Şimdi Ara

Hangi su? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Hangi su?

(En Son Oy Tarihi: 9.11.2015)
Giriş
  • ya aslında bunların fiyatlarıda yazılsa ii olur şimdi erikli en ii sudur ama damacana fiyat 6.80ytl oha yani diyorum...

biz nestle alıyoruz oda 6.30ytl oldu değiştiricem en ucuz ve sapanca ile şile de tesisi olmayan bi su arıyorum yardım lütfen

nestleyi 10 defa şikayet ettim hala bi sonuç yok konuyu anlatayım: bu nestle nın asıl kaynağı uludağdır ve erikliyle aynı kaynağı kullanır, bu uludağ suyu çok saf ve işlenmemiş bi sudur, ama gelgelenim bu uludağ kaynaklı suyu istanbula satmıyolar oda kaynak yetersizliği yüzündenmiş :) bu nestle suyu sapancanın kuyusundan çekerek işliyo ve istanbula içimi çok sert saf olmayan suyu satıyo 6.30ytl.. ben sakaryada okudum biliyorum sapanca suyunu orda kaynak yok bi kere arkadaşlar uyanın artık sapancada su kaynağı yoktur bu sular işleniyo bize kakalanıyo pahallı fiyata yazık günah ya, bu küresel şirket nestle burdan kazandığı karınıda yurt dışına çıkartıyo Türkiyemizi ve Türk Milletini sömürüyo....

şiyayet edin lütfen bu fiyat farklarına bi son diyelim ben yarın maliyeyi ve istanbul ticaret odasını arayıp bu su fiyatlarındaKİ ORANTISIZLIĞIN bir an önce düzeltilmesini talep idicem hatta gerikirse sinan aygüne ulaşmaya çalışıcam delikanlı adam o halleder bu sorunu yasa çıkartırır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voica -- 29 Ocak 2007; 18:38:25 >

• pansu
  • bozdag nil
  • yıllardır hamidiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Listede Çene Suyu da yok.

+1 Çenesuyu
  • Turkuaz olmadığı kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: voica

ya aslında bunların fiyatlarıda yazılsa ii olur şimdi erikli en ii sudur ama damacana fiyat 6.80ytl oha yani diyorum...

biz nestle alıyoruz oda 6.30ytl oldu değiştiricem en ucuz ve sapanca ile şile de tesisi olmayan bi su arıyorum yardım lütfen

nestleyi 10 defa şikayet ettim hala bi sonuç yok konuyu anlatayım: bu nestle nın asıl kaynağı uludağdır ve erikliyle aynı kaynağı kullanır, bu uludağ suyu çok saf ve işlenmemiş bi sudur, ama gelgelenim bu uludağ kaynaklı suyu istanbula satmıyolar oda kaynak yetersizliği yüzündenmiş :) bu nestle suyu sapancanın kuyusundan çekerek işliyo ve istanbula içimi çok sert saf olmayan suyu satıyo 6.30ytl.. ben sakaryada okudum biliyorum sapanca suyunu orda kaynak yok bi kere arkadaşlar uyanın artık sapancada su kaynağı yoktur bu sular işleniyo bize kakalanıyo pahallı fiyata yazık günah ya, bu küresel şirket nestle burdan kazandığı karınıda yurt dışına çıkartıyo Türkiyemizi ve Türk Milletini sömürüyo....

şiyayet edin lütfen bu fiyat farklarına bi son diyelim ben yarın maliyeyi ve istanbul ticaret odasını arayıp bu su fiyatlarındaKİ ORANTISIZLIĞIN bir an önce düzeltilmesini talep idicem hatta gerikirse sinan aygüne ulaşmaya çalışıcam delikanlı adam o halleder bu sorunu yasa çıkartırır....

erikli pahalıdır ama değer, içen başka su içemez. içme suyundan da tasarruf yapılmaz diye düşünüyorum. diğerleri ile 2 ytl farketse ayda 3 damacana alsan 6 ytl yapar

• Tabikide İSKİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

Turkuaz ve nestlenin üzerinde işlenmiş içme suyu yazıyor.

Bildiğimiz kuyu suyunu arıtıp şişeliyorlar.

bu konuda haklısınız zaten üzerindede yazıyor bunu yanlışlıkla dogal kaynak suyu diye içmeyelim
  • arkadaşlar saka erikli hamidiye ve birkaç büyük firma dışında yapılan araştırmalara göre iskinin suyu daha temizmiş..Ben biraz araştırma yaptım hakikaten de öyleymiş, araştırmalara sağlam yerden.Yani o dandik suları alcağınıza musluk suyu için daha sağlıklı...
  • ben pınar kullanıyorum nasıldır
  • foreverTEKİR
  • Hayat
  • Çene suyu hayatımda o kadar lezzetli bi su içmedim bi damacanayı bitirmiştim
  • beyler neden hep nestle erikli gibi yahudi/amerika firmaları oy alıyor buralarda ?

http://www.elmaciksu.com.tr/aoc/

bunu da ekleyebilirsin " doğal mineralli su"
  • Konu hortlamiş ama yaZayım yinede . Eski kullandigimiz su 2 tanesine 9 tl veriyorduk

Simdi sadece 1 damacana Erikliye o fiyati veriyoruz

Ayrıca dışarıda su alacaksam önceligim ; Erikli > Nestle > Sirma ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeşme suyu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.