Şimdi Ara

2016 Focus Powershift Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç arayışımı 2016 model Ford Focus Trendx Powershift benzinli 1.6 ti vct 35 bin km. alarak noktalamak istiyorum. 2015 sonrası powershift şanzımandaki sıkıntıların giderildiği söyleniyor. Bu doğru mu?Bu araca lpg taktırsam sıkıntı yaşar mıyım?

Cevaplarınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atmosferik motor alacaksanız neden risk alıyorsun ki cvt şanzımanlı japon aracı alabilirsiniz

• Merhaba Honda Civic bir önceki kasayı kullandım. Cvt ve yalıtım beklentilerimi karşılamıyor

• LPG yoksa, taktırmayın derim uzun vadede tasarruf edeceğiz diye gezmediğiniz yer kalmaz. LPG virüs gibidir yavaş yavaş yer bitirir motoru. Sorun yaşamıyorum diyen yalan söyler.

• Honda ve Toyota dahil mi

• Aksoy78 A kullanıcısına yanıt

Evet Japon arabaları daha sorunsuz ama her ikisini de düşünmüyorum.

• Lpg düşünüyorsanız bence japondan başka araba düşünmeyin. Alman araçlarında da eski mercedesler nispeten sorunsuz. Ama ford opel vw grubu lpg uyumu konusunda çok sıkıntılı diye duydum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman focus hayırlı olsun kardeşim.

• Kia Cerato, Hyundai Elantra, Fiag Egea 1.6 Etorq da bakabilirsiniz. Otomatiği sorunsuz ve LPG ye Uygun araç olarak bu 3ü iyi olur hem de yalıtım-konfor olarak japonlardan üstünler

• madem 2015 sonrasında "powershift çift kavrama" şanzımanın sorunları giderildi deniyor o zaman niye son kasada tam otomatik şanzımana geçti Ford acaba?

böyle şeylere kanmayın hocam. powershift sıkıntılı bir ünite. zaten adamlarda sorunlardan/şikayetlerden bıktılar ve son kasada tam otomatik şanzımana geçtiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Eylül 2022; 2:27:11 >
  • 2015 sonrası sorunları çözüldü diyenler 2015 üstü ford aracını satmaya çalışanlar.

Eskiye göre tek rahatlığı var (sadece ford değil, tüm çift kavramalar), eskiden iyi niyet için de onarım için de servise muhtaçtı, şimdi sanayide onarılabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.