Şimdi Ara

Hangi Tableti Alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün Veya Yarın Tablet Alcamda 3 Tabletten 1 İni Alcam Hangisini Alayım?

1:Dark Evopad R9722K

2:Dar Evopad R7940

3:Artes q812

Eğer 200-500 tl arasında bir tablet tercih ediyorsanız söyleyin yardım ederseniz sevinirim

Not:Genellikle Oyun Ve İnternette Dolaşcam Bide Biraz Foto Çekmek İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhj -- 6 Ekim 2013; 12:48:26 >

• kralhj K kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsinin ekran büyüklükleri farklı. Farketmiyor herhalde diye düşünüyorum. Taşınabilirlik açısından r9740 ve q812 daha rahat olur bir 7.85 diğeri 8 inç.
    Donanım olarak düşünürsek yine r9740 ve q812 öne çıkıyor gibi ikiside dört çekirdekli işlemci kullanıyorlar. Bu konuda r9740 bir adım önde çünkü rk3188 işlemci kullanıyor ama diğer taraftan q812 2 gb ram ve daha güçlü gpu'ya sahip ve 16 gb depolama alanı var. r9722'nin ekranı daha büyük, işlemcisi çift çekirdekli olmasına rağme rk3066 iyidir diye biliyorum.

Benim şahsi fikrim herşeyi hesaba katınca fiyat dahil (hepsiburada.com 329 liraya satıyor) artes q812 öne çıkıyor üçünün arasında. Tabii bunlar kağıt üzerindeki özellikler ve dediğim gibi fiyatını da baz alınca ortaya çıkan bir durum.

Forumda konusu var diye biliyorum, bir araştır bence. Tek kafama takılan pili 4.400 mAh nasıl bir performans gösteriyor bilmiyorum.

Farklı bir ürün olarak daha tanındık bir marka istiyorsan Asus MemoPad HD 7 var. Ama kağıt üzerinde artes q812 yine daha üstün. Bu ürünün çinli muadili onda v812.
    Youtube'da videoları var seyret birkaç tane bir fikir oluşur en azından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aracı alayım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.