Şimdi Ara

Hangi swde ruslar en az?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ruslar adamı deli eder ya takımda fiddle vardı mide gitti heimerdingeri feedlemiş herif 0 10 1 oynuyor yaaa :@ bunlar nasıl 30 lwl oluyo anlamıyorum westte gerçekten rus yoksa veya varsa bile oyunu anlayan kısmındansa west geçmeyi düşünüyorum sizce west'in durumu nasıl?

• Asya serverına geç.
  • westte de varlar. yav arkadaş hepsimi aynı olur ne zaman rusça yazan biri olsa takımda banko lose
  • vereceğim tek cevap ; sanki sen hiç feedlemedin , sürekli pro takılıyorsun sanki , 30 lv olmak o kadarda zor degil >.<
  • westteyim pek rastlamıyorum çok nadiren çıkıyolar easttan weste sırf ruslar yüzünden geçtim
  • Türkler ruslardan farklı değil. Kınayt online serverlarında yokmuş rus.
  • ruslar olmazsa profesyonelliğimi konuşturcam diyosun yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şahsen rusları severim.Kafa adamlardır.Sadece ne demen gerektiğini bileceksin hepsi o.Bu arada kimse dört dörtlük oynayacak diye birşeyde yok counterı vardır yemiştir.Olay bundan ibaret madem o kadar ölüyor karşısındakine yardıma gidin ve lane'i kurtarın.Fakat bunu anlayamazsınız.
  • Rusları severim ammaaa

-çoğunun saçma sapan oynamaları
    -takımla alakasız hareket etmeleri
    -ss nedir bilmemeleri
    -gank nedir bilmemeleri
    -Rusçadan başka dilde tek kelime etmiyorlar taa ki oyun sonuna dek.. son saniyelerde yenilmemiz onların suçu değilmiş onlar pro oyuncularmış bizim yüzümüzden yenilmişiz gibi bir anda dile gelip ing. sövmeleri -,-
    -Last pick kaldıklarında takıma uymayıp kafalarına göre champ seçerek çoğu zaman first pick yapan jungler,melee vs oyuncuyu inatla mide göndermeleri.
    -Oyunu trollemeleri.
    -Champ seçerken adam ap carry picklediğinde mid gidecekmisin diye sorduğunda cevap vermeyip. Oyun başladığında mide gidebilecek tek champion olmasına rağmen ben arkadaşımla bot gidecem mid gitmem illa gönderirseniz feedlerim seç birini demeleri (ki bunu derlerse iyidir genelde rusça bişeyler yazar yoluna devam eder yada hiç yazmaz adamı umsuruk eder.)
    -bir birlerine yazmaktan oyun oynamamaları...

BENİ DELİ EDİYOR ARKADAŞ!

Kısaca her yerdeler onlardan kaçamazsın rusdan kaçarken almana tutulursun ondan kaçsan polonyalı gelir ondan da kurtulsan ergen bir türk gelir çocuk ağzıyla anana söver canını sıkar kısacası yapacak bir şey yok kardeşim neredeysen orada oyna sonuçta 30dk adamlarla oyun oynuyorsun evlenmeyeceksin :)

• Bu işin ırklarla alakası yok. Ruslardan beter Türklerde gördüm, başka türlülerini de. Ayrıca oyunun en iyi klanıda Rusların klanı, Moscow Five.
  • Emin olun Türkler daha beter bi TR channela bi girin kendi kendine konuşan adam bile var o derece...
  • Hangi swde ruslar en FAZLA ?

Hangi swde ruslar en az?
  • East'de oynuyorum hiçde ruslarla ya da başka bir ırk ile alakası yok iyi ve kötü oyuncu var o kadar.

Peş peşe 2 oyunda aynı 3 Türk oyuncu ile oynadım karşımıza da 2 oyunda da 1-2 oyuncu değişimi ile aynı takım geldi birinde adamları bildiğin ağlattık diğerinde adamlar skorda fark olmasada bizi yendiler bunun rusla musla ilgisi yok yani oynamaya bağlı.
  • ranked oyunlarda hiç görmedim rus hep 1-29 arası gördüm :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesojan

bu ruslar adamı deli eder ya takımda fiddle vardı mide gitti heimerdingeri feedlemiş herif 0 10 1 oynuyor yaaa :@ bunlar nasıl 30 lwl oluyo anlamıyorum westte gerçekten rus yoksa veya varsa bile oyunu anlayan kısmındansa west geçmeyi düşünüyorum sizce west'in durumu nasıl?

ruslara laf ediyorsunuz ama hangi türk takımının şampiyonluğu var? yada şöyle diyelim hangi türk takımı global bi turnuvaya katıldı. rusların moskow 5 i var ve bence diğer ırklardan çok çok daha da iyi oynayanları var. sorunu kendinde ara. fiddle in mid gittiği bi 30 lvl oyunundan çok da bişi beklememen gerekiyor
  • bazen bi rus oluyor dk 5 adma 0-3 öyle öyle 10 a kadar yolu var bazen oluyor adam takımı taşıyor onlarda normal oyuncu yok iyi ve kötü var :) türklerin geneli orta seviyeli oyuncular feedleyende olmaz pek bizde bence ama sorumlulukda almayız skorlar 7-8 7-6 felan biter :)
  • Aslında noob olanlar ruslar değil... Türkler trollüyor ve türkçe sövdükleri için rus sanıyorlar...
    Sözde= Ruslar nub
    Gerçekte = Türkler nub
  • Herkes iyi oynayacak diye bir şey yok. Ruslar o kadar kötü değil, şahsen ben seviyorum. Tabi genelde çıkıyor kötü oynayan adamlarda her şeyi ruslara yıkmak çok saçma. Adam iyi oynasada counter falan yapmışlardır sürekli gank falan atmışlardır mesela adam mecburen pasif kalmıştır. M5 var mesela rus takımı ve çoğu takımdan iyiler. Türkler de az değil aslında hani hep rusları yargılamak yerine bunu da düşünmek lazım.
  • Çok küçükleri bile LoL oynuyo onlar noob buyukleri daha iyi. Bknz:Moskow Five

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamond Lie -- 16 Şubat 2012; 0:07:58 >
  • NA da hiç rastlamadım şahsen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.