Şimdi Ara

Hangi siteden kitap almalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kitapyurdu'nu düşünmeyin derim, salı günü sipariş verdim, istediğim şeylerin hepsinin temin süresi 1 gündü hala bekliyorum yeni kargoya verilmiş.
  • Arkadaşlar kitapyurdu'ndan sipariş verdim az önce sonucu bildireceğim konuda.
  • d&r
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom23

Arkadaşlar kitapyurdu'ndan sipariş verdim az önce sonucu bildireceğim konuda.

hocam kargolamasını ss çekip atarmısın kitapyurdunun
  • Ben hep babil den veriyorum fakat son birkaç aydır kullanmıyorum nasıldır bilemem hala aynilarsa tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rester

quote:

Arkadaşlar kitapyurdu'ndan sipariş verdim az önce sonucu bildireceğim konuda.

hocam kargolamasını ss çekip atarmısın kitapyurdunun

Tabi ki hocam elime ulaşınca sonucu görüntü şeklinde bildireceğim.
  • tamam dır
  • www.akadyayincilik.com.tr den satın alabilirsin mesela:) Hatta bulamadığınız kitaplar da itina ile bulunur ve güvenli bir kargo ile hızlı bir şekilde adresinize ulaştırılır.
    Selam, sevgiler...
  • Arkadaşlar kitabım hasarsız bir şekilde elime ulaştı. İlginiz için Teşekkür ederim.
     Hangi siteden kitap almalıyım ?
  • quote:

Arkadaşlar kitabım hasarsız bir şekilde elime ulaştı. İlginiz için Teşekkür ederim.

İlk alışverişinizmi ayraç kahve felan verdilermi eskiden ne güzel veriyolardı ya

• kitapyurdu eski paketlemesinemi dönmüş burada yeni sisteme geçtiler yazıyorduhttp://forum.donanimhaber.com/m_72009848/mpage_2/f_/key_kitap%252Bkargo%252Ba%25E7%25FDl%25FDm//tm.htm#103581289
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinyap

quote:

Arkadaşlar kitabım hasarsız bir şekilde elime ulaştı. İlginiz için Teşekkür ederim.

İlk alışverişinizmi ayraç kahve felan verdilermi eskiden ne güzel veriyolardı ya

Hayır hocam sadece kitap vardı deneme amaçlı 1 tane kitap sipariş ettim belki ondan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rester

kitapyurdu eski paketlemesinemi dönmüş burada yeni sisteme geçtiler yazıyorduhttp://forum.donanimhaber.com/m_72009848/mpage_2/f_/key_kitap%252Bkargo%252Ba%25E7%25FDl%25FDm//tm.htm#103581289

Bu paketleme sistemi de güzelmiş hocam eskisi yani. İlk siparişim olduğu için fazla bilgim yoktu.
  • kitapstore.com bütün siteler içerisinde en ucuzu girince anlarsın zaten. Ben mesela Ahmet Arlsan'ın Felsefe Tarihi serisi kitabını alacağım 5 kitaplık bir set.
    idefix fiyatı: 127,50 TL
    KitapStore Fiyatı : 116,80 TL
  • babil.com'un Aralık ayı civarı çok hoş kampanyaları vardı, küçük küçük sürprizler vs. fiyatları da uygundu, yalnız eski basım bir kitapta kırışıklar vardı. Onun haricinde son bir kampanya ile kupa dahi hediye geldi kargoyla. Yurtiçi Kargo'yu (artık) kullanmamaları da ayrı bir hoş özellik.
  • kitapyurdu.com'u öneririm. Onun haricinde kitaplara tonla para vermek yerine Google Kitaplar'dan ücretsiz kitaplar da indirebilirsiniz. Açıkçası yeni teknoloji ve yaşam tarzı için en iyisi diye düşünüyorum.

Hayatın her renginden bir parça, her hissinden bir pay vadediyor size "Mavi - Yeşil Hikâyeler". Akıntısına kapılıp ayrıntılarını göremediğimiz bu yaşamın en ince noktalarına çekiyor sizi ve düşünmeye davet ediyor. Böyle farklı bir yolculuğa cesaretiniz var mı?

"Mavi Yeşil Hikâyeler" Google Kitaplar

• Eskiden kitapyurdu.com iyiydi ancak son dönemlerde şikayetler artmaya başladı. en önemli sorun telefonle ulaşamıyorsunuz. aynı gün temin edilecek denilen kitaplar bir hafta 10 günde ancak temin edilebiliyor veya hiç temin edilemiyor. ücret iadesi veya alacaklı çeki gibi yollarla ödediğiniz ücreti geri bekliyorsunuz. ben 2005 ten beri kullanıyordum. bu sene sorun yaşadım hala çözülmedi. İnternetten biraz araştırma yaptım. benim gibi sorun yaşayan kişi sayısında artış var. en önemlisi de muhatap yok. çünkü bir sabit telefon numarası var. ya meşgul ya da otamatik olarak konuşma sonlandırılıyor. inşallah kısa sürede bu soruna çözüm bulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenthpatelin

Eskiden kitapyurdu.com iyiydi ancak son dönemlerde şikayetler artmaya başladı. en önemli sorun telefonle ulaşamıyorsunuz. aynı gün temin edilecek denilen kitaplar bir hafta 10 günde ancak temin edilebiliyor veya hiç temin edilemiyor. ücret iadesi veya alacaklı çeki gibi yollarla ödediğiniz ücreti geri bekliyorsunuz. ben 2005 ten beri kullanıyordum. bu sene sorun yaşadım hala çözülmedi. İnternetten biraz araştırma yaptım. benim gibi sorun yaşayan kişi sayısında artış var. en önemlisi de muhatap yok. çünkü bir sabit telefon numarası var. ya meşgul ya da otamatik olarak konuşma sonlandırılıyor. inşallah kısa sürede bu soruna çözüm bulurlar.

Site yeni görünüme geçmeden önce mesajlara anında karşılık geliyordu şimdi çok geç geliyo birde telefonda bi sorun yaşamadım.

• 17 Martta kitapyurdu.com 6 kitap sipariş verdim. aynı gün temin edildi yazılı idi. 4-5 gün göndermediler. Sabit telefon numarası ile iletişim kuramadık. birkaç mail attım. sonra geri döndüler. yanlışlık olmuş 4 kitabın 2 si temin edilememiş. bende o iki kitaptan vazgeçtim.(ücretini ödediğim halde) Bunun üzerine kitapları hemen göndereceklerini söylediler. 3 gündür hala kargoya vermediler. vazgeçtiğim kitapların parasını geri iade ederler mi? ne zaman iade ederler o meçhul de satın aldığımız ve temin edildi dedikleri kitapları kargoya verselerdi bari. ilk defa böyle ciddiyetsiz bir durumla karşılaştım. son dönemlerde kitapyurdu.com el mi değiştirdi. personeli mi değişti bilmiyorum. yıllardır alışveriş yaparım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. şikayetvar.com sitesinde benzer şekilde 300 den fazla şikayet yazılmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.