Şimdi Ara

Eski premium sedanlardan hangisi alınır? Resimli - Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, şirket için premium ama bütçe limitimiz Max 210 civarı olabilecek sedan otomatik bir araç düşünüyoruz.

Seçenekler;

AudiA4 1.8 TFSI - Multitronic B8 kasa

BMW 3 Serisi E90 kasa

Özellikle Audi tarafında VW motorlarının güvensizliği düşündürüyor. Yağ yakma ile meşhur bir motor, sanırım şanzıman CVT orda ilk çıkan DSG gibi yüksek bir bozulma riski yoktur sanırım ama motor düşündürüyor. BMW için de temizini bulmak çok zor.

Ikisi arasında veya premium başka ne önerebilirsiniz ? Bu bütçeye Mercedes veya Volvo hangi modeli olabilir. VW önermeyin lütfen markanın premium olması gereklidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamda uygun fiyata alınırsa araç yazdığınız şeyleri ben yapmaya razıyım? Bineceğim arabaya alacağım parçayı kendim almam daha iyidir her zaman

Rot kaç para? Radyatör ne alaka? Aks değişimi olabilir alt takımada baktırırız sorun yok nedir ki bunlar?

En son Astra aldım , tüm şu hortumlarını değiştirdim , intercooler hortumuda dahil 2500 TL verdim , ön arka balatalar TRW marka aldım 450 TL , iç dış pasta cila detay yaptırdım seramik vs 600 TL ama çok uyguna aldım aracı zaten ki expertiz diye bir şey var başka masrafı yok aracın nedir yani kucak vs ?

Hocam bu araçları ilk sahipleri max 3-4 sene kullanıp satıyorlardı geçmiş dönemlerde. Böyle arabalar o andan sonra elden ele dolaşırlar dolayısıyla hepsinin 40 tane kocası vardır, çok nadirdir ilk veya ikinci sahibinden bulmak. Durum böyle olunca kimse arabayı sahiplenip düzgün kullanmaz, hep hor kullanılır, parçada bulunabilen en ucuzu takılır vs. Tabi şimdi bir iki arkadaş gelir elbet "bizim bir abinin var anahtar değmeden motor 500 bin km yaptı" diye, bu arkadaşlar doğru söylüyordur ama bu araçlardan kaçı böyle düşünmek lazım.

Mazda6 avensis ve accord ucuz D segment ihtiyacı var ise en az sanayiye yollayacak araçlardır.

Audi B8 kasa öneririm E90 kasadan daha güncel duruyor , buradaki insanların sözlerine pek iltimas etmeyin kullanmadıkları arabalara yorum yapıyorlar

Bunlara göre 5 yaşında BMW Mercedes bile çöp bindikleri araba Corolla punto vs

Arabanızı sanayii sokmayın ufak tefek işler harici , Ford aracımı Ford bakan özel servise götürüyorum , Astra aracımı Opel özel servisine

• 210 bin liraya "premium marka" alıp dönüşümlü sanayi nöbetine mi çıkacaksınız araçla? Hiç gitmeseniz ayda bir sanayiye gidersiniz. Eski lexus'lara bakın en iyisi.

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Hocam peki bu bütçelere alınan her premium mutlaka sanayilik veya canı çıkmış mi oluyor ? Baktığımız kilometreler Max 200.000 civarı.

200.000 de ömürleri doluyor mu bu araçların

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    o 200 bini sen en az 2 ile çarp kardes.

Sanayilerde sürünürsün. Üzerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bu araçları ilk sahipleri max 3-4 sene kullanıp satıyorlardı geçmiş dönemlerde. Böyle arabalar o andan sonra elden ele dolaşırlar dolayısıyla hepsinin 40 tane kocası vardır, çok nadirdir ilk veya ikinci sahibinden bulmak. Durum böyle olunca kimse arabayı sahiplenip düzgün kullanmaz, hep hor kullanılır, parçada bulunabilen en ucuzu takılır vs. Tabi şimdi bir iki arkadaş gelir elbet "bizim bir abinin var anahtar değmeden motor 500 bin km yaptı" diye, bu arkadaşlar doğru söylüyordur ama bu araçlardan kaçı böyle düşünmek lazım.

Mazda6 avensis ve accord ucuz D segment ihtiyacı var ise en az sanayiye yollayacak araçlardır.

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Aman öyle deme. Şimdi premium araç sahipleri gelir, premiumların sağlamlığından girer, bir şekilde arıza yapsa bile :) her tür parçasının sanayide ucuza bulunabildiğden çıkar, araç ne kadar eski olursa olsun gayet iyi fiyatlarla prim yapıp satılabildiğinden dem vurmaya başlarlar.

• Ben de makyajlı w 204 araştırıyorum.
    Hiç de öyle sanayiden çıkmayacağını falan düşünmüyorum

Mühim olan temiz araç bulmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 124 kasa mercedes. mümkünse benzinde kullanılmış olan.. bir de 1993-1995 arası en sorunsuzları arasında. bir ara epey araştırmıştım. 8 tuş klimalı olan en çok tercih edileni..

Eski premium sedanlardan hangisi alınır? Resimli - Yardım lütfenklasik otomobil dünyası
    Mercedes-Benz W124 arşivleri - Klasik Otomobil Dünyası
    https://www.klasikotom.com/category/w124/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazagil -- 6 Kasım 2021; 20:36:9 >
  • Başına bela alırsın o kadar basit
    Eski premium almak yerine accord tarzı bir araba al,en azından sanayi yolu görmezsin

• Bu paraya aldıgın araçla sanayiide kucaktan kucağa gezdirirler. radyatorcunun kucagından inersin ön takımcıya binersin, rotcudan iner akscıya binersin, turbocu vs vs anladınız umarım. üzerinizde her türlü fantaziyi denerler.

• Audi B8 kasa öneririm E90 kasadan daha güncel duruyor , buradaki insanların sözlerine pek iltimas etmeyin kullanmadıkları arabalara yorum yapıyorlar

Bunlara göre 5 yaşında BMW Mercedes bile çöp bindikleri araba Corolla punto vs

Arabanızı sanayii sokmayın ufak tefek işler harici , Ford aracımı Ford bakan özel servise götürüyorum , Astra aracımı Opel özel servisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 6 Kasım 2021; 22:13:29 >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Tamamda uygun fiyata alınırsa araç yazdığınız şeyleri ben yapmaya razıyım? Bineceğim arabaya alacağım parçayı kendim almam daha iyidir her zaman

Rot kaç para? Radyatör ne alaka? Aks değişimi olabilir alt takımada baktırırız sorun yok nedir ki bunlar?

En son Astra aldım , tüm şu hortumlarını değiştirdim , intercooler hortumuda dahil 2500 TL verdim , ön arka balatalar TRW marka aldım 450 TL , iç dış pasta cila detay yaptırdım seramik vs 600 TL ama çok uyguna aldım aracı zaten ki expertiz diye bir şey var başka masrafı yok aracın nedir yani kucak vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 6 Kasım 2021; 22:19:59 >
  • o CVT li ve ilk jenerasyon tsi lı cenazesi kalkmis 1.8tfsi audiyi alsin da dunya kac bucakmış görsün bakalım.

Alacaksa da bari tam otomatik atmosferik e90 alsın.

• Ona yakınız aslında ama vw motoru korkutuyor hocam. Klasik yine yağ yakma sorunu oluyormuş

Opel Insignia ve Ford Mondeo 2015 üstü yeni kasa bakın o zaman?

Ben Audi A4 o kasasını sadece 2.0 TFSI Quattro için alırdım ki 2 ay önce alıyordum neredeyse

BMW e90 premium bir araç değil bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 6 Kasım 2021; 22:34:37 >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

@The Division Bell adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

o CVT li ve ilk jenerasyon tsi lı cenazesi kalkmis 1.8tfsi audiyi alsin da dunya kac bucakmış görsün bakalım.

Alacaksa da bari tam otomatik atmosferik e90 alsın.

Şuan hangi marka model aracı kullanıyorsunuz?

• Gidiyorsun sıfır bir Egea alıyorsun keyfine bakıyorsun. Bu arabalar zamanı olan, parası olan adam işi, şirkete falan gitmez. 210 bin bütçeyle premium sedan olsa olsa 15 yaşında oluyor, o da böyle oluyor. Macera aramaya gerek varsa bilemem.

• E39 5.30
    E38 7.50 v12
    W220 s500 v8

Elimden geçen kullandığım araçların bazıları...

Kisaca sanayii ve eski araba dedimmi bana soracaksin.

• Valla hocam kimse taş gibi audisini mercedesini bmw sini 3 kuruşa vermez. 3 kuruş ise bil ki içinde 40 tane mum yanıyordur. Her yeri ben bittim diye ağlıyordur. araba yan sanayi parçalarla, 3 aylık vadesi kalmış parçalarla zar zor yürüyordur. bir yeri bozulup yaptırırken başka bir yeri bozuluyordur.

Aksi ise zaten ucuza bulamazsınız.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

3 kuruş dediğin 210 bin TL ? 2010 model araba...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-canhan-motorsdan-898762999/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-dort-dortluk-a4-613879555/detay

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.