Arkadaşlar daha önce x-540 aldım ama müzikte istediğim performansı alamadım. Benim aradığım şey müzik te sesler net basslar tok çıksın. Tecrübesi olanlardan tavsiye bekliyorum. bütce 250TL. bu fiyata hem güzel hemde yüksek ses te performans. Sizce ne almalıyım. Creative audigy blaster 7.1 ses kartım var.
arkadaşın müzik dinliceksen 2.1 sistem almalısın 2. el z2300 bulabilirsen iyi olur
bence müzik dinlemek için 2.1 yerine 2.0 almalısın z2300+value 7.1 ile müzikten zevk alacağınızı sanmıyorum
Sizin 250 TL bütçenize. Müzik için Solo 6 ve Solo 7 uyuyor.
2 elde solo7 var uygun fiyatlı. Ama yer İstanbuldu yanılmıyorsam. Yozgata uzak kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: smhsyn
Arkadaşlar daha önce x-540 aldım ama müzikte istediğim performansı alamadım. Benim aradığım şey müzik te sesler net basslar tok çıksın. Tecrübesi olanlardan tavsiye bekliyorum. bütce 250TL. bu fiyata hem güzel hemde yüksek ses te performans. Sizce ne almalıyım. Creative audigy blaster 7.1 ses kartım var.
Madem müzikte kalite arıyorsun o zaman creative L3800 öneriyorum.
Pardon bu kart hangisi oluyor ?
quote:
audigy blaster 7.1
quote:
Orijinalden alıntı: aykutx
quote:
Orijinalden alıntı: smhsyn
Madem müzikte kalite arıyorsun o zaman creative L3800 öneriyorum.
arkadaşım 5.1 sistemler film ve oyun içindir tatmin olmaması normall
250 liraya birtane logitech z4 alınabilir
z4 harika bir sistemdir kullanıpta memnun kalmayan yoktur
creative i-trigue serisine bakın, eğer bütçeniz elveriyorsa jamo veya AE aego m tavsiye ederim.
arkadaşım bende senin gibi x 530 aldım bide ses kartı aldım creative müikte istediğim performans olmadığı için 1 ahfta önce altec fx 4021 aldım kullanıyorum sesler dengeli ve net çıkıyor ben geyat memnunum tavsiye ;) .aslında altec mx5021 alacaktım askerden önce 350 ydi set 1 sene önce falan yani fiyatları 550 biraz yüksek kaçtı. tutulunca koyuyolar zammı. bence altec
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme