Şimdi Ara

hangi ses sistemi?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5+1 ses sistemi lmayı düşünüyorum ve aklımdan creative ve logitech den bşka marka yok.. Önerdiğiniz 5+1 uygun fiytlı sağlm ses veren biişi varmıdır???

• Jazz 9941 (140-150$) ~ 100W RMS
    Logitech X-530 (90-100$) ~ 50W RMS
    Creative 5200 (90-100$) ~ 50W RMS

Ses kalitesi açısından bu kategoride en iyisi Logitech dir. Ancak Jazz hem güç açısından hem de sat'larında tweeter olması bakımından daha tercih edilebilir bir seçenek. Creative'yi tavsiye etmem.
  • show düşün bana kalırsa
  • Neden Show düşünsün, biraz daha açarmısın?Ben de sistem almak istiyorum da bana da önerirmisin show'u ve en önemlisi neden önerirsin?
  • arkadaşlar logitec x530 zaten süper bnm için ama biras pahalı burada 122$ civarı creative sbs 580 var 16 w subwoofer lı o da 73$ creative yine 5200 ise 94$ civarı bnm kafamdaki ise sbs580 deki 16 w subwoofer ın bana yetip yetmiceği... arkadaş aldı ve çook memnunum son ses açamıyorum falan dedi tamamen kararsızım bana yüksek ses ucuz fiyat kaliteli mal lazım anlicanız!!!!!
  • Bence 5+1 lerde logitech öneririm süper arkadastaa daa var Z-5500 ama biraz pahalıı amaa süperr

• Ucuzdan kastın ne kadar? Yazdıklarımın hepsi ucuz zaten. Performans/fiyat diyorsan Jazz al toplamda 100W ama kalite diyorsan logitech al. Diğer yandan creative SBS serisi yaramaz tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi Nasıl Yapılır?
    4 yıl önce açıldı
    Ses sistemi
    8 ay önce açıldı
    Ses Sistemi Önerileri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jazz hakkında pek bi bilgim yok ama inspire t6060 creativin güzel bi modeli ......araştırıyorum tabi fiyat olarak 150.00ytl falan o civarlarda param var... almışken ilerde bu ses az geliyor falan demek istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.