlanabilir tarağın traş sırasında ayar kilidinden çıkıp içine kaçabildiğini, farkında olmadan saçı istediğinden çok daha kısa kesme tehlikesinin olduğunu yazmış. Fiyatı biraz daha ucuz olsa o riski de alırdım belki ama şu an düşünmüyorum.

www.amazon.co.uk
    Remington HC5700 Precision Cut Hair Clipper: Amazon.co.uk: Health & Personal Care
    https://www.amazon.co.uk/Remington-HC5300-Precision-Clipper-Minutes/dp/B01FAWGUMO

• Ozgur42 O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Ben de uzun kesen bi makine bakıyorum en az 40 mm'lik. Kablolu da çalışan iyi bişey bulursam alırım. Önceki mesajlarda linklerini verdiğim makineler güzel ama stoklarda kalmamış.

• 10 gün önce wahl 1911 lithium pro yu 375 liraya aldım. Son zamanlarda talepten dolayı makina fiyatları ederinin çok üstüne çıktı maalesef. Saçımı hep kısa kestiriyordum.Berber 10 dak halledip o kadar para alınca canım sıkılıyordu.Hazır bahane çıktı,bir makina alayım dedim.
    Ürüne gelirsem saç kesmesi sorunsuz,motoru güçlü,şarjı çok iyi gidiyor.En kısa 1 mm kesiyor.Buda enseyi sıfırlamanıza izin vermiyor.Yedek tarak numaraları 3-6-9 diye gittiği için eğer iyi kesilmezse geçişlerde iz bırakırsınız.Bu makinanın sıkıntı olabilecek tek yeri açma kapama düğmesi bence,sanki emanet gibi duruyor.Gövdesi plastik,Bıçakları yıkanmıyor,fırçayla temizleyecekseniz.
  • Değerli arkadaşlar,
    Ben kirli sakal için bu ürünü almayı düşünüyorum.

Fikirlerinizi öğrenebilir miyim? Bu fiyatlarda alternatif ürün öneriniz var mı? Teşekkürler.

• ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Bende dün sipariş verdim fonexten aynı fiyata bakalım nasıl çıkacak diyeceğim ama moser'de yanlış olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moser 1400 sahibiyim. Ancak makina içinde gelen taraklarla 18mm'ye kadar kesilebiliyor. İnternette de 25mm tarak var en fazla. 50mm civarında kesmek istiyorum ben nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.