Şimdi Ara

trophy nedir ne işe yarar? oyunun trophy li olduğunu nasıl anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trophy nedir ne işe yarar? oyunun trophy li olduğunu nasıl anlarız?

• Trophy, oyunu oynarken bölüm geçtikçe veya belli başlı görevleri yaptıkça, oyunun sana verdiği ödüldür. Oyunun içinde hiçbir getirisi yoktur. Kendini tatmin etme aracı olarak kullanılabilir.
    Oyunun trophy'li olup olmadığını, oyuna bakarak anlayamazsın. Araştırman gerekir. Zaten bildiğim kadarıyla, artık çıkan bütün oyunlar trophy destekliyor.
  • playstation.joystiq.com
    Yahoo
    http://playstation.joystiq.com/trophies
  • Saçma sapan bişiy ya
  • cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strongiron

Saçma sapan bişiy ya

Yorum süper..
  • kesinlikle saatlerce troph kasmayın arkadaşlar sarı ışığı yiyip oturuyo insan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

kesinlikle saatlerce troph kasmayın arkadaşlar sarı ışığı yiyip oturuyo insan

Allah korudu beni demekki 2 senedir hiç sarı ışık yemedim inş. yemem de ve Ps3'üm 40 gb olduğu için daha rahatım Çünkü en az 40 gb'larda oluyormuş sarı ışık sorunu
  • Sarı ışık makineye göremi değişiyor benim 160 lık ta acaba % kaç bu oran bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Sarı ışık makineye göremi değişiyor benim 160 lık ta acaba % kaç bu oran bilen varmı?

En ez 40 gb, en fazla 60 ve 80 gb'lık diye biliyorum ben ama 160 lığı bilmiyorum... Harddiskin boyutuna bağlı olabilir çünkü ne kadar büyük harddisk - o kadar fazla işlemci kullanımı
  • Pcde street fighter x tekken oynuyorum trophy gibi bir sey var live menüsünde archivements diye.bunları açamadım mesela 10 trials clear diyor veya finish super move falan diyor.yani ps3 deki trophy gibi.ancak ne yaptıysam aktif edemedim nedenini bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.