Şimdi Ara

cross mu sedan mı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 urban olacak iki aracıda bayide gördüm teknik ve malzeme olarak fark varmı acaba aradaki fark 70bin

• alabiliyorsan dizel motorlu versiyonuna bak gerisi mühim değil

• Osvajac kullanıcısına yanıt

Yağ eksiltme durumu için tavsiye herhalde onu göze aldım dizel boyumu aşıyor

• aemless A kullanıcısına yanıt
    Şahsen aynı durumdaydım gittim 2. El 1.3 3000kmde aldım memnunum
  • Yayla, köy, deniz gezecekseniz bagaj durumuna göre cross daha iyi olur.
    Çok değil ama yerden yüksek olunca altını sürtme olayı tamamen çıkar aklınızdan.
    Sedan bagajı iyi, easy olmadığı sürece 6 hava yastığı var diye biliyorum. Sedan da iyidir. Sedanı biraz daha uyguna bulursunuz ama bence cross daha iyi.
    Sedan 520 litre, yüklemesi biraz zahmetli oluyor.
    Cross 440 litre, yükleme işi daha kolay ama 80 litrelik fark var ki 2 valiz fazladan alır teorik olarak. Ama ne kadar yüklerseniz yükleyin illa ki boşluklardan dolayı 50-100 litre açıkta kalır.

Benim yayla, köy, deniz işim olduğundan cross daha mantıklı geliyor.

Hayırlı olsun.
  • 1.4 almada ne alırsan al bızde 1.4 cross 2022 ve 1.6 dct otomatık dizel sedan2023 var malesef 1.4 gitmıyor alacaksanız şartlarınızı zorlayıp 1.3 dizel veya 1.6 dizel alın yada hiç almayın o kadar net fıkrım::) illa alacam dıyorsanız cross yalıtımı daha ıyı ama yıne söyleyım 1.4 dizel almayın arac gitmıyor performans sıfır haa ben performans istemıyorum anoktaasından b noktasına gidecem dersenız ona bişey diyemem ama 1.6 performası mukemmel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.