Şimdi Ara

Hangi Suv Modeli Alınmalı. Lütfen Yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni vitarayı inceleyin derim. 90 bine gırtlak dolusu 4x4 veriyor adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onzy

dostum bende senin konumundayım aynı şartlardayız (4 yetişkin 1 bebek) benim aklımda olan modeller suv olmasalarda ilk olarak bmw 2 ve mercedes b idi. fakat mercedes b adının hakkını veremiyor ciddi şekilde kendisine yakışmıycak bir kalitesizlik var dizel motoruda yetersiz. bmw 2 kalite olarak kaliteli test sürüşü yaptım tatmin ediciydi. eksikleri yokmu var fakat bu araçta fazla tutulmadığı gibi fiyatlarıda gereksiz pahalı. bu araca bakacağına bmw 3'e bak daha iyi deniyor

suvlara gelirsek çok methedilen 3008e bakıp test ettim! gt line için 135bin tl istendi bence bu fiyat bu araba için çok fazla aracın dış görünüşü güzel ama içinde fiyatına gör bir kalitesizlik var. seat ateca fena değil ancak doğuş grup sanırım tiguan satmak istediği için atecayı çok yüksek fiyatlandırdı benim şuan aklımdaki araç tiguan içide bagajıda geniş diğer araçlara göre içide kaliteli. tabi trendlinedan bahsetmiyorum

senin baktığın crv şahsen hoşuma gitmiyor tercih meselesi ayrıca mercedes gla 4 yetişkin 1 bebek için kesinlikle yetersiz!

araba işi zor iştir hangisi hayırlısı ise o olsun

Hocam aslında segmentinde bayağı büyük olan (c-mpv) Yeni citroen c4 picasso almak lazım tam otomatik şanzıman geldi onada ama 2. el yüzünden pek bakmak istemiyorum o yüzden vitaraya yöneldim fakat bayilere yeni c4 gelsin test sürüşü yapacağım

• Saydıklarının hiç biri SUV değil. Hepsi çakma jeep, yani şehiriçi crossover. O yüzden hangisi gözüne güzel gözüküyorsa onu al. Neticede al birini vur ötekine...

• Merhabalar
    Yeni 3008 almaya niyetlendik. Cebimize nakitimizi koyduk ancak araç almak mümkün değil. Araç yok, sırada, gemide ne zaman gelir belli değil (Zaten Audi,Ww,skodadan bunları duymaktan bıkmıştım bir pejo eksikti oda oldu tam oldu). 2. el performansı zaten bilinmekte. Bende gittim qashqai platinum otomatik aldım (127bin). İnşallah memnun kalırım. Herkese kazasız sürüşler dilerim.
  • Seat Ateca Xcellence 1.4 TSI 150bg DSG 110 bin TL. artı lansman paketi, seat sound panaromik tavan ve bazı ekstralar ile 114 bin oluyor. sıfır almış olursunuz hem de 10-15 bin paranız cebinizde kalır. bunu da Seat'ın görece 2. el değer kaybına sayın.
  • @onzy hocam vallaha şu anda crv bakıyoruz. Gla dan vazgeçtik. Crv de ise elegance ile excituve arasında kaldık. Cam tavan ve anahtrsız çalıştırma için 10-15 bin fazladan vermeye değer mi. Cam tavn açılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.