Şimdi Ara

Hangi Telefon Sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim aklımda üç telefon var:: Htc ChaCha-Samsung Galaxy Pro Ve Xperia Tipo. müzik ve interneti iyi olsun yeter oyunlarla aram azdır temple run dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Time2678

Arkadaşlar benim aklımda üç telefon var:: Htc ChaCha-Samsung Galaxy Pro Ve Xperia Tipo. müzik ve interneti iyi olsun yeter oyunlarla aram azdır temple run dışında.

htc desire c alabilirsin müzik konusunda sana iyi bir deneyim yaşatır youtubede ise htc desire c'nin temple run1 oynattıgını izledim

http://www.youtube.com/watch?v=Qn6FikLRJb8
  • evet inceledim ama ben lise 1 öğrencisiyim ailem alır ama arkadaş çevrem için telefon çok iyi yani çok fazla dikkat çeker o yüzden almak istemiyorum aslında
  • Xperia Tipo
  • bence decire c ekran ve ses dışında tipodan farklı değil?
  • sony hiç kullanmadım bişey diyemem, galaxy pro arkadaşımda var bende de chacha vardı yeni takas yaptım. chacha prodan daha iyi hız ve görsel açısından ama bazı uygulamalar sd karta kaydedilmiyor zamanla hafıza azalıyor ve çok fazla uygulama yükleyemiyorsun. ön bellek temizleyici program yükleyip sık sık temizlemek gerekiyor. çok fazla uygulama yüklemem dersen chachayı tavsiye ederim. kullanımı çok rahat androidlerde en iyi klavyeli telefon diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.