Arkadaşlar 5+1 ses sistemi lmayı düşünüyorum ve aklımdan creative ve logitech den bşka marka yok.. Önerdiğiniz 5+1 uygun fiytlı sağlm ses veren biişi varmıdır???
Ses kalitesi açısından bu kategoride en iyisi Logitech dir. Ancak Jazz hem güç açısından hem de sat'larında tweeter olması bakımından daha tercih edilebilir bir seçenek. Creative'yi tavsiye etmem.
show düşün bana kalırsa
Neden Show düşünsün, biraz daha açarmısın?Ben de sistem almak istiyorum da bana da önerirmisin show'u ve en önemlisi neden önerirsin?
arkadaşlar logitec x530 zaten süper bnm için ama biras pahalı burada 122$ civarı creative sbs 580 var 16 w subwoofer lı o da 73$ creative yine 5200 ise 94$ civarı bnm kafamdaki ise sbs580 deki 16 w subwoofer ın bana yetip yetmiceği... arkadaş aldı ve çook memnunum son ses açamıyorum falan dedi tamamen kararsızım bana yüksek ses ucuz fiyat kaliteli mal lazım anlicanız!!!!!
Bence 5+1 lerde logitech öneririm süper arkadastaa daa var Z-5500 ama biraz pahalıı amaa süperr
Ucuzdan kastın ne kadar? Yazdıklarımın hepsi ucuz zaten. Performans/fiyat diyorsan Jazz al toplamda 100W ama kalite diyorsan logitech al. Diğer yandan creative SBS serisi yaramaz tavsiye etmem.
jazz hakkında pek bi bilgim yok ama inspire t6060 creativin güzel bi modeli ......araştırıyorum tabi fiyat olarak 150.00ytl falan o civarlarda param var... almışken ilerde bu ses az geliyor falan demek istemiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme