Şimdi Ara

Hangi SSD'yi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç yıl önce aldığım Samsung NP530U4B-S02TR marka ve model ultrabook'a, yavaş çalıştığı için ve sadece ofis için kullanacağımdan dolayı düşük kapasiteli bir SSD almayı düşünüyorum ama yıllardır teknolojiden uzak kaldığım için birçok konuya yabancı kaldım, bundan dolayı bu bilgisayarda kullanmak için hangi SSD'yi alabileceğim konusunda yardım istiyorum.

Teşekkürler.

• SAMSUNG
    120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
    239 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_91352145/f_//tm.htm
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    1. Bu ürünü takarken ek bir şey gerekecek mi?
    2. Daha düşük fiyatlı bir ürün var mı tavsiye edebileceğiniz? Çünkü 250 TL civarında bir tutarı ayıracak durumda değilim açıkçası. Bir de 120 GB'dan biraz daha düşük kapasiteli bir disk de işimi görecektir sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeninesildelidumrul

2. Daha düşük fiyatlı bir ürün var mı tavsiye edebileceğiniz? Çünkü 250 TL civarında bir tutarı ayıracak durumda değilim açıkçası. Bir de 120 GB'dan biraz daha düşük kapasiteli bir disk de işimi görecektir sanıyorum.

buyrun o zaman

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-120gb-hyperx-fury-sata-30-cache-ssd-okuma-500mb-yazma-500mb.html?srt=UP

hdd yerine takacaksınız, birşeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

buyrun o zaman

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-120gb-hyperx-fury-sata-30-cache-ssd-okuma-500mb-yazma-500mb.html?srt=UP

hdd yerine takacaksınız, birşeye gerek yok.

Çok teşekkür ederim, kampanyalı ürün diyor ama akşam araştıracağım biraz.

• YouTube'da inceleme yapmış ağabeyler, tam da benim ve benim gibi birçok arkadaşın da ihtiyaç duyacağı gibi dizüstü bilgisayarın HDD'sinden kurtulup, ortanın üstü seviyesinde bir performansı uygun fiyata elde edebilmeye yarayan bir ürün olduğu söyleniyor. İhtiyaç duyup bu konuya rast gelecek arkadaşlar için de ekleyeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 13 Şubat 2015; 11:04:29 >

• iyi yapmışsın hocam, en kötü ssd bile en iyi hdd ' den iyidir her zaman yazarım kesinlikle bitmek tükenmek bilmeyen sizi çıldırtan gereksiz o ağır loading sürelerinden kurtulacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ssd'yi nereye takacağım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İnşallah.
    Yalnız mesajlarınızın seri eksi alması biraz garip geldi.
  • quote:

İnşallah.
    Yalnız mesajlarınızın seri eksi alması biraz garip geldi.

şuan kindar - yalaka tayfa forumda dolaşıyor 3 - 5 kişiler, fake üyelikleri ile beraber bu artabilir ( kanıtlanmıştır )

aldırma aciz aciz eksi vermekten başka birşey yapamazlar zaten çaresizce sadece eksiliyorlar belki birşey olur diye ama kendi adamlarını sürekli artılıyorlar, merhaba yazılıyor artılıyorlar, bunlara küfür etseler onu da artılarlar, bu zihniyet böyle körelmiş dümdüz sağa sola bakmaz, at gözlükleri tak tam gaz ileri marş, ülkemizin güzel ve anlamlı bir örneği işte tanıdık gelmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Şubat 2015; 18:31:41 >

"Bir forum ne kadar ciddiye alınabilir ki NORMAL bir insan tarafından?" sorusu belirdi aklımda. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.