Şimdi Ara

Hangi Servere Açsam?Ne Kursam?İtem Önerileriniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş Dolayısıyla Zar Zor Paramı Biriktirim

2 Gb Alcam 30 Günlük Bronze Pre.

Hangi Servere Açsam Charımı?

Hangi Charecter Kursam?

2 Gb İle Hangi İtemleri Alabilirim?

Cevap Bekliyorum

• Yokmu Cevap Arkadaşlar!!!
  • UpUp
  • carnac ta ac.ama 2 gb yi hemen harcama.sımdılık gorev ıtemelrle idare et ve lvl kas.ardream yapcaksan rogue ac derim.+60 kascam dıyosan priest kas cunku her prt de yer bulursun.Benım gorusum ardream kasmak.1 2ay sonra pıyasa duscek.ozman chıtın set dual claver falan alabılırsın.Hatta alabılıyosan bıraz daha gb al ve sakla cunku su an gb ler ucuz.eger 5 6 gb bulabılırsen kekuri ring dual +9 dex earıng pp amulet of dex alabılırsın.ii oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_

carnac ta ac.ama 2 gb yi hemen harcama.sımdılık gorev ıtemelrle idare et ve lvl kas.ardream yapcaksan rogue ac derim.+60 kascam dıyosan priest kas cunku her prt de yer bulursun.Benım gorusum ardream kasmak.1 2ay sonra pıyasa duscek.ozman chıtın set dual claver falan alabılırsın.Hatta alabılıyosan bıraz daha gb al ve sakla cunku su an gb ler ucuz.eger 5 6 gb bulabılırsen kekuri ring dual +9 dex earıng pp amulet of dex alabılırsın.ii oyunlar

1 Ay Sonra Piyasanın Düşmesi Varsayımdan Fazlası Değil ..

Ve Arkadaşım Sana Gelince 2 GB Parayla +7 Chitin Set Ve Dual +8 Cleav. Bile Alamazsın Şu Yüksek Piyasada.. ( Rogue Üzerinden Gittim.. )
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_

carnac ta ac.ama 2 gb yi hemen harcama.sımdılık gorev ıtemelrle idare et ve lvl kas.ardream yapcaksan rogue ac derim.+60 kascam dıyosan priest kas cunku her prt de yer bulursun.Benım gorusum ardream kasmak.1 2ay sonra pıyasa duscek.ozman chıtın set dual claver falan alabılırsın.Hatta alabılıyosan bıraz daha gb al ve sakla cunku su an gb ler ucuz.eger 5 6 gb bulabılırsen kekuri ring dual +9 dex earıng pp amulet of dex alabılırsın.ii oyunlar

1 Ay Sonra Piyasanın Düşmesi Varsayımdan Fazlası Değil ..

Ve Arkadaşım Sana Gelince 2 GB Parayla +7 Chitin Set Ve Dual +8 Cleav. Bile Alamazsın Şu Yüksek Piyasada.. ( Rogue Üzerinden Gittim.. )

eninde sonunda düşcek piyasa hatta düşüşe geçti bile

• elbet düşücek ya 1 hafta sonra ya da 2 ay sonra sonuçta düşecek elbet bi gün serverda gb ler biticek o zmn nolucak ?
  • Hiç almamaya ne dersin?git çikolata al daha ii:Dyerken beni hatırlarsın:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.