Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msafyurek

Merhaba, saç tıraşı için bir makine bakıyorum.

Araştırmalarım sonucu sanırım kaliteli makineler minumum 250 liradan başlıyor gibi.

Aslında bütçem maximum 150 gibi ama eğer değmeyecekse dandik bir makine almak istemiyorum.

Saç tıraşı için gerçekten uygun yani çok ince kesmeyen ve zarar vermeyen sağlıklı bir makine istiyorum.

Önerileriniz neler? Eğer ucuz makine alma diyorsanız 250 liraya kadar önerebilirsiniz. Moser 1411-0050 var aklımda şuan eğer bütçemi yukarı çekecek olursam diye.
    Moser 1411 daha ziyade ense kılları ve şekillendirme düzeltme için.siz moser 1400-0278 bakın.

www.fonexkozmetik.com
    Moser 1400-0278 Profesyonel Saç Kesme Makinesi | Fonex Kozmetik
    https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0278-profesyonel-sac-kesme-makinesi-162

www.fonexkozmetik.com
    Moser 1411 Elektrikli Ense ve Yanak Makinesi | Fonex Kozmetik
    https://www.fonexkozmetik.com/moser-1411-elektrikli-ense-ve-yanak-makinesi-170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 30 Nisan 2020; 3:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. berberler açılsa da babamı bir süre berbere göndermek istemiyorum.

geçen gün Vatan'ın remington 5035 indirimini kaçırdım. 129 TL'ye sattılar.

bu rakamlara yakın uygun makine söyler misiniz? 150 arası saç kısaltacağım bir makine. kendim sıfır yapıyorum. babamınkinde de model yok. kısaltacağım sadece. 5 numara civarı yapsa yeter.

biraz bakındım bu fiyatlara ucuz yollulardan Powertec'ler iyi gibi.

öneriler için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar zaza De Luxe diye bi makine siparişi verdim. Normalde böyle dandik şeyler alıp riske girmem ama 100tl olup kötü yorum görmeyince aldım. İkinci sınıf alman malı diyorlar. Sadece sakal düzelteceğim zaten.

Var mı acaba kullanan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekkanik -- 1 Mayıs 2020; 4:21:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekkanik

Arkadaşlar zaza De Luxe diye bi makine siparişi verdim. Normalde böyle dandik şeyler alıp riske girmem ama 100tl olup kötü yorum görmeyince aldım. İkinci sınıf alman malı diyorlar. Sadece sakal düzelteceğim zaten.

Var mı acaba kullanan?
    Hocam ürünü kullandınız mı?

• quote:

Arkadaşlar zaza De Luxe diye bi makine siparişi verdim. Normalde böyle dandik şeyler alıp riske girmem ama 100tl olup kötü yorum görmeyince aldım. İkinci sınıf alman malı diyorlar. Sadece sakal düzelteceğim zaten.

Var mı acaba kullanan?
    Merhaba. 15 gün kadar önce Tirassepeti.com dan sipariş verdim, kısa sürede elime ulaştı, o zaman 80 TL idi...

Makine beklediğimden çok daha iyi ve kaliteli hissiyat veriyor. İlk denememde saç tıraşımı gayet güzel şekilde yaptım, arkadaşlarım berberi nereden bulduğumu sordular, inanmakta zorlandılar. Yalnız iddia edildiği gibi 40 mm ayarla saç kesmek asla mümkün değil, üstleri parmak arası yaparak makasla düzelttim. Hatta 24 mm den başlayan kalın tarağı pakete hiç koymasalar da olurmuş. İnce tarağı da tıraşın sonuna yakın kırdım maalesef; çok ince 'gevrek' bir plastikten yapılmış, çıt diye kırılıverdi. Yedek tarak için aradım, döneceklerini söyleyip dönmediler, hafta başı ararım yine...

Kutusunda ve kullanım kılavuzunda hep 'Saç kesme makinesi' ifadesi yer alıyor, sakaldan hiç bahsedilmemiş. Ben sakal tıraşı da yaptım ama taraksız biraz kısa oldu haliyle. Facebook sayfalarında Moser firması tarafından üretildiği söylenen 'Made in Germany' bıçağı çok keskin...

Ben daha çok saç kesmek için aldım. Sakal traşı hiç yapmsam da olurdu. Saç traşı için kesinlikle tavsiye ederim ama sadece sakal traşı için alacak olsam muhtemelen başka marka-model bakardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don_civan -- 2 Mayıs 2020; 15:18:10 >

• @aragorn34
    Ürün cuma günü geldi deneme yaptım. Kutusu dıştan çok kötü fakat çantası parçaları falan çok kaliteli duruyor. Sadece açma kapama ve Tarak boyu ayar tuşları kalitesiz. Kesmesi epey sağlam. Uzun tarak ile saç sakal kesmek bence mümkün değil, makinenin kendisiyle alakalı değil genel olarak bence durum böyle. Genel olarak fena değil parasını çıkarır kesinlikle. 10 15mm e kadar saç kesme işini iyi yapar.

@don_civan
    Cevap için teşekkürler. Sakal için fena olmadı. Biraz daha kısalttim sakalları. 40mm Tarak için aldım sırf ama dediğiniz gibi o boyda saç sakal kesmek mümkün değil. Dediğiniz gibi sakal için başka makine bakmak lazım, sanırım trimmer yazanlar daha uygun bu iş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekkanik -- 3 Mayıs 2020; 3:50:36 >
  • Ben de zaza de luxe siparişi verdim. Makine gelince nerdeyse 15 saat şarjda beklettim. Alet fena değil. Tarağını takmadan sıfırıyla sakallarımı kestim 5 dk da bir problem yok. Fakat küçük taragı takıp saça girdiğimde gözümden yaş geldi resmen. Böyle bir çekme koparma yok. Öyle bi ahım şahım saçım da yok.
    Tarağı çıkardım sıfırla denedim takılma yapmıyor. Taraklı kullanımda niye böyle yapıyor saçını kesen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayara stok gelmiş remington 5035 tekrar satışta. 1 tane de ben aldım umarım iyi çıkar.
  • Zaza deluxe kullananlar tavsiye ediyor mu?

• Haftaya berberler açılıyor sanırım.makinalardaki fahiş fiyatlar düşer,stok yapanlar panikle dibe çeker fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 4 Mayıs 2020; 23:8:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn34

Zaza deluxe kullananlar tavsiye ediyor mu?
    Ben etmiyorum dostum.

• Dingling RF-609 tras makinesi satın aldım arkadaşlar bu makinaya uygun tarak satın almak istiyorum nasıl temin edebilirim

https://www.dingling.com.tr/urun/dingling-rf-609-sac-kesim-makinesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 5 Mayıs 2020; 6:39:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aragorn34 kullanıcısına yanıt
    Arada sırada saç sakal düzeltirim diyorsanız olabilir. Ama sürekli saç kesecekseniz almayın derim. Az daha ekleyip kaliteli birşey alınabilir.

• quote:

Arada sırada saç sakal düzeltirim diyorsanız olabilir. Ama sürekli saç kesecekseniz almayın derim. Az daha ekleyip kaliteli birşey alınabilir.
    Sağolun hocam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

Ben etmiyorum dostum.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sevcen

Vatan bilgisayara stok gelmiş remington 5035 tekrar satışta. 1 tane de ben aldım umarım iyi çıkar.
    Teşekkür ederim hocam, yakalamıştım ben de. Geldi. Hatta yeniden stoğa girince iade ürünlerdir dedim ama açılmamış jelatinli geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Teşekkür ederim hocam, yakalamıştım ben de. Geldi. Hatta yeniden stoğa girince iade ürünlerdir dedim ama açılmamış jelatinli geldi.

Alıntıları Göster
    Hocam memnun musunuz?

• Yağ kullanılmasına gerek olmayan makina var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn34

Yağ kullanılmasına gerek olmayan makina var mı?
    yag makinanin omrunun uzamasi icin gerekli. hic bir makina yaga gerek yok demez. kullanip kullanmamak kullanicinin tercihidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

yag makinanin omrunun uzamasi icin gerekli. hic bir makina yaga gerek yok demez. kullanip kullanmamak kullanicinin tercihidir.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.