Şimdi Ara

Hangi Skin Konularına Son Vermesi Dileği İle... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsanın içi acıyor be yorumlara bakınca
  • bunu zaten herkes biliyor boşuna vermişsin ama insanın sorası geliyor kendine güzel gelen şey başkalarınada güzel geliyormu acaba diye ben burda hiç şu skini alsammı diye konu açmadım ama takımımdaki arkadaşlarıma sorarım hep "şu skini alıcam güzelmi sizce" falan diye konuşurum. tamam senin zevkin ama para veriyorsun haliyle insanın danışası geliyo herkes beğensin istiyor. you mad bro?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ant1d0te

bunu zaten herkes biliyor boşuna vermişsin ama insanın sorası geliyor kendine güzel gelen şey başkalarınada güzel geliyormu acaba diye ben burda hiç şu skini alsammı diye konu açmadım ama takımımdaki arkadaşlarıma sorarım hep "şu skini alıcam güzelmi sizce" falan diye konuşurum. tamam senin zevkin ama para veriyorsun haliyle insanın danışası geliyo herkes beğensin istiyor. you mad bro?

Yaniliyorsun hocam ben 29 ocak tarihinde uye oldum ama cok onceden beri takip ediyorum forumu ve tur ici goruntusu nasil skillerde bir değişiklik varmi gibi sorular soruluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

http://www.lolking.net/models

Bende bunu verecektim bence burası daha faydalı :)
  • Tartışmayın surada kardeşim baltalamıssınız konuyu.Bi derdiniz varsa pm'den halledin yada çıkısta kapısın olsun bitsin uzatmayın bu kada
  • Mevzu skinin oyun içi halini görüp görmemek değil, insanların fikirlerini almak. Özellikle iki skinin arasında kaldığımda bende soruyorum arkadaşlarıma.

quote:

Orijinalden alıntı: frkkbo

quote:

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

quote:

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

Her kelimenin baş harfi mi? son harfi mi? büyük yazılmalı diyede bi youtube sayfası var mı kardeş?

Karışmasana adama el alışkanlığıymış parmayı shifte gidiyormuş. Ne var burda

Ne büyük olay yaptınız arkadaş buyrun tamamı küçük,oldumu mutlumusunuz?

Cümlenin başı halen büyük sevgilli dostum

Oda Türkçenin Kuralıdır.''T''yi büyük yazmamın sebebi ise saygımdandır...

"Türkçe" özel isim olduğu için saygından "K" harfini büyük yazmış olmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 4 Şubat 2013; 12:00:33 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bölüm çocuk dolmuş cevaplardan anlaşılıyor.

Tabi sen de haklısın birinin hatasını düzeltmek yerine her konuya tek kelime cevap verip post kasmalıyız.

Birak o kendi failine yansin.Altair in lafini yazmis Ezionun resmini koymus.Oldu olacak bide connor ekle tam olsun.

O değil de az önce bu adama imzasındakinin ezio olup olmadığını sordum ciddi fail olmuşum ben :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Quillinasty

Fail fail üstüne sanki failception :D bune ya takmışlar türkçeye diyenlerinde %90'ı türkçe kıtı hepsinde hata var bırakın arkadaş yok türkçeyi düzgün kullanın yozlaştırmayın sizemi kaldı yahu her dilin online kullanımı farklıdır.
    Bkz: What=Wut, You=U? Wtf=What the fu.. lol gtfu wow omg arttırılabilir sınırsızca ornek var isa=isala mısırda inşallah herkes kısaltıyor bi bakıma çok kasmayın bence.

Wut, what demek degildir. Wut, was demektir

• Aman el atmasanız forum sorunu sanki . Bırak insanlar açsınlar konular tartışsınlar . O konuları buradan halledin konu açmayın diyince saçma sapan konular fırlayıveriyor .

Siz bırakın bu siteyi de açın hangi şampiyona hangi skini alsam konularını .
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalcan319

quote:

Fail fail üstüne sanki failception :D bune ya takmışlar türkçeye diyenlerinde %90'ı türkçe kıtı hepsinde hata var bırakın arkadaş yok türkçeyi düzgün kullanın yozlaştırmayın sizemi kaldı yahu her dilin online kullanımı farklıdır.
    Bkz: What=Wut, You=U? Wtf=What the fu.. lol gtfu wow omg arttırılabilir sınırsızca ornek var isa=isala mısırda inşallah herkes kısaltıyor bi bakıma çok kasmayın bence.

Wut = What Kendi dilimi öğretenlerede şaşiriyorum :)
    Al buda kaynak senin için :) benim icin kaynağa gerek yokta ispat istersin diye
    http://www.uludagsozluk.com/k/wut/
    http://www.internetslang.com/WUT-meaning-definition.asp
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quillinasty -- 4 Şubat 2013; 17:43:11 >

• quote:

quote:

What=ne
    was=ne
    what=was ise what=wut

• quote:

Orijinalden alıntı: Garvelit

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bölüm çocuk dolmuş cevaplardan anlaşılıyor.

Tabi sen de haklısın birinin hatasını düzeltmek yerine her konuya tek kelime cevap verip post kasmalıyız.

Birak o kendi failine yansin.Altair in lafini yazmis Ezionun resmini koymus.Oldu olacak bide connor ekle tam olsun.

Anladığım kadarıyla seni savunuyor.

Benim lafimda zaten *KıL`a

*facepalm*

*double facepalm*

• quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

quote:

quote:

What=ne
    was=ne
    what=was ise what=wut

What= ne
    wus=was yani is in ikinci hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalcan319 -- 4 Şubat 2013; 19:09:12 >

• beylwler tdkda caycisiniz herhal sizin motor yanmis

• ben birşey merak ediyorum.
    Jade Fang Cassiopeia
    Zombi Ryze
    Striker Ezreal
    Executioner Mundo,
    GoalKeepr Blizt
    Black Alistar
    PumpKinhead Fiddle
    King Rammus
    Earnest Elf Tristana
    Warring Kingdoms xin
    Grey Warcik

Bu skinleri nerden bulabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.