Şimdi Ara

hangi servis daha iyidir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun uğraş ve araştırmalardan sonra sonunda k850i'mi aldım yanlız tuş takımının sağ tarafında hafif kalkma var aslında telin garantisi var ama bir iki çizik kafamı bozdu kasayı komple değiştirmeye karar verdim.bu konuda tecrübesi olan varmı hangi servise gönül rahatlığıyla telefon teslim edilebilir?

• Sony Ericsson en yetkili servis yeri Asya Telekom dur.
    Zamanında bana W700i,K300i ilk gidişlerinde sıfır olarak ASYA TELEKOM ile verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Sony Ericsson en yetkili servis yeri Asya Telekom dur.
    Zamanında bana W700i,K300i ilk gidişlerinde sıfır olarak ASYA TELEKOM ile verildi.

aslında bende Asya Telekoma vericektim fakat altunizadeki yer bayrampaşaya taşınmış:( artık bayrampaşa yolu bize gözüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf61

quote:

aslında bende Asya Telekoma vericektim fakat altunizadeki yer bayrampaşaya taşınmış:( artık bayrampaşa yolu bize gözüktü.

Garanti varsa alici odemeli olarak kargola (yurtici kargoyla calisiyorlardi en son, ara sor bi degismis mi acaba)
    Icine de bi A4 kagida telefonun problemlerini, yapilmasini istediklerini ve sana ulasabilecekleri telefon numarasi ve kargo adresini yazip gonder.
    Onlar herseyi hallederler

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

Garanti varsa alici odemeli olarak kargola (yurtici kargoyla calisiyorlardi en son, ara sor bi degismis mi acaba)
    Icine de bi A4 kagida telefonun problemlerini, yapilmasini istediklerini ve sana ulasabilecekleri telefon numarasi ve kargo adresini yazip gonder.

telefon garantilide yapıcağımız işlem garanti dışı o yüzden kargoyu karşılamıyorlarmış artık elden vericez belki acil macil dersek iki üç günde hallederler işimizi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

telefon garantilide yapıcağımız işlem garanti dışı o yüzden kargoyu karşılamıyorlarmış artık elden vericez belki acil macil dersek iki üç günde hallederler işimizi.

Alıntıları Göster
    benim v630i vardı kasa haşat olmuştu ve akran kırılmıştı,ben kargoyla gönderdim ama benim tlf 1 ay civarı kaldı çünkü kasa ellerinde yoktu yurt dışından istemişlerdi. Bu işlemler içinde benden istenilen rakam 90 tl yanlış duymadınız 90 tl. p1 vardı bende ekranı çatlamıştı adi genpa 200 civarı istemişti ama asya telekom ise bana 120 tl dedi ve yaptırmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: bollywood turkey

benim v630i vardı kasa haşat olmuştu ve akran kırılmıştı,ben kargoyla gönderdim ama benim tlf 1 ay civarı kaldı çünkü kasa ellerinde yoktu yurt dışından istemişlerdi. Bu işlemler içinde benden istenilen rakam 90 tl yanlış duymadınız 90 tl. p1 vardı bende ekranı çatlamıştı adi genpa 200 civarı istemişti ama asya telekom ise bana 120 tl dedi ve yaptırmıştım

Alıntıları Göster
    @bollywood turkey zaten kasa garanti kapsamıa girmemektedir.Öyle birşey olsa herkes eskitmez dimi (: Telefona verilen zararar Kullanıcı hatasına girer!Tüm garantili aletlerde böyledir.

Ama bir kasa-ekran hakikaten pahalıya patlamış.Yutdışından geldiği içindir bence.

P1 in hakkında genpa ya göndermek sony eric kullanıcısı için hatadır.Genpa sadece SonyEricssonlara bakmıyor diğer modellerede bakıyorlar.Asya Telekom sadece sony ericsson lara bakıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi operatör daha iyi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@bollywood turkey zaten kasa garanti kapsamıa girmemektedir.Öyle birşey olsa herkes eskitmez dimi (: Telefona verilen zararar Kullanıcı hatasına girer!Tüm garantili aletlerde böyledir.

Ama bir kasa-ekran hakikaten pahalıya patlamış.Yutdışından geldiği içindir bence.

P1 in hakkında genpa ya göndermek sony eric kullanıcısı için hatadır.Genpa sadece SonyEricssonlara bakmıyor diğer modellerede bakıyorlar.Asya Telekom sadece sony ericsson lara bakıyor

Aslanım bizde biliyoruz garantiye girmediğini :))))))) şaka bir yana ben ekran ve kasanın yan sanayisini bulmuştum ama satıcı benim sony ericsson fanatiğimi olduğunu anlayınca bana önermedi ama bence ekran + komple kasa tuştakımı herşey dahil iyi fiyat verdiler

• yine konu başka yerlere dağıldı ben başka bi soru daha sorayım bari:D bu telle konuşurken karşı tarafın sesi biraz kısık geliyo herhangi bir problemi varmıdır yoksa driver ile çözülebilcek bişey mi?
  • quote:

yine konu başka yerlere dağıldı ben başka bi soru daha sorayım bari:D bu telle konuşurken karşı tarafın sesi biraz kısık geliyo herhangi bir problemi varmıdır yoksa driver ile çözülebilcek bişey mi?
    kısık geliyorsa acustic driverle alakası vardır.

Bunu dene bakalım

http://www.4shared.com/file/113405455/9887b462/acoustic_G502_K850_K660.html

• quote:

uzun uğraş ve araştırmalardan sonra sonunda k850i'mi aldım yanlız tuş takımının sağ tarafında hafif kalkma var aslında telin garantisi var ama bir iki çizik kafamı bozdu kasayı komple değiştirmeye karar verdim.bu konuda tecrübesi olan varmı hangi servise gönül rahatlığıyla telefon teslim edilebilir?

dediklerinin aynısı bendede var kasa + tuş takımı fiyat olarak ne derler sizce
  • quote:

kısık geliyorsa acustic driverle alakası vardır.

Bunu dene bakalım

http://www.4shared.com/file/113405455/9887b462/acoustic_G502_K850_K660.html

bak bu driver iyi oldu ama cihazın daha hafıza kartı elime geçmedi kendi belleğine kurabilirmiyim bide nasıl çalıştırcam sony ericssonda acemiyim abi:)

• quote:

bak bu driver iyi oldu ama cihazın daha hafıza kartı elime geçmedi kendi belleğine kurabilirmiyim bide nasıl çalıştırcam sony ericssonda acemiyim abi:)

A2 konusundan A2Uploader ı indirip "C" tuşu ile basılı tutup usb e bağlayıp IFS/SETTING/ACUSTIC klasörüne tümünü sürükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

uzun uğraş ve araştırmalardan sonra sonunda k850i'mi aldım yanlız tuş takımının sağ tarafında hafif kalkma var aslında telin garantisi var ama bir iki çizik kafamı bozdu kasayı komple değiştirmeye karar verdim.bu konuda tecrübesi olan varmı hangi servise gönül rahatlığıyla telefon teslim edilebilir?

aradım bugün asya telekomu yaklaşık olarak 85'i bulur dedi kadın.kesin fiyat için telefonunuzu servisimize iletin filan dedi..

• quote:

quote:

A2 konusundan A2Uploader ı indirip "C" tuşu ile basılı tutup usb e bağlayıp IFS/SETTING/ACUSTIC klasörüne tümünü sürükle

A2'yi indirdim:)dosya halinde sürüklemiycem dimi dosyayı açıp içindekileri sürükliycem..
  • quote:

A2'yi indirdim:)dosya halinde sürüklemiycem dimi dosyayı açıp içindekileri sürükliycem..

tabikide tümünü seçip sürükle o klasöre
  • quote:

quote:

quote:

aradım bugün asya telekomu yaklaşık olarak 85'i bulur dedi kadın.kesin fiyat için telefonunuzu servisimize iletin filan dedi..

tahminim %99.9 85 tl olacakır fiyatı banada aynı dediler çünkü

• quote:

quote:

tabikide tümünü seçip sürükle o klasöre

A2 teli göremo yani tel içindeki dosyalar bir türlü çıkmıyo sürekli alttaki yeşil cubuk ilerliyor fakat tık yok..acaba telin pc suit cd'si yüklü değil ondan olabilirmi bu sorun..
  • quote:

A2 teli göremo yani tel içindeki dosyalar bir türlü çıkmıyo sürekli alttaki yeşil cubuk ilerliyor fakat tık yok..acaba telin pc suit cd'si yüklü değil ondan olabilirmi bu sorun..

GGSetup ı kuracaksın önce.USB Drivere gerek yok yada başka programa.
    A2 yi aç."C" tuşuna basılı tutarak bağla.Görmzse "5" tuşuna basılı tutarak bağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bollywood turkey

quote:

quote:

quote:

tahminim %99.9 85 tl olacakır fiyatı banada aynı dediler çünkü

kasa + tuş 85 tl süper ozaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.