Şimdi Ara

arkadaşlar GP nedir nasıl kasılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Guildin bir ust levele atlaması için gerekli olan puandır(bizim exp gibi).Özel kasman gerek yok sen kastıkça oda artar zaten
  • Gp = Guild Point
    Sen bir guilde mensup iken aldığın her 10 sp 1 gp sayılarak artar.
  • DONATE GP DIR CLANDA OLUR SEN KASTIKCA O ARTAR
  • peki üst seviyeye cıkmak için gerekli sanırım bu gp ben bi guilde 3. seviyede girdiysem ve ben guildeyken 4. seviye olduysa benim gp de artmazmı guild penceresinde ?? yada 4.seviyeden sonra niye artmıyor kasmanın sınırı yok (70e kadar) nie guildi sınırlamışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dartanyan

peki üst seviyeye cıkmak için gerekli sanırım bu gp ben bi guilde 3. seviyede girdiysem ve ben guildeyken 4. seviye olduysa benim gp de artmazmı guild penceresinde ?? yada 4.seviyeden sonra niye artmıyor kasmanın sınırı yok (70e kadar) nie guildi sınırlamışlar

Guild leveli dolduğu zaman GP sayımı da duruyor. Yani Guild level göstergesinin ilerlemesi durmuşsa

(Level 4 olup durmuş olabilir veya %100'de durmuştur) guilddeki oyuncuların GP göstergeleri de durur.

Yani kısaca Level 4 olunca kimsenin saymıyor GP pointi. Aslında saymaya devam etmesi bir derece iyi olurdu, en azından Guilddekilerin kasıp kasmadıklarını anlamamız kolay oluyordu.

• Arkadaşlar guild yüzde yüz olunca nasil level atlatıyozPara falan veriyomuşun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet para veriliyo.Mesela biz level 3 olmak için 9m topluyoruz 1 aydır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.