Şimdi Ara

Hangi telefon Bütçe Sorun Değil (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LawLess437

Z2 tartışmasız en iyi telefon.Fakat ben yukarıda da bahsettiğim özellikler yüzünden Z2 almayı düşünmüyorum.Arka tarafının cam olması orayıda korumak gerekeceğini gösteriyor.En iyisi Samsung S5 almak.Bir şey olursa al yeni kapağı tak.Ama Z2'de öyle olmayacak.
    Ne zaman geleceği belirsiz.Sony sitesinde ön kayıt var.S5 hepsinden önce gelecektir diye düşünüyorum.Mayıs-Haziran'a kadar tüm telefonlar gelir.Bende G2 almayı düşünüyorum.Hem fikrimin değişme hemde fiyatların düşme ihtimaline karşın beklemek lazım.
    Z2 , M8 , S5 , G3 , Elite , Elite Lite ile piyasa kızışacak.G2 gibi bir fiyat politikasıyla gelen olursa bu yeni amiral gemilerden birisini alırım.Yoksa G2 alacağız.

z serisinin arka camı alüminyuma yapıştırıldığı için kıramazsın düşür kırılmaz bizzat denedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Z2 tartışmasız en iyi telefon.Fakat ben yukarıda da bahsettiğim özellikler yüzünden Z2 almayı düşünmüyorum.Arka tarafının cam olması orayıda korumak gerekeceğini gösteriyor.En iyisi Samsung S5 almak.Bir şey olursa al yeni kapağı tak.Ama Z2'de öyle olmayacak.
    Ne zaman geleceği belirsiz.Sony sitesinde ön kayıt var.S5 hepsinden önce gelecektir diye düşünüyorum.Mayıs-Haziran'a kadar tüm telefonlar gelir.Bende G2 almayı düşünüyorum.Hem fikrimin değişme hemde fiyatların düşme ihtimaline karşın beklemek lazım.
    Z2 , M8 , S5 , G3 , Elite , Elite Lite ile piyasa kızışacak.G2 gibi bir fiyat politikasıyla gelen olursa bu yeni amiral gemilerden birisini alırım.Yoksa G2 alacağız.

z serisinin arka camı alüminyuma yapıştırıldığı için kıramazsın düşür kırılmaz bizzat denedim

Bence kırılır ama farketmez sonuçta cam en iyi ihtimalle çizilir orayada ekran koruyucu yapıştırıp orayıda korumak lazım.Çünkü eğer oraya bir şey olursa açılmayan kasa dolayısıyla sıkıntı çıkarır.Açıkçası ben 2500 TL verip kırılırmı çizilirmi riskine giremem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Bence kırılır ama farketmez sonuçta cam en iyi ihtimalle çizilir orayada ekran koruyucu yapıştırıp orayıda korumak lazım.Çünkü eğer oraya bir şey olursa açılmayan kasa dolayısıyla sıkıntı çıkarır.Açıkçası ben 2500 TL verip kırılırmı çizilirmi riskine giremem.

bana sorarsan çizilme kırılma olmaz forumda hiç bundan şikayetçi birini görmedim

bu arada gif süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkhanBalta -- 17 Mart 2014; 15:37:42 >

• Ticaretle felan ugrasiyosun bu nedenle guvenlik azligi nedeni ile android kabus gibi olir senin icin ios ta olmuyosa wp8 kacinilmaz tum lumia serilerine bakabilirsin 720 alti pisman olursun 920 alri idare eder 1320 - 1520 cok buyuk cebe girmez 1020 920 925 alabilirsin ekran orya performans orta diyorsan 625 de bakabilirsin ama wp8 ve ios tan sasma android pismanliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1C olabilir küçük gelirse Z2 alın gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: onur0258

Ticaretle felan ugrasiyosun bu nedenle guvenlik azligi nedeni ile android kabus gibi olir senin icin ios ta olmuyosa wp8 kacinilmaz tum lumia serilerine bakabilirsin 720 alti pisman olursun 920 alri idare eder 1320 - 1520 cok buyuk cebe girmez 1020 920 925 alabilirsin ekran orya performans orta diyorsan 625 de bakabilirsin ama wp8 ve ios tan sasma android pismanliktir

Güvenlik konusuna biraz daha açabilirmisin Hocam.
    Önemli bir konu.

Androidin ne gibi sakıncıları vardır?

Güvenliği artırmanın yolu var mıdır?

Android nasıl güvence altına alınabilir?

Kötü yazılımlarıdan veya viruslerden korunmak için ne yapmak gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Z1C olabilir küçük gelirse Z2 alın gitsin

z1 baktım .büyk geldi. Z2 de sanırım z1 boyutunda.
    z1 c'ye bakmadım.
  • Z1C ve 5s 32 ye bakın 5s i satıp istediğinizi 0 olarak alabilirsiniz.

• arkadaşlar lg g2 biraz daha ağır basmaya başladı.
    İnternet performansı lg g2 de ii miş izlediğim videolarda.

Sanırım Lg g2 alıcam.

Tek hadikapı menu tuşları sanırım video seyretme haricinde hep sapit kalıyor.
  • Elite

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Elite

elite derken hocam ?
  • Merhaba,

Hocam birazcık daha sabır et ve Sony Xperia Z2 derim hem çok hızlı, stabil, suya ve toza karşı dayanıklı, 3GB ram ileriye dönük en az iki sene güncellemeleride alıp hala stabil olucaktır. Ayrıca 20 mp'lik kamerasıda cabası
  • the-music kullanıcısına yanıt
    Elite derken arkadaşın kastettiği General Mobile Discovery Elite modeli olsa gerek
    Ayrıca LG G2'de iyidir ama 2-3 ay içinde yeni modeller çıkacak az bekleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-music

quote:

Ticaretle felan ugrasiyosun bu nedenle guvenlik azligi nedeni ile android kabus gibi olir senin icin ios ta olmuyosa wp8 kacinilmaz tum lumia serilerine bakabilirsin 720 alti pisman olursun 920 alri idare eder 1320 - 1520 cok buyuk cebe girmez 1020 920 925 alabilirsin ekran orya performans orta diyorsan 625 de bakabilirsin ama wp8 ve ios tan sasma android pismanliktir

Önemli bir konu.

sakıncaları yol geçen hanı gibidir azıcık pc ile alakası olan yollar keyloggeri şifrelerini kart bilgilerii artık ne varsa herşeyi alır götürür.

işini tam olarak bilmiyorum ama bir müşteri felan vs. gelir bişe göstericeksin telefonunda tak diye donar telefon kapanır onca bir süre şey dert yanı stabil deil

500 mb lık android telefonlar 2 gb lık android telefonun hiç bir farkı yok (ram lerinden bahsediyorum) 500 mb lık 350 mb tını sistem yiyior sana 150 mb kalıyo 2 gb lıktada 1.5 gb sistem yiyiyor sana 500 mb tı kalıyo yani 2 gb ram yazıyo ama aslında 500 mb ram olarak düşüne bilirsin

avg anti virüs kullanıyodum androiddeyken gayet başarılı ama ne kadar etki eder riske atmaya değermi onu sen düşün

android güvence altına alınamaz ne olucaga hiç belli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Creation Epic

Merhaba,

Hocam birazcık daha sabır et ve Sony Xperia Z2 derim hem çok hızlı, stabil, suya ve toza karşı dayanıklı, 3GB ram ileriye dönük en az iki sene güncellemeleride alıp hala stabil olucaktır. Ayrıca 20 mp'lik kamerasıda cabası

Z1 baktım da büyük geldi bana.
    Z2 de sanırım aynı boyutlarda. onun için z2 ye çok sicak bakmıyorum.
    Yoksa videolardan izlediğim kadarıyla gerçekten hızlı telefon.
  • quote:

quote:

quote:

Önemli bir konu.

sakıncaları yol geçen hanı gibidir azıcık pc ile alakası olan yollar keyloggeri şifrelerini kart bilgilerii artık ne varsa herşeyi alır götürür.

işini tam olarak bilmiyorum ama bir müşteri felan vs. gelir bişe göstericeksin telefonunda tak diye donar telefon kapanır onca bir süre şey dert yanı stabil deil

500 mb lık android telefonlar 2 gb lık android telefonun hiç bir farkı yok (ram lerinden bahsediyorum) 500 mb lık 350 mb tını sistem yiyior sana 150 mb kalıyo 2 gb lıktada 1.5 gb sistem yiyiyor sana 500 mb tı kalıyo yani 2 gb ram yazıyo ama aslında 500 mb ram olarak düşüne bilirsin

avg anti virüs kullanıyodum androiddeyken gayet başarılı ama ne kadar etki eder riske atmaya değermi onu sen düşün

android güvence altına alınamaz ne olucaga hiç belli değil

himmm yani anti virus programı yükleyebiliyoruz.

Peki anti virus programı yüklediğimizde performansta bir azalma oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Creation Epic

Elite derken arkadaşın kastettiği General Mobile Discovery Elite modeli olsa gerek
    Ayrıca LG G2'de iyidir ama 2-3 ay içinde yeni modeller çıkacak az bekleyin derim

Hocam 2-3 daha bekleyemem herhalde.

Alayım da bir an önce kurtulayım:)
  • e oda ram yiyiyor sanada güvenli ama yavaş donan ara sıra kendini kapatan bir telefon kalıyo değermi ?
  • quote:

e oda ram yiyiyor sanada güvenli ama yavaş donan ara sıra kendini kapatan bir telefon kalıyo değermi ?

o kadar farkediyor mu gerçekten?

Lg g2 nin videolarını izlemiştim.İnternet hızı gerçekten çok hızlıydı.

Antivirus programı çok yavaşlatır telefonu.
  • quote:

quote:

e oda ram yiyiyor sanada güvenli ama yavaş donan ara sıra kendini kapatan bir telefon kalıyo değermi ?

o kadar farkediyor mu gerçekten?

Lg g2 nin videolarını izlemiştim.İnternet hızı gerçekten çok hızlıydı.

Antivirus programı çok yavaşlatır telefonu.

android te şöyle bir şey var telefonu alırsın jet gibi hiç bir takılma veya başka bir şey göremessin

bak sana androidte yaşicağın muhtemel sonucu çıkariyim

ilk 1 ay : çok iyi güzel hevesinini çıkarma dönemi

2.-3. ay hafif donma ama çok deil hafif donmalar içinden bi şey olmaz diceksin

3. ay sonu şarz süresinde azalma donmalar yavaş yavaş artıyo stabilliğini kaybediyo telefonu fabrika ayarlarına döndürüp durucaksın

4.-5. ay telefon kendi kendini kapatıcak google play arkada internet pakadir vs ne varsa sömürücek sürekli önüne engeller koyucak

5.-6 ay telefona root-rom atıcaksın telefon bi işe yarasın diye bu root rom işlemleri seni 1 ay daha götütürücek

7.ay - 1 yıl içinde telefon artık işine görmicek zaten her gün yeni bir telefon çıkıyo nerdeyse (andrioid olarak )

1yıl-2 yıl sürekli yeni telefonlarda gözün olucak artık telefonun senin içi değieri kalmicak ver bırakıcasın

örneğin samsung galaxy s2 aladın 3 ay sonra s3 cıktı 4 ay sonra s4 çıktı yok note cıktı yok duos cıkı sürekli telefon alma isteği olucak içinde ve bıkacaksın benim gibi ios'a ve wp8 e yöneliceksin ben denedim gördüm androide bulaşma

şunuda söyliyim bir de şöle düşün android bu kadar güzel - kalite olsayda çin-japon-alman her türlü ülkenin telefon markaları 50 ye yakın marka var android kullanırmıydı hepsi farklı sürümler yapıyor satıyor neden adroid ucuz kalitesiz ama ios sadece apple wp8 sadece nokia htc de var ama 1 tane oda yapamıyor bide böyle düşün

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.