2016 Focus yerine sıfır Polo alınır mı?
Değerli arkadaşlar,
2016 model Ford Focus 1.6 TİVCT TrendX Powershift LPG'li aracım var. Aracım henüz 45 bin km'de. Vw Polo 1.0 dsg life fiyatı 1 milyon civarı. Sizce aracımı satıp Polo almalı mıyım? Yakıt konusunda Polo ne kadar fark eder? Ankara'da yaşıyorum ayda 1000 km. yol yapıyorum. 600 km'si şehirlerarası. Diğer bir alternatif de 2020 model 45 bin km'de Focus TrendX 1.5 TİVCT Powershift LPG. Siz olsanız ne yapardınız?
İlginize teşekkürler.
2016 Focus Powershift Alınır mı?
Değerli arkadaşlar,
Araç arayışımı 2016 model Ford Focus Trendx Powershift benzinli 1.6 ti vct 35 bin km. alarak noktalamak istiyorum. 2015 sonrası powershift şanzımandaki sıkıntıların giderildiği söyleniyor. Bu doğru mu?Bu araca lpg taktırsam sıkıntı yaşar mıyım?
Cevaplarınız için teşekkür ederim
Kia Sportage GDI için hangi lpg sistemi?
Kia Sportage 1.6 GDI İçin Hangi LPG Sistemi?
Değerli arkadaşlar
İkinci el Kia Sportage 1.6 GDI almak istiyorum. Bu aracı hangi lpg sistemini taktırırsak sorun yaşamadan 4-5 yıl kullanırız?Ya da başka markalara mı yöneleyim?
İlginize teşekkürler.
Dizel araç hala alınır mı?
Değerli arkadaşlar,
İkinci el vw jetta tdi dsg alma aşamasındayım. Araç henüz 50 bin kilometrede. Ömrüm varsa en az 4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Ancak bazı çekincelerim var. Elektrikli araçların 2023'ten sonra daha da yaygınlaşacağını dikkate alırsak 4 yıl sonra dizel aracı kimse almak istemeyebilir diye düşünüyorum.
Sizin görüşünüz nedir? Daha önce de dizel Fiat Bravo kullandım.
İlginize teşekkür ederim.
Bakım sonrası motor devri yükseldi.Neden?
|
|
Makyajlanacak BMW 116d almak mantıklı mı değil mi?
|
Konunun Uzmanları Maksimum 2400tlye Buzdolabı Tavsiyeniz?
|
Klima Önerisi
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.581 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası