Şimdi Ara

Hangi siteden alışveriş yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lys'nin son demini de bu hafta atlatacağım için şimdiden kitapların siparişlerini vermek istiyorum. malum 3-4 gün arası kargo sürer diye düşünüyorum. daha önce internet üzerinden sipariş veren arkadaşlar hangi siteyi önerirler. şimdilik benim kafamda d&r ve idefix var. daha önce bu iki siteden alışveriş yapan arkadaşlar hangisini önerirler? sonraları düzenli alışveriş yapacağımı göz önünde bulundurursanız iyi olur.

Sipariş vereceğim kitaplar

Emrah Serbes - Erken Kaybedenler

Charles Bukowski - Pis Moruğun Notları / Ekmek Arası

Margaret Cheney - Zamanın Ötesindeki Deha Tesla

seçtiğim kitaplardan herhangi birini okuyan arkadaş varsa, kitapla ilgili fikirlerini paylaşırsa memnun olurum.

KİTAPLAR GELMİŞTİR.

Cumartesi gece yarısından sonra verdiğim sipariş bugün 11 gibi elime ulaştı. Yani iki gün gibi bir sürede geldi. Paketleme de iyiydi. D&R yi öneren arkadaşlara teşekkür ederim.
     Hangi siteden alışveriş yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklindakalmasin -- 23 Haziran 2014; 13:01:21 >

• Ben idefix kullanıyorum. Kesinlikle öneririm.
    Kitap yurdunu da degerlendir. Kullanmadım fakat ismini cok duyuyorum onun da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    hocam her sipariş de puan kazanma gibi bir şey mümkün mü dr ya da idefix de? ya da bazı sitelerin 50 tl üzeri alışveriş de hediye kitap gönderdiklerini de duymuştum.
    ya da daimi alışveriş yapan üyelere özel kampanyalar gibi bir şey var mıdır?
  • Çoğunlukla alışverişlerimi D&R'dan yaparım.
    Hem 50 tl üstü kargo bedavaya geliyor. Tavsiye ederim.
    Kitaplar arasından Ekmek Arası'nı okudum sadece. Hala tadı damağımdadır. Charles Bukowski iyi yazar.
    Kısmetse bende okumak istiyorum diğer eserlerini.
  • Ekmek Arası Bukowski'nin çocukluk ergenlik yıllarına güzel bir giriş kitabıdır. Okurken sıkılmadım çok keyifli saatler geçirmiştim hatta. Eğlenceli, değişikti.
    Site olarakta D&R'ı önerebilirim. 2 yıldır D&R kullanırım. Hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklindakalmasin

hocam her sipariş de puan kazanma gibi bir şey mümkün mü dr ya da idefix de? ya da bazı sitelerin 50 tl üzeri alışveriş de hediye kitap gönderdiklerini de duymuştum.
    ya da daimi alışveriş yapan üyelere özel kampanyalar gibi bir şey var mıdır?

Idefixde puan vb. Bir sey yok.
    En son 25 tl ustu kargo bedava idi değişmediyse.
    Hediye kitap degil de hediye dergi gönderiyor idefix. Ama oyle onemli bir dergi de degil. Sıradan kendi dergisi. Onun dışında bazen kampanyalarla not defteri falan veriliyor. Fakat Bedava kitap hic görmedim veren de hic duymadım.

• kitapyurdu, dr, idefix hepsine kitapları ekle hangisi daha ucuz tutuyorsa ondan alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Idefix ve D&R oldukça iyiler. Tabi daha iyi indirime denk gelirsen henüz oradan alışveriş yapmadım ama kitapyurdu nunda iyi olduğunu duydum.
  • Ben D&R kullanıyorum. Sipraişi cumartesi verip salı günü kitaplarımı almıştım. Çok memnun kaldım kargodan. Ben senin yerinde olsam kitapyurdu, idefix ve D&R da alacağın kitapları listele. Büyük ihtimalle kargoda 1 günlük oynama olacaktır. Sende listelediğin sitelerde en ucuz olanını al.

• Kitpyurdu.com her zaman çok memnunum. Fiyatlar da uygun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.