Şimdi Ara

Hangi Suv Modeli Alınmalı. Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu aralar babama bir araç bakıyoruz. tabi ortalık öyle bir karışık ki. Bizim kafamız nasıl karışık olmasın. :) bu yüzden sizlerden yardım almak istedim.

Bütçe 120.000-130.000 Ve Suv istiyoruz.

Arabayı Şimdilik Ortak Kullanıcaz. 1 yıl sonra kendi aracımı almayı düşünüyorum. ( aile Toplam 5 kişiyiz 4 yetişkin 1 bebek. )

Babam Honda CR-V alalım diyor 1.6 dizel otomotik ikinci el.

ben ise Mercedes Gla 1.5 Dizel Urban ( CR-V ye göre boyut küçük Aklımı karıştıran tek sorun. boyutları yeterli olur mu.)

Birde aklımda yeni kasa Bmw X1 var ama tek olumsuz yanı 1.6 dizel manuel olması.

Sizce Hangisi Olmalı.? Sizin Fikirlerinize İhtiyacım Var. Başka Önerisi Olan Var Mı.?

Bu Araçları kullanan arkadaşlar. kronik sorunları var ise bilgilendirirlerse sevinirim.

Ayrıca sormak istediğim şey. yeni gelicek vergi sistemi var malum. o çıkmadan aracı almak avantaj sağlar mı.?

birde Yıl sonu geliyor. fiyatlarda indirim olur mu. bu belirsizlikte araç almak avantaj mıdır yoksa dezavantaj mı.?

aklımda deli sorular. :) bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Saygılar.

• Naçizane önerilerim;

1- Araç şu anda mecburi ihtiyaç durumundaysa alın. ÖTV düzenlemesi, döviz yükselişi falan derken fiyatlar mutlaka artacak. Ama mecburi bir durum yoksa dövize yönelmeniz(maksimum 3-5 aylık süre için) daha mantıklı.
    2- İkinci el bence bakmayın. Bu kadar para ayırmışsınız. Ama önemli değil diyorsanız mutlaka Subaru Forester'ı da düşünün.
    3- Aracı kullanacak kişiler arasında bir kadın yoksa ve İstanbul'da yaşamıyorsanız X1 manuel yazdıklarınız içinde en makul seçenek bence. Varsın manuel olsun. Ki mesela şahsen ben daha çok seviyorum manueli.:)
    4- Sıfır araçlar listenize 3008'i de ekleyebilirsiniz. Bu kadar beğeni toplayan bir aracı en azından bir test edin. Sonradan "aklımıza gelmemişti hiç yahu" gibi bir pişmanlık olmamış olur.:)
    5- Gönlünüze göre ve en güzeli olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathian -- 6 Kasım 2016; 1:38:48 >
  • @Galathian Öncelikle Önerilerin için Teşekkürler.

Elimizdeki Nakit Döviz Zaten. Kaç Gündür bu düşünce de aklımda. 60-70 bin TL arası araç alıp kalanı elimizde tutmak. ama babam özellikle istiyor ve onu kırmak istemiyorum.

izmir de oturuyoruz. ve aracı eşim de kullanıcak. ama manuel kullanması sorun olmaz. X1 detaylı şekilde inceliycem.

foresteri tekrar gözden geciricem.

Tekrar Teşekkürler. :)
  • fikirlerini paylaşcak başka arkadaş yok mu.?
  • Hocam Renault fobiniz yoksa kadjara da bakmanızı tavsiye ederim. Hem az yakar hem bakım maliyetleri x1 ve gla kadar fazla olmaz hemde kadjar ülkemizde tutuldu ikinci el piyasası da fena değil. Bu kadar bütçe ayırmışken aklınızda olan araçları bir test edin bence. Eğer 120-130 yerine 80-90 bin tl verip kalanı cebimde dursun isterseniz yeni vitara ve Subaru xv de bence düşünülebilir.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 6 Kasım 2016; 15:32:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3008 diyorum, sebebi 0 olması, dizel otomatik, boyutları yeterli
    Diğer sizin söylediklerinizi hiç kullanmadım fakat dışarıdan gördüğüm kadarı ile crv gerçekten tipi hoş değil
    Gla küçük duruyor x1 keza öyle
    3008>crv>Kadjar>gla>x1
    Ayrıca araçtan ne aradığınızı ayrıntılı yazarsanız daha çok yardımcı olunur
    Tip, performans, yakıt ,güvenlik,genişlik kendi sıralamanızı yapabilirsiniz

• @ibrahimeltem teşekkürler yardımınız için ama renault istemiyoruz.

@ Bobero10 öncelikle teşekkürler 3008 inceliycez. CRV nin Arka tipi benimde Hoşuma Gitmiyor Ama çokta Önemsemiyorum.

sıralama yaparsak.

sıfır, ikinci el farketmez.
    Dizel
    Otomatik. ( manuel olursa birtek X1 olur. )
    ikinci el kaybı olmaması.
    Yakıt
    Güvenlik
    Boyut.
    Performans. Vs. diye Gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free_jin -- 6 Kasım 2016; 18:52:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Sene Sonu Beklenmeli mi sizce.? yeni kampanyalar gelir muhtemelen. fiyatlarda indirim olurmu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_jin

Arkadaşlar Sene Sonu Beklenmeli mi sizce.? yeni kampanyalar gelir muhtemelen. fiyatlarda indirim olurmu.?

İkinci elde kayıp istemiyorsanız dizel otomatik nissan quashgai 1.6 dci black editon modeline bakabilirsiniz.Araba baya dolu ikinci eli güçlü yakıtı az servis maliye 800-1000 lira arası geçen hafta adana nissan okar 117.000 fiyat verdi,aynı donanım crv 145.000 lira bence crv ile quashgai arasında 28.000 lira fiyat aralığı çok fazla.

• @arda2007 Qashqai nin şanzımanı biraz sıkıntılı diye duydum. Tekrar detaylı inceliycem. Teşekkürler.

• gla suv olamayacak kadar alçak bence a180 in gerçek anlamda biraz daha yüksek hali başka fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sn0wFlake -- 6 Kasım 2016; 23:15:53 >
  • suzuki vitara da düşünülebilir ben 3008 den vazgeçtim bu dönemlerde araca 130.000 tl yatırmak mantıklı gelmedi 91.000 tl ye vitara s alacağım boyutları gayet uygun orta derecede offroad bile yapılabilir benzinli ama az yakıyor dendiğine göre zaten arta kalan para ile bilmem kaç sene yakıtını karşılarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 7 Kasım 2016; 0:6:11 >
  • Gla dan vazgeçtik. Şu anda aradığımız fiyatlara crv bulursak alıcaz hayırlısı.

• Yeni kasa X1 alın arkanıza bile dönüp bakmayın, yılda 20 bin km altı yol yapıyorsanız benzinli otomatik tavsiye ederim, 6 aydır kullanıyorum araç harika. X1 forumunda detayları bulabilirsiniz. Ötv zammı gelmeden acele edin, manuel x1 sadece siparişle geliyor ve 3 ay beklemek zorunda kalırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 mutlaka test etmenizi tavsiye ederim.

• Şu aralar 3008i çok ovuyorlar git bi incele tucson ve sportage a da bak

• http://www.vasitam.com/2016-kia-sportage-kampanya+745.html

Sportage

• Toyota c-hr ne zaman geliyor acaba? O da harika bi araç gibi duruyor

• 3008,porsche macan a bakın bi.Porsche macan ın dış tasarımı hoşuma gidiyor.

• dostum bende senin konumundayım aynı şartlardayız (4 yetişkin 1 bebek) benim aklımda olan modeller suv olmasalarda ilk olarak bmw 2 ve mercedes b idi. fakat mercedes b adının hakkını veremiyor ciddi şekilde kendisine yakışmıycak bir kalitesizlik var dizel motoruda yetersiz. bmw 2 kalite olarak kaliteli test sürüşü yaptım tatmin ediciydi. eksikleri yokmu var fakat bu araçta fazla tutulmadığı gibi fiyatlarıda gereksiz pahalı. bu araca bakacağına bmw 3'e bak daha iyi deniyor

suvlara gelirsek çok methedilen 3008e bakıp test ettim! gt line için 135bin tl istendi bence bu fiyat bu araba için çok fazla aracın dış görünüşü güzel ama içinde fiyatına gör bir kalitesizlik var. seat ateca fena değil ancak doğuş grup sanırım tiguan satmak istediği için atecayı çok yüksek fiyatlandırdı benim şuan aklımdaki araç tiguan içide bagajıda geniş diğer araçlara göre içide kaliteli. tabi trendlinedan bahsetmiyorum

senin baktığın crv şahsen hoşuma gitmiyor tercih meselesi ayrıca mercedes gla 4 yetişkin 1 bebek için kesinlikle yetersiz!

araba işi zor iştir hangisi hayırlısı ise o olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.