carnac ta ac.ama 2 gb yi hemen harcama.sımdılık gorev ıtemelrle idare et ve lvl kas.ardream yapcaksan rogue ac derim.+60 kascam dıyosan priest kas cunku her prt de yer bulursun.Benım gorusum ardream kasmak.1 2ay sonra pıyasa duscek.ozman chıtın set dual claver falan alabılırsın.Hatta alabılıyosan bıraz daha gb al ve sakla cunku su an gb ler ucuz.eger 5 6 gb bulabılırsen kekuri ring dual +9 dex earıng pp amulet of dex alabılırsın.ii oyunlar
quote:
Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_
carnac ta ac.ama 2 gb yi hemen harcama.sımdılık gorev ıtemelrle idare et ve lvl kas.ardream yapcaksan rogue ac derim.+60 kascam dıyosan priest kas cunku her prt de yer bulursun.Benım gorusum ardream kasmak.1 2ay sonra pıyasa duscek.ozman chıtın set dual claver falan alabılırsın.Hatta alabılıyosan bıraz daha gb al ve sakla cunku su an gb ler ucuz.eger 5 6 gb bulabılırsen kekuri ring dual +9 dex earıng pp amulet of dex alabılırsın.ii oyunlar
1 Ay Sonra Piyasanın Düşmesi Varsayımdan Fazlası Değil ..
Ve Arkadaşım Sana Gelince 2 GB Parayla +7 Chitin Set Ve Dual +8 Cleav. Bile Alamazsın Şu Yüksek Piyasada.. ( Rogue Üzerinden Gittim.. )
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
quote:
Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_
1 Ay Sonra Piyasanın Düşmesi Varsayımdan Fazlası Değil ..
Ve Arkadaşım Sana Gelince 2 GB Parayla +7 Chitin Set Ve Dual +8 Cleav. Bile Alamazsın Şu Yüksek Piyasada.. ( Rogue Üzerinden Gittim.. )
eninde sonunda düşcek piyasa hatta düşüşe geçti bile
elbet düşücek ya 1 hafta sonra ya da 2 ay sonra sonuçta düşecek elbet bi gün serverda gb ler biticek o zmn nolucak ?
Hiç almamaya ne dersin?git çikolata al daha ii:Dyerken beni hatırlarsın:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme