Şimdi Ara

Hangi tableti almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kardeşime android tablet almayı düşünüyorum. Önce garantisi güvenilir diye Samsung galaxy tab 3 alalım dedik şu 300 TL olanından. Hatta kutusundan hıyar çıkmıştı :)
    Ama özelliklerine baktığım zaman pek tatmin edici gelmedi. 8 GB depolama alanı ve çözünürlüğü yetmez gibi.
    Tabletlerle ilgili pek bilgim yok. Bana kalsa 3-4 ay daha para biriktirip bir ipad al diyorum ama beyefendi hemen istiyor.

250-400 TL aralığında en iyi tablet hangisidir? Garanti mutlaka olmalı.

Teşekkürler.

NOT: konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum. Kusura bakmayın.

• Reeder a8iquad bak hocam bende yeğenime 1,5 sene önce almıştım 16 GB hafıza , ekranı 8.9 inç olması lazım gayet iyi ikinci el ucuza bulursam bi de kendime alacam .

100 TL ye kapalı kutu reede ac7 var sahibindende onu da düşünüyorum sadece dizi film amacı icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo Asus da bakılabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Engin

Reeder a8iquad bak hocam bende yeğenime 1,5 sene önce almıştım 16 GB hafıza , ekranı 8.9 inç olması lazım gayet iyi ikinci el ucuza bulursam bi de kendime alacam .

100 TL ye kapalı kutu reede ac7 var sahibindende onu da düşünüyorum sadece dizi film amacı icin

Çok sağolun hocam. Reeder çok gördüm nette ama dikkat etmedim dandik sanıp ama güzelmiş. Şu an 1. tercihim bu. Ama garanti konusunda şüphelerim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hanngi tableti almalıyım?
    11 ay önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.