Şimdi Ara

Hangi telefon Bütçe Sorun Değil (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş çok haklı, benimde çok sıkıntılarım var Samsung'tan stabilite, hız, güncelleme ve güvenlik başlıca problemler arkadaşın dediği pil sorunu tüm platformlarda mevcut yani bir Htc One alsan bir İP5S'de aynı gün içi yetersiz gelecektir.
    Benim Note 3 alalı 2 ay olan arkadaşlarım var ve dedikleri ise pilin artık gün içi yetmediği akşam eve geldiklerinde anca bir %10-30 arasına dayandığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur0258

quote:

Orijinalden alıntı: the-music

quote:

e oda ram yiyiyor sanada güvenli ama yavaş donan ara sıra kendini kapatan bir telefon kalıyo değermi ?

o kadar farkediyor mu gerçekten?

Lg g2 nin videolarını izlemiştim.İnternet hızı gerçekten çok hızlıydı.

Antivirus programı çok yavaşlatır telefonu.

android te şöyle bir şey var telefonu alırsın jet gibi hiç bir takılma veya başka bir şey göremessin

bak sana androidte yaşicağın muhtemel sonucu çıkariyim

ilk 1 ay : çok iyi güzel hevesinini çıkarma dönemi

2.-3. ay hafif donma ama çok deil hafif donmalar içinden bi şey olmaz diceksin

3. ay sonu şarz süresinde azalma donmalar yavaş yavaş artıyo stabilliğini kaybediyo telefonu fabrika ayarlarına döndürüp durucaksın

4.-5. ay telefon kendi kendini kapatıcak google play arkada internet pakadir vs ne varsa sömürücek sürekli önüne engeller koyucak

5.-6 ay telefona root-rom atıcaksın telefon bi işe yarasın diye bu root rom işlemleri seni 1 ay daha götütürücek

7.ay - 1 yıl içinde telefon artık işine görmicek zaten her gün yeni bir telefon çıkıyo nerdeyse (andrioid olarak )

1yıl-2 yıl sürekli yeni telefonlarda gözün olucak artık telefonun senin içi değieri kalmicak ver bırakıcasın

örneğin samsung galaxy s2 aladın 3 ay sonra s3 cıktı 4 ay sonra s4 çıktı yok note cıktı yok duos cıkı sürekli telefon alma isteği olucak içinde ve bıkacaksın benim gibi ios'a ve wp8 e yöneliceksin ben denedim gördüm androide bulaşma

şunuda söyliyim bir de şöle düşün android bu kadar güzel - kalite olsayda çin-japon-alman her türlü ülkenin telefon markaları 50 ye yakın marka var android kullanırmıydı hepsi farklı sürümler yapıyor satıyor neden adroid ucuz kalitesiz ama ios sadece apple wp8 sadece nokia htc de var ama 1 tane oda yapamıyor bide böyle düşün

android google ın arkadaş. bide kalitesiz demişsin.piyasanın yüzde 80 i android.

pc pazarında windows neyse mobil pazarda da android o dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender ahmet -- 22 Mart 2014; 12:01:41 >

• telefonda hiçbirşey yapmazsan gayet güzel stabil olur
  • enderahmet telefon pazarının %80 android olması kalitesiz ve ucuz olmasından dolayı :D

telefonda hiç bir şey yapmıcaksan niye telefon alıyorsun + hiç bir şeyden kastın root-rom ise telefon boka sardığı için yapılır genelde kimse telefonu alır almaz yapmaz veya kime iphone alır almaz jail b. yapmaz.

Başka Soru varmı ? sabaha kadar androitin kötü yanlarını sayarım
  • arkadaşlar lg g2 almaya karar vermiştim ama kemara ve fotoğraf çekimlerinde sorun var diorlar.

Az ışıklı ortamda kamerası çok kötü diyorlar.

Yine kafam karıştı:S:S:S
  • quote:

arkadaşlar lg g2 almaya karar vermiştim ama kemara ve fotoğraf çekimlerinde sorun var diorlar.

Yok oyle bisey 1 ayi gecti g2 kullaniyorum gayet iyi kamerasi.son guncel hali ile iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

arkadaşlar lg g2 almaya karar vermiştim ama kemara ve fotoğraf çekimlerinde sorun var diorlar.

Yok oyle bisey 1 ayi gecti g2 kullaniyorum gayet iyi kamerasi.son guncel hali ile iyi.

Telefon iyi ama bende de odaklama sorunu var?

Acaba hangi romu kullanıyorsunuz merak ettim.Ya da kamera için farklı bir uygulama mı kullanıyorsunuz?
  • tabiki de xperia Z2.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

enderahmet telefon pazarının %80 android olması kalitesiz ve ucuz olmasından dolayı :D

telefonda hiç bir şey yapmıcaksan niye telefon alıyorsun + hiç bir şeyden kastın root-rom ise telefon boka sardığı için yapılır genelde kimse telefonu alır almaz yapmaz veya kime iphone alır almaz jail b. yapmaz.

demekki insanlar kalitesiz androidi seviyorlar.enteresan

stabillik konusunu android aşmış durumda.kit-kat kit-kat

telefonda hiçbirşey yapmayacaksan derken yanlış anladın.stabillik birazda seni kısıtlayarak elde ediliyor.android seni kısıtlamıyor.

google ile kalitesizlik yanyana gelecek kavramlar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender ahmet -- 31 Mart 2014; 22:44:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

enderahmet telefon pazarının %80 android olması kalitesiz ve ucuz olmasından dolayı :D

telefonda hiçbirşey yapmayacaksan derken yanlış anladın.stabillik birazda seni kısıtlayarak elde ediliyor.android seni kısıtlamıyor.

ihtiyaca göre değişir android ama adam oyun oynamam diyo ticaret diyo kesin ve emin adımlar atması için android iyi bir seçenek deil android çocuk telefonu oyuncak gibi bişe ne root lat ne rom lar denedim telefonumu adam edemedim her yıl telefon değiştircek kadar zenginsen al

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

ihtiyaca göre değişir android ama adam oyun oynamam diyo ticaret diyo kesin ve emin adımlar atması için android iyi bir seçenek deil android çocuk telefonu oyuncak gibi bişe ne root lat ne rom lar denedim telefonumu adam edemedim her yıl telefon değiştircek kadar zenginsen al

Hocam androide anti virus programı yükleniyor mu?

Bir teknik serviste sordum. Anti virus programı kullanıcıyı koruyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Telefon iyi ama bende de odaklama sorunu var?

Acaba hangi romu kullanıyorsunuz merak ettim.Ya da kamera için farklı bir uygulama mı kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar bu hafta lg 2 alayım dedim ama aşağıdaki yorumları okuyunca kafam iyice karıştı.
    Böyle bir telefonda bu tür sorunların olması kafamı karıştırdı.

Bende samsung wave 1 var. Gündüz fotoğraf ve kamera çekimlerini beğeniyorum.
    hatta gündüz video çekimlerini full hd tv de izliyorum bazen gerçekten tatmin edici.

Yanlış anlaşılmasın kesinlike samsung wave 1 g2 kıyaslamıyorum.Ama yorumları okurken sanki samsung wave 1 den bile daha kötü kemarası varmış gibi bir hisse uyandırdı bende.

Ben telefonu aldığımda bana 3-4 sene gitsin diyorum. böyle bir telefonda bu gibi sorunların olması kafa karıştırıyor ister istemez.

Yorumlar linkte;

http://forum.donanimhaber.com/m_79264789/mpage_901/tm.htm

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Sizin için en uygunu s4 5 inç hem hızlı ve rahat kullanım olur.

Büyük ekran istemem demişsiniz 5.2 inç sonuçta g2 onu düşünürseniz yinede o daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the-music kullanıcısına yanıt
    Sony kendi mağazasında sordum Nisan ayında çıkar dediler. Fiyat tahminim 2000-2250 arası olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANGORMEK

Sony kendi mağazasında sordum Nisan ayında çıkar dediler. Fiyat tahminim 2000-2250 arası olacaktır.

Hocam z1'e bakmııştım.Büyük gelmişlti.
    Sanırım z2 de Z1 ile aynı ebatlarda.

Büyüklüğünden dolayı Z2 tercih etmiyorum.
  • the-music kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızdan anladığım kadarı ile siz cebe sığacak performanslı bir tel istiyorsunuz.Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum sizin aradığınız telefon LG G2. Çok küçük değil ama sizi rahatsız etmez. Tasarımını beğenmezseniz birşey diyemem herkesin göz zevki farklı ama cebe girer ve özellikleri tatminkar.Kullanmadım cihazı ama bende konu açtım herkesin açık ara tercihi bu cihaz.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANGORMEK

Yorumlarınızdan anladığım kadarı ile siz cebe sığacak performanslı bir tel istiyorsunuz.Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum sizin aradığınız telefon LG G2. Çok küçük değil ama sizi rahatsız etmez. Tasarımını beğenmezseniz birşey diyemem herkesin göz zevki farklı ama cebe girer ve özellikleri tatminkar.Kullanmadım cihazı ama bende konu açtım herkesin açık ara tercihi bu cihaz.Kolay gelsin.

Tasarımı fena değil. Evet cebe de giriyor. Fakat şu kamera, fotoğraf olayı kafamı karıştırdı. Bu kadar para veriyoruz bazı şeylerden emin olmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frolding

Sizin için en uygunu s4 5 inç hem hızlı ve rahat kullanım olur.

Büyük ekran istemem demişsiniz 5.2 inç sonuçta g2 onu düşünürseniz yinede o daha iyidir.

Ekran farkı yok elinize aldığınızda.5-5.2 fark etmiyor.

Burda senin için önemli olan ekran işlemci bataryaysa g2, kamera önemli dersen s4.Kamera dışında s4ün bir artısı yok.G2de odaklama sorunu var.Yavaş odaklıyor ve az ışıklı ortamlarda 60 fps video çekmek işkence.Ama 30 fpsde s4ten farkı yok.Zaten s4te 60 fps çekme yok.Ana konudaki ses kısıklığı ekran titremesi gibi sorunların hiç biri bende yok.Ayrıca s4 hakkında da res atıyor saçmalıyor şöyle böyle diyenler var.O sorunların hiç biri de arkadaşımın s4ünde yok.Teknoloji biraz şans işi bence.

• Arkadaşlar Samsung S5'e ne dersiniz?

Sanırım bu ay içinde çıkacak. Videolardan izlediğim kadarıyla s4'ten aman aman bir farkı yok gibi.

Lg2 mi S5 mi diye bir polemik oluşturmak gibi bir amacım yok.
    Fakat sanırım ister istemez biraz oluşuyor.

Lg 2 ile S5 hakında yorumlarınız ne olur? Sonuçta S5 yeni bir teknoloji.
    S5 in işlemci hızı nasıldır?

S5 neTürkiye'de ne zaman piyasa da olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-music -- 3 Nisan 2014; 9:25:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.