Şimdi Ara

Hangi Savunma Silahını Basim??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence savunma belli bi yere getirmek için süper mesela ben savunmayı kasytım ve kademeleri maksimuma getirdim.
    şimdi filo basıyorum 1k kom 5k hafif avcım oldu tek roket dahi basmıom artık yapacak bişey yok filo dan başka.
    eninde sonunda bi psikopat çıkıo savunma felan dinnemio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quadriceps

su ana kadar savunmamnin bi ise yaradıgını görmedim bizim iyttifaktaki arkadaslar adamın birine bir daldı adamdaki savunma 1000 hl 1000 roketatar ama 140 kusurdeki adamı 400 kusure gerilettiler ve bunu yapanlar 1300 ve asagisindakilerdi bu nedenle filoyu ve madeni havada tutunca savunmaya gerek kalmiyor zaten geci,lemicek savunma yok bakınız 25. evren bjk_1903 ittifagi :)))

ayrıca 1k hafif ile 1k roket zaten savunma değilki
    bende 7k roket 5k hafif 200 plazma 300 gaus var ve benimkine millet savunma demio
  • arkadaşlar bencede ne kadar savunma kasarsanız kasın 5-6 kişi birleşip GAR atmaya başladımı işiniz bitiyo (tabi o sırada online diilseniz). en iyisi filo yapmak ve filoyuda havada tutmaktır bide ay'ınız varsa cabası.
  • oylede zaten ben onu olesine yazdim adamin savunmasi cok guclu dediler bana nekadar savunmasi var bilmiyorum yani oradaki anafikir su savunma hic bir ise yaramiyor yoksa ben oraya 10k roket ile 20 k hafif 10k gaus ve 50k plazmada yazabilirsdim ama fikir sabit ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj0054

arkadaşlar bencede ne kadar savunma kasarsanız kasın 5-6 kişi birleşip GAR atmaya başladımı işiniz bitiyo (tabi o sırada online diilseniz). en iyisi filo yapmak ve filoyuda havada tutmaktır bide ay'ınız varsa cabası.

evet dostum bizimkilerde gar ile halletiler zaten sonra filo ile girdiler gar olayı bitiriyor guzel bir çalışma oldu 3 kişi organize hallettiler ve isin ilginc tarafı 1500 ile 1000 arasında sıralaması olan lar yaptı bunu adam 140 kusurdu
  • amöa söle bisi var senin cok kuvvetli bi flon olsun adam da casusu yollasın baksın sawunma yok filo bol oh tam adamın isi filoyu vurup ha yı alacak sawunman cok kuvvetli olsun bak nasıl gelebiliyomu bende filodan önce hep sawunma basın
  • GAUS
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCKL

GAUS

plazmadan şaşma
    şahsen ben savunmasında plazma olan birine kolay kolay dalmam.
  • yav bırakın ne plazması hiç biriniz speedsim kullanmıyormusunuz????
    başka yerdede yazdım ;

en avantajlı H.L.
    sonra rokettir gerisi bi işe yaramaz.TAbi bu olmasın anlamına gelmiyor.mesela binlerce reketin ve hafif lazerin olsun 100lerde hasar verirken yanına 3-5 plazma koy milyon hasar verirsin.
    roket : 65000
    hafif lazer 65000
    ağır lazer : 1500
    gaus : 250
    iyon 200(iyon kalkanı en güçlü olandır)
    plazma : 150

yap birinci evren birincisi : 240000 hafif avcı , 14000 komuta 8000 muhriple gireceğine pişman olur.Milyonlarca kayıp verir.Tabi sendede kalkıp onun kaybını karşılayacak çöp olmamalı......
  • arkadaşlar herkezin oyun taktiği farklıdır ve kendine göre en iyisi o taktiktir.
    ben savunma yapmayın demiyorum kimseye ama ne kadar yaparsan yap
    arkadaşın dediği gibi 4-5 kişi birleştimi bi bakmışsın senin savunmanın
    yerinde yeller esiyor. örneğin ben tek başıma 210 gar atabiliyorum
    gerisini siz düşünün benim gibi 5 kişi birleşse hangi savunma dayanabilirki.
    onun içinde bence en iyisi filodur tabi yerde bırakmadığın sürece.
  • tabiki yerde bırakmadığın ve çok online olduğun sürece filodur; 5 kişi birleşip sana 1000 gar atmayı ki 1000 gar yaklaşık25 milyon maden karşılığı yapıyor,o adamlar filonuda yakalar :)
    ayrıca garda çok etkili bi şey değil öyle herkes gözünde büyütmesin.
    quote:

Orjinalden alıntı: dj0054

arkadaşlar herkezin oyun taktiği farklıdır ve kendine göre en iyisi o taktiktir.
    ben savunma yapmayın demiyorum kimseye ama ne kadar yaparsan yap
    arkadaşın dediği gibi 4-5 kişi birleştimi bi bakmışsın senin savunmanın
    yerinde yeller esiyor. örneğin ben tek başıma 210 gar atabiliyorum
    gerisini siz düşünün benim gibi 5 kişi birleşse hangi savunma dayanabilirki.
    onun içinde bence en iyisi filodur tabi yerde bırakmadığın sürece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

amöa söle bisi var senin cok kuvvetli bi flon olsun adam da casusu yollasın baksın sawunma yok filo bol oh tam adamın isi filoyu vurup ha yı alacak sawunman cok kuvvetli olsun bak nasıl gelebiliyomu bende filodan önce hep sawunma basın

evet dostum ama savunmayı yerden kaldıramazsın filo hem savunma gorevi goruyor hem saldırı hem savunmaya vakit harcamayın filo havada kaldığı sürece bişey olmaz işte diyorum 25. evrende olan varsa size gosteriim yerini adam 140 lardaydı ittifagıda 1. sırada ve adamın savunması cok güçlüydü önce gar yolladılar ve sonrada daldılar adam savunmasına güenip filoyu yerde bırakıyor ve kaybetti filosunu bakın benim burada anlatmak istediğim şu elbetteki sırf savunma yaparsanız kimse girmez sizin gezegen ama oyunda kopar orada siz savunmam tamam simdi birazda gemi basim dediğiniz sırada milletin filo uçar gider buyuk düşünen filoya ağırlık verir benim ilk 100 de ilk50 de ve hatta ilk 10 olan arkadaşlarım var ve hiçbiri savunmaya önem vermez. araştırma + filo

• işin özü isteyen istediini bassın.
    enkısa yol bildiin yoldur,bildiin yoldan şaşma
    ben plazma sayısını yüksek tutmaya çalışıorum başkası da hafif lazer basar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

çok sayıda roketatar ve hafiflazer basmak,az sayıda plazma yada gaus basmaktan çok çok daha iyi,ayrıca yapımında deu istememesinden dolayı ve fiyat performans olarak da roketar ve hafif laser avantajlı

ben katilmiyorum şu soyledigine
    sömürgene 10 tane plazma atici koy + roket silosunu yap hic kimse kolay kolay gelemez.
    gelse bile adam kesin zarar eder.

nasil mi bak söyle

10 plazma aticisi var diyelim , adam ise 100 komuta ile geliyor
    savası saldiran taraf kazanır. ama senın plazma aticilarina hicbirsey olmaz.
    ama saldiran taraf büyük olasilikla 2 tane komutasini kaybeder

roketatar felan bence cok boş bi savunma
    bi arkadasimda 10.000 roketatar + 20.000 hafif lazeri vardi. savunmasina guveniyordu filosunuda orda tutuyordu
    adamin teki geldi ne savunma dinledi ne filo :)
    savunan taraf tam 20milyon ünite kaybetti??

gaus topu bile artikboş geliyor.
    en baba savunma plazma aticisi.

• yanlış hesap yapıyorsun dostum.kimse kalkıpta sadece komuta ile girmez giremez.forumda var arat istersen.1. evren 1. si adamda 250,000 hafif avcı var.Hafif avcı oyunun en güçlü gemisi ve ona karşı en iyisi hafif lazer ve roket atar.Bende senin gibi sadece komutaya yönelik düşünüyordum savaşları ancak gördümki millet hafif avcı basıyor.

Şunuda söylüyorum tekrar büyük savunmalar için gar hikaye.100,000 roket atara 250 gar atsan ne olur ki....
    quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

quote:

çok sayıda roketatar ve hafiflazer basmak,az sayıda plazma yada gaus basmaktan çok çok daha iyi,ayrıca yapımında deu istememesinden dolayı ve fiyat performans olarak da roketar ve hafif laser avantajlı

sömürgene 10 tane plazma atici koy + roket silosunu yap hic kimse kolay kolay gelemez.

nasil mi bak söyle

roketatar felan bence cok boş bi savunma
    bi arkadasimda 10.000 roketatar + 20.000 hafif lazeri vardi. savunmasina guveniyordu filosunuda orda tutuyordu
    adamin teki geldi ne savunma dinledi ne filo :)
    savunan taraf tam 20milyon ünite kaybetti??

gaus topu bile artikboş geliyor.
    en baba savunma plazma aticisi.

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

tabiki yerde bırakmadığın ve çok online olduğun sürece filodur; 5 kişi birleşip sana 1000 gar atmayı ki 1000 gar yaklaşık25 milyon maden karşılığı yapıyor,o adamlar filonuda yakalar :)
    ayrıca garda çok etkili bi şey değil öyle herkes gözünde büyütmesin.

Zaten bende 200 GAR ı gidipte 20.000, 30.000 roketi olan adam atmam ki zaten kimse atmaz.
    Sadece yerde saldırmaya değecek filo yakaladığın zaman savunmasını çökertmek amcıyla ve kendi zararımı azaltmak için atarım. Gerisi intahar olur zaten adamın ha nından kar etmediğin sürece kimse gar saldırısına başvurmaz.
    Yada birisine sırf zarar olsun diye atarsın...Tabi kendi zararını görmezden geleceksen.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

quote:

nasil mi bak söyle

2 Komuta Kaybedermi Dostum Yapma 1 Plazma 3 Komutayı Yıkıyor,
    10 Plazma 30 Komata Alır Karşı Taraftan..!

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

yav bırakın ne plazması hiç biriniz speedsim kullanmıyormusunuz????
    başka yerdede yazdım ;

en avantajlı H.L.
    sonra rokettir gerisi bi işe yaramaz.TAbi bu olmasın anlamına gelmiyor.mesela binlerce reketin ve hafif lazerin olsun 100lerde hasar verirken yanına 3-5 plazma koy milyon hasar verirsin.
    roket : 65000
    hafif lazer 65000
    ağır lazer : 1500
    gaus : 250
    iyon 200(iyon kalkanı en güçlü olandır)
    plazma : 150

yap birinci evren birincisi : 240000 hafif avcı , 14000 komuta 8000 muhriple gireceğine pişman olur.Milyonlarca kayıp verir.Tabi sendede kalkıp onun kaybını karşılayacak çöp olmamalı......

cok doru bun katiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoR.LeGoLaS

bende 13000roket 1200hafif 250ağir 150 gaus 230 iyon 50 plazma varr.... ama yinede bir işe yaramior sadece rahatLikLa maden birakabiliyorum veya biriktirebiliyorum filo biraksam am ole 3 kurus luk filo deil saglam adamin zararini karsilayacak bir filo biraksam hemen gelirler.:) adam geli
    or 75 000 ha 3000 komuta iLe hangi savunma karsisinda durabiLirkii?

iste bu dururdur hahaha yanliz yhalan deil gercek ha bu forumdan almistim bu resmi

Hangi Savunma Silahını Basim???

• o adam katlamıştır savunmasını
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.