Şimdi Ara

Hangi server daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski silkroad oyuncularındanım arkadaşlar şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. Serverların durumu nedir ? Hangi server daha düzgün oyuncular barındırıyor? Eskiden zeustaydım çok iyi ortamımız vardı da bıraktık hepimiz. Önerilerinizi bekliyorum.

• Zeus ve Poseidon server'ları birleştirildi ve Bootes adını aldı. Fazla yoğun olmayan server'lardan birisi. Aquarius, Centaurus, Cetus, Delphinus, Eridanus, Lepus, Orion server'larından herhangi birisinde başlayabilirsin. Silkroad-R oynamayı düşünürsen, Thebes server'ını öneririm. Bu server'lar diğerlerine göre daha yoğun.
  • Silkoad-R yi oynamadım araştırayım bi. Sunworld VIP, Sjsro oynadım tanınan bi isimim ama private server pek düşünmüyorum normalin tadını vermiyor.

Başka önerisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PraNgA4

Silkoad-R yi oynamadım araştırayım bi. Sunworld VIP, Sjsro oynadım tanınan bi isimim ama private server pek düşünmüyorum normalin tadını vermiyor.

Başka önerisi olan ?

Aquarius yardir git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence haklı. Aquarius çok iyi bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Bence haklı. Aquarius çok iyi bir tercih olur.

Bence haklı. Bence de haklıyım. Aquarius çok iyi bir tercih olur.

• Aquariustayım hocam girerseniz mesaj atın beraber oynarız ben de geri döndüm 4 gündür oynuyorum . SmellsLikeSP
  • yer al
  • Aquariustayım PraNgA4 çoğunlukla online'ım pm atabilirsiniz. Nick : PraNgA4
  • kardes gel centreausa

• Aquarius tayim Viva_La_Vida pm at sifirdan baslarsan kasarim insallah ve bende burdan birinden alarak oyuna basladim pek tanidigim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.