Şimdi Ara

Hangi siteden kitap almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kitap siparişi vermeyi düşünüyorum ama hangi siteden alacağıma karar veremedim. Önerileriniz,memnuniyetiniz vs. yardımcı olursanız sevinirim.

• İdefix, D&R ve Kitapyurdu'nu öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

İdefix, D&R ve Kitapyurdu'nu öneririm.

Aslında 3 ü arasında kararsız kalmıştım :D Bu konuyu uzun süredir araştırıyorum şuan D&R ve İdefix'e yakınım. Kitapyurdu hakkında kötü düşüncüler duydum hep.
  • hepsiburada.com dan al bence 25 tl üzeri kargo bedava
  • Kitapyurdu kesinlikle. Her alışverişte puan kazandırır, yeterli puana ulaştığında tamamen bedava bir kitap alırsın. 20 TL üzeri kargo ücretsiz. Arşivi çok geniş. Başka yerde bulamadığın kitaplar için özel sahaf bölümü var.

Buradan alışveriş yapmasan bile indirimler için arada göz atmakta yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihokan

Kitapyurdu kesinlikle. Her alışverişte puan kazandırır, yeterli puana ulaştığında tamamen bedava bir kitap alırsın. 20 TL üzeri kargo ücretsiz. Arşivi çok geniş. Başka yerde bulamadığın kitaplar için özel sahaf bölümü var.

Benim favorim babil.com sonra dr, hepsiburada, idefix en son kitapyurdu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonkaya

Alıntıları Göster
    Sitelerden almayın mümkün olduğu kadar kitapçılardan alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

hepsiburada.com dan al bence 25 tl üzeri kargo bedava

göz atacağım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihokan

Kitapyurdu kesinlikle. Her alışverişte puan kazandırır, yeterli puana ulaştığında tamamen bedava bir kitap alırsın. 20 TL üzeri kargo ücretsiz. Arşivi çok geniş. Başka yerde bulamadığın kitaplar için özel sahaf bölümü var.

Aslında kitapyurdu iyi olur ama hakkında kötü yorumlar okudum bazı yerlerde ondan dolayı sormak istedim tecrübesi vs. olan varmı diye.
  • quote:

Bu dediğiniz babil.com 'un kargosu nasıl acaba ve en önemlisi kitaplar kırışık felan gelmiyor değil mi ?
  • Babil, dr, hepsiburada, kitapyurdu ve idefix sitelerinin hepsini kullandım bir sorun çıkmadı. En ucuz hangisiyse ordan alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

Sitelerden almayın mümkün olduğu kadar kitapçılardan alın.

Aslında bende kitapçılardan almayı tercih ederim ama bazı kitaplar için çok dolaştığım oluyor ve fazla vaktim olmuyor o yüzden sitelerden almak zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

Babil, dr, hepsiburada, kitapyurdu ve idefix sitelerinin hepsini kullandım bir sorun çıkmadı. En ucuz hangisiyse ordan alıyorum

Kitap konusunda biraz titizim. Sipariş ettiğiniz sitelerde kitapları kırışık getirdikleri oluyor mu?
  • Şu zamana kadar hiç başıma gelmedi öyle bir durum son derece titiz bir kargolama var. Kitaplar hiç hasar almadan elime ulaştı.
  • quote:

Şu zamana kadar hiç başıma gelmedi öyle bir durum son derece titiz bir kargolama var. Kitaplar hiç hasar almadan elime ulaştı.
    İdefix ve kitapyurdun dan şaşmayın bence yaklaşık üç ay önce babil.com üç adet kitap aldım üç kitapta da küçük küçük kırışıklar vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rester

İdefix ve kitapyurdun dan şaşmayın bence yaklaşık üç ay önce babil.com üç adet kitap aldım üç kitapta da küçük küçük kırışıklar vardı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Hafta sonu kitapyurdun dan sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skblack

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Hafta sonu kitapyurdun dan sipariş vermeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    her birinden ayrı ayrı almıştım kitap ve hiç kırışık olma durumuyla karşılaşmadım ama babil.com a ayrı sempatim var 15 adet ayraç koymuşlardı
  • Dr ve Kitapyurdunu kullandım. Son birkaç alışverişimide babil.com dan yaptım. Şu an için favorim babil.

• Fantastik veya Bilimkurgu alıcaksanız İlk noktada sağlam kampanyalar oluyor.Kargolaması güzel sitenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobizume

Fantastik veya Bilimkurgu alıcaksanız İlk noktada sağlam kampanyalar oluyor.Kargolaması güzel sitenin.
    idefix'i tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.