Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kirli sakal için bu ürünü almayı düşünüyorum.

Fikirlerinizi öğrenebilir miyim? Bu fiyatlarda alternatif ürün öneriniz var mı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Bende dün sipariş verdim fonexten aynı fiyata bakalım nasıl çıkacak diyeceğim ama moser'de yanlış olmaz.
    Benim makina moser 1400-0278 bugün geldi hemen saçları kestim.gayet güzel tam beklediğim gibi çıktı.250₺ fonexin kendi sitesinden aldım.diğer sitelerde fahiş fiyatlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 18 Nisan 2020; 11:6:47 >
  • Arkadaşlar 250-260 liraya kadar ne önerirsiniz ? Remington Powertec falan baktık ama saçımı istediğim boyda kısaltabileceğim sağlam şarjlı bir şey arıyorum. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar dingling aldım tarak numaraları 20-16-12-8 şeklinde bunlar kaç mm oluyor teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygun fiyatlı sadece saç için önerecek var mı ?

• quote:

Benim makina moser 1400-0278 bugün geldi hemen saçları kestim.gayet güzel tam beklediğim gibi çıktı.250₺ fonexin kendi sitesinden aldım.diğer sitelerde fahiş fiyatlar var.

Alıntıları Göster
    Hocam selamlar; moser 1400-0278 almışsınız 250₺ tlye. Aynı ürün hepsiburada da 469 tl. yani sormak istediğim ürünün orjinal veya sahte olması vs olabilir mi?
    hb link: tık

• Ben bugün andis us pro diye bir makine siparişi verdim. Makine izlediklerime göre iyi gibime geldi, gelince yorum yaparım gene. Fiyatı 400 tl. Buradan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharef -- 19 Nisan 2020; 19:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acem_i

Hocam selamlar; moser 1400-0278 almışsınız 250₺ tlye. Aynı ürün hepsiburada da 469 tl. yani sormak istediğim ürünün orjinal veya sahte olması vs olabilir mi?
    hb link: tık

Alıntıları Göster
    Fonex kozmetik moser wahl firmasının Türkiye distribütörü.yani sahte satmayacak tek firma fonex.genelde stokta yok gözükür ama olmadık saatlerde ara ara stok giriyor ve çok çabuk bitiyor habire girip bakacaksınız.makinalarda doğrulama koduda var zaten uluslararası sitesinden kontrol ediyorsunuz size mail atıyorlar.
    Hbdeki linkde ikinci resimde ürünün kutusunun fotosu var ve üzerinde hologram var dikkat ettiyseniz.işte o fonexin hologramı.bu sıralar traş makinaları fiyatlarında çok yükseliş var o yüzden orda fiyat yüksek.mesela philips hc3100 bu salgın başlamadan önce 125₺ civarları satılıyorken şu an 450-500₺ civarı fiyat koymuşlar.
    Moser Profilinewww.moser-profiline.com
    How to spot a MOSER 1400 fake.
    https://www.moser-profiline.com/index.php?is-my-moser-1400-clipper-fake

Moser Profilinewww.moser-profiline.com
    Buy - find your MOSER retailer
    https://www.moser-profiline.com/index.php?Buy

www.fonexkozmetik.com
    Tıraş Makinesi - Kişisel Bakım Ürünleri Online Alışveriş Sitesi
    https://www.fonexkozmetik.com/tiras-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 19 Nisan 2020; 20:41:7 >

• quote:

Fonex kozmetik moser wahl firmasının Türkiye distribütörü.yani sahte satmayacak tek firma fonex.genelde stokta yok gözükür ama olmadık saatlerde ara ara stok giriyor ve çok çabuk bitiyor habire girip bakacaksınız.makinalarda doğrulama koduda var zaten uluslararası sitesinden kontrol ediyorsunuz size mail atıyorlar.
    Hbdeki linkde ikinci resimde ürünün kutusunun fotosu var ve üzerinde hologram var dikkat ettiyseniz.işte o fonexin hologramı.bu sıralar traş makinaları fiyatlarında çok yükseliş var o yüzden orda fiyat yüksek.mesela philips hc3100 bu salgın başlamadan önce 125₺ civarları satılıyorken şu an 450-500₺ civarı fiyat koymuşlar.
    https://www.moser-profiline.com/index.php?is-my-moser-1400-clipper-fake
    https://www.moser-profiline.com/index.php?Buy
    https://www.fonexkozmetik.com/tiras-makinesi

Alıntıları Göster
    süper açıklama, teşekkür ederim.

• Arkadaşlar merhaba,

Saç için Moser 1400 kullanıyorum. Çok memunum fakat sakal kesmek ve şekillendirmek için pek uygun bir makina değil. Sanırım bu ''trimmer'' denen makinalardan birine ihtiyacım var.

Uzun ömürlü ve fiyatı çok yüksek olmayan bir sakal makinası önerebilir misiniz ? Powertec ve Remington gibi markaların ürünleri iyi diye biliyorum. Daha önce bir Remington kullanmıştım, çok başarılıydı.

Hadi bana şöyle F/P canavarı bir sakal makinası söyleyin de alayım arkadaşlar. Ama çok basit bir şey de söylemeyin
  • Moser 1902-0460 Lithium Pro kullanıyorum, içinden 1.5 mm den 25mm ye kadar tarak çıkıyor, şarjı baya gidiyor.
    LCD ekranı var ve şarj durumunu gösteriyor anlık.
    Sakallarımı taraksız ya da 1.5 mm tarak ile traş ediyorum saçlar içinde ruh halime göre 2 numara yanlar 6 numara üstler gibi kombinasyonlar deniyorum.
    Tavsiye ederim.
  • 1 numara altı için önerebileceğiniz bir saç tıraşı makinesi var mıdır?
    Ben oldukça kazıtarak kesiyorum saçlarımı, ama şu an elimdeki makine en fazla 1'e kadar inebiliyor, sıfır için hangi makine uygundur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk -- 21 Nisan 2020; 18:46:12 >
  • Selamlar, saç traşımiçin fonexten moser 1411 aldım geçen geldi. Ağız kısmı yağlanmış, orijinal bandı yırtılmış yerine yeni bant yapıştırılmış, kısaca söylemem gerekirse kullanılmış ürün yollamışlar. Geri yolladım.
    Sonra mediamarkttan wahl marka hybrid lcd model olanından aldım. Bugün geldi. Bu sefer de ağız kısmı yağlıydı ve 1-2 tane kıl vardı üzerinde. Ağız kısmı ayrı bir parça. Hem bu parça yağlıydı, hem de ağız kısmının makineye takıldığı yerde döner bir parça var bu parçanın üzerinde beyaz yağ birikmişti.

Hadi kıllar belli belirsizdi de ağız kısmının yağlı olması normal mi? Yani fabrika çıkışı yağlayıp göndermiyorlardır diye düşünüyorum. İade kodu aldım geri yollicam ama çok sinirlendim artık.
    Makine yağlı gelmez değil mi?

• Fonexten moser 1400 aldım kullanılmış üzerinde kıllar olan makine geldi , Four f kozmetikten Andis makine aldım o da kullanılmış kıllı makine gönderdi. Heralde piyasada makine kalmadı milletin iade ettiklerini satıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharef

Fonexten moser 1400 aldım kullanılmış üzerinde kıllar olan makine geldi , Four f kozmetikten Andis makine aldım o da kullanılmış kıllı makine gönderdi. Heralde piyasada makine kalmadı milletin iade ettiklerini satıyolar.
    Evet ben de ikna oldum artık piyasada wahl ve moser için kullanılmış olmayan makine bulmak zor gibi. Bir de fonex bunu alışkanlık edinmiş. Şikayetvar sitesinde kullanılmış ürün yollamasıyla ilgili bir çok şikayet var. Yalnız bu adamlar bunu ilk defa yapmıyor yıllar önce yazılmış şikayetlerde de aynı şekilde kullanılmış ürün yolladıkları belli.

Bunu yazmıştım geçen gün ama artık bunun yanlış olduğunu söyleyebilirim. Firmayla konuştum fabrikada üretimden sonra yağlayıp keçe üzerinde test ettiklerini, yağın ve kılın bu sebeple olduğunu söylediler. Sonra moser almanya ile görüştüm onlar da bunu doğruladılar. Almayı düşünen arkadaşları yanlış yönlendirme yapmamak için burada yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varstas -- 29 Nisan 2020; 12:5:7 >

• Orijinal distribütöründen setli olanı aldım (ben aldığımda setli olanı 220 tl idi ama zam gelmiş)
    tavsiye ederim

180 liralık Moser 1400

250 liralık Moser 1400 Set
    www.mesadepo.com
    Moser 1400 SET
    https://www.mesadepo.com/moser-1400-set-pmu12
    (30 lira fiyatı arttırmışlar)

• Fiyatlar çok artmış, 15-20 gün önce 300 e aldığım makineye şimdi 500 civarı diyorlar...
  • Merhaba, saç tıraşı için bir makine bakıyorum.

Araştırmalarım sonucu sanırım kaliteli makineler minumum 250 liradan başlıyor gibi.

Aslında bütçem maximum 150 gibi ama eğer değmeyecekse dandik bir makine almak istemiyorum.

Saç tıraşı için gerçekten uygun yani çok ince kesmeyen ve zarar vermeyen sağlıklı bir makine istiyorum.

Önerileriniz neler? Eğer ucuz makine alma diyorsanız 250 liraya kadar önerebilirsiniz. Moser 1411-0050 var aklımda şuan eğer bütçemi yukarı çekecek olursam diye.
  • Okan Turkoglu O kullanıcısına yanıt
    geçici olarak temin edilemiyor diyor acaba stok gelir mi?
  • Fonexten Moser 1400 aldım ben de.Ara ara siteyi kontrol ediyordum , bir tane stokta göründü aldım. Ama sonra üzerinde kıllar olan makine geldiğini düşünmüştüm. Aradım bana onların deneme amaçlı keçe olduğunu söylediler. İnceledim cidden keçe kılıydı. Baya iyi makine tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.