Şimdi Ara

Arkadaşlar Operatör Değiştirmem Gerekir Mi Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda Superonline 50Mb Fiber internet kullanmaktayım Modemim:Tp-Link Ex530v Gpon ont:Huawei:HG8010hv6-10

Tahahütüm dolmasına 2 gün kaldı ve özellikle online oyunlarda hiç bir şekilde memnun değilim internetten bazı siteleri açmıyor modem arayüzüne bile bağlanırken hata alıyorum.Bağlantınız gizli değil şeklinde.Bulunduğum yer Ankara Batıkent bölgesinde Sitede 3 adet altyapı var.

1.Superonline Fiber (Memnun Değilim)

2.Vdsl internet komşumun hat değerlerini paylaşcam sizce geçmeli miyim .

3.Türksat Kablo Net Fiber değil anten kablosu ile bağlanan internet tipi.

Hatta komşumun vdsl internetine bağlandığımda 10 ping düşüyor.

Özetle şu sizce Vdsl Geçmem gerekirmi kafam karıştı.

(müşteri hizmetleri hiç bi çözüm bulamıyor statik ıp diye tutturmuş oda çözüm değil)

• Oyun oynuyorsanız Superonline'ın yurtdışı çıkışları sorunlu hocam. Ben Ağustos ayında Superonline Vdsl kullanıyordum Cs2'de paket kaybı ve yüksek ping vardı. Şuan Turknet kullanıyorum paket kaybı yok ve düşük pingle Cs2 oynuyorum.

Turksat fiber yoksa ona da bulaşmayın bence.

Bana kalırsa Vdsl 100 mbps, Superonline'ın 500 mbps fiberinden daha iyi. Ancak TT, Vodafone ve Superonline DNS engellemesi ve sansür uyguluyor. Seçimlerinizi ona göre yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 8 Ocak 2025; 12:52:36 >
  • Süperonline nın kronik sorunları var dediğin gibi Süperonline dan kurtul diyorum abartısız şakasız keşke daha önce yapsaydım diyeceksiniz
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

Sormayın son 2 ayda çok bezdirdiler beni hiç bir şekilde anlamıyorlar müşteri hizmetlerine 3 kelime öğretmişler :

Statik Ip alın

Modem ayarlarınızı yaptım

Wifi Bant Genişliğiniz düzelttim 2.4 5ghz olarak

Bunlarının tekeline dur diyecek bir kurum kuruluş olmaz mı ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.