Arkadaşlar bu aralar ses kartı almaya niyetlendim. Biraz araştırıyım şöyle sağlam bir ses kartı alıyım dedim ama keşke hiç araştırmadan gidip Türkiyede bir çok kişinin yaptığı gibi Creative X-Fi bi ses kartı alsaydım..:D Kafam çok karışık.. Sizden bu sebeple bana yardımcı olmanızı istiyorumm..
İlk önce kartı ne kullanmak amacıyla aldığımı söyleyimm.. Arkadaşlar ben çok büyük oranda Müzik dinlemek ve film izlemek için alıcam ses kartını.. Ha arada bide oyun oynarım. Kartın Oyun performansınında iyi olmasını isterim dolayısı ile.. Ama çoğunlukla Müzik içinn..
Almayı düşündüğüm kartları yazayım şimdi... Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Ses Kartı.........., Asus Xonar HDAV 1.3 Deluxe PCI-E Ses kartı........, Asus Xonar D2/PM 7.1 PCI Ses Kartı............., Creative X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E SES KARTI............, Creative X-FI TITANIUM FATAL1TY CHAMPION PCI-E SES KARTI........., Creative X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI........... İşte bunlar Arkadaşlarr.....(Sizin de önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim)....
Şimdide bu kartlar hakkında araştırma yaptığımda okuduğum yorumları yazayım... İtiraf edeyim ki okuduğum bütün yorumlarda ""AUZENTECH X-Fi Prelude 7.1 ses kartı"" hakkında bir kere bile şikayet görmedimmm. Bu kartı alan almayan herkes övüyo.... Bu kartın müzik performansının çok iyi olduğu, Kalite babında çok üstün bi kart olduğu söyleniyo... Asus ses kartlarını da büyük ekseriyetle övüyolar ama Asus'un Ses ayarlarıyla (Equalizer ayarlarıyla) oynamaya pek izin vermediği falan söyleniyo..Acaba bi sorun teşkil edermi bilmiyorumm.(Bu biraz kafamı karıştırdı). Creativ' lerinde onlara verdiğimiz paraları haketmedikleri Türkiye piyasasını ele geçirdikleri için de bu meblağlara mal sattıkları söyleniyorr. Haklarını da yemeyim oyun performanslarının iyi olduğu (benim için bi önemi yok, ben müzik performansı arıyom) ve çok fazla equalizer ayarı seçeneği yapabildiğimiz deniyor..
Birde Asus Xonar HDAV 1.3 Deluxe PCI-E Ses kartı ile Asus Xonar D2/PM 7.1 PCI Ses Kartı arasındaki fark nedir arkadaşlar. Herhalde sadece HDAV 1.3 Deluve de 3D özlelliği var.. Bu sesdeki 3D özelliği nedir? Bunun için ne gerekllidir.. Ses siztemimizin de mi 3D olmadı gerekir :D Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
quote:
Ses siztemimizin de mi 3D olmadı gerekir :D
3D kulaklik :D
Son çıkan ses kartlarında Asus, Xonar serisiyle bence oldukça iyi bir iş çıkardı. Bu nedenle önce Xonar'ı sonra da Auzentech'i öneririm. Eğer Windows 8 çıktığında 6 ay boyunca düzgün bir sürücü çıkmasını bekleyecek sabrınız varsa o zaman Creative de tercih edebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme