Bildirim
Hangi server daha iyi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zeus ve Poseidon server'ları birleştirildi ve Bootes adını aldı. Fazla yoğun olmayan server'lardan birisi. Aquarius, Centaurus, Cetus, Delphinus, Eridanus, Lepus, Orion server'larından herhangi birisinde başlayabilirsin. Silkroad-R oynamayı düşünürsen, Thebes server'ını öneririm. Bu server'lar diğerlerine göre daha yoğun. -
Silkoad-R yi oynamadım araştırayım bi. Sunworld VIP, Sjsro oynadım tanınan bi isimim ama private server pek düşünmüyorum normalin tadını vermiyor.
Başka önerisi olan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: PraNgA4
Silkoad-R yi oynamadım araştırayım bi. Sunworld VIP, Sjsro oynadım tanınan bi isimim ama private server pek düşünmüyorum normalin tadını vermiyor.
Başka önerisi olan ?
Aquarius yardir git.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence haklı. Aquarius çok iyi bir tercih olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Bence haklı. Aquarius çok iyi bir tercih olur.
Bence haklı. Bence de haklıyım. Aquarius çok iyi bir tercih olur.
Aquariustayım hocam girerseniz mesaj atın beraber oynarız ben de geri döndüm 4 gündür oynuyorum . SmellsLikeSP -
yer al -
Aquariustayım PraNgA4 çoğunlukla online'ım pm atabilirsiniz. Nick : PraNgA4 -
kardes gel centreausa
Aquarius tayim Viva_La_Vida pm at sifirdan baslarsan kasarim insallah ve bende burdan birinden alarak oyuna basladim pek tanidigim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X