Şimdi Ara

Hangi Serverda Oynuyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, LineageII oynamaya yeni başladım. Bir kaç private server denedim fakat bu oyunda yalnız olarak yapılabilecekler çok sınırlı gözüküyor. Oyunuda çok az bildiğim için oldukça zorluk çekiyorum. DH çoğunluğun oynadığı server hangisidir acaba? Eğer bende aranıza katılırsam yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ...

• l2 osiris e git sen orda yanlız bırakmazlar seni fearlessknight clanı var ordakiler yardımcı olurlar sana bn orda deilim fakat sn oraya git
  • bu siteden enchanter ve forumdaki adını bilmediğim bi arkadaşla beraberwww.lineage2thegame.com da bartz serverında oynuyoruz 7x bi server dır..
    gayet kaliteli ortam bulunuyor.. çok türk yok..
    her girişte en fazla 300 kişi gordum online, genelde 230 kişi civarında bi popülasyon var.
    buyur gel istersen, ben de yeni öğreniyorum oyunu,
    70 lvl bd yim.
    35 level bir arkadasım var bizim klanda, zevkli oluyor pt ler..
    bekleriz..

görüşmek üzere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehueehue1

bu siteden enchanter ve forumdaki adını bilmediğim bi arkadaşla beraberwww.lineage2thegame.com da bartz serverında oynuyoruz 7x bi server dır..
    her girişte en fazla 300 kişi gordum online, genelde 230 kişi civarında bi popülasyon var.
    70 lvl bd yim.
    bekleriz..

görüşmek üzere..

7x Server rate i çok düşük 25x-35x server arıyorum açıkçası. İlgilendiğiniz için teşekkürler ... L2revolt'tayim şu anda server oldukça hoş geldi lag gibi bir sıkıntıda yok fakat kimseyi tanımadığım ve oyuna yeni başladığım için biraz sıkıntı çekiyorum sadece ...

• quote:

bu siteden enchanter ve forumdaki adını bilmediğim bi arkadaşla beraberwww.lineage2thegame.com da bartz serverında oynuyoruz 7x bi server dır..
    70 lvl bd yim.
    bekleriz..

Bu server güzelmiş bak

• güzel tabi krth kardeşim:)
    enchanter ve .colibri. var serverda, onlar master seviyesindeler gerçi ben daha cücük kalıyorum şimdilik, öğrenme aşamasındayım ben de, tam saglıklı bilgileri adresten ve onlardan alabilirsin..
  • L2 sublimity de oynuyorum 35x low rate tadında high rate Pvp vede Pve serverı. İlk başlangıçda asıl ( main ) charınızı açmadan bir spoilci açıyorsunuz sonra ortalama günde 6 saat vede üzerinde oynayacak vaktiniz varsa epic armorunuzu 1 hafta gibi bir sürede yapabiliyorsun. Sonra asıl charınızı açarak oyuna kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunları oynuyorsunuz?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

70 lvl bd yim.
    bekleriz..

görüşmek üzere..

aslında lowrate 7x bi server icin populasyon az olmasına karşın fena degil, low rate oynayasım var deniyecegim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.