Şimdi Ara

Hangi telefon sizce 'NOTE 3'LG2'Xperia Z1 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    :))) Peki sim kart takma yeri ve sd kart takma yerı su gecırmıyormu sorun cıkarmıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferjat22

:))) Peki sim kart takma yeri ve sd kart takma yerı su gecırmıyormu sorun cıkarmıyomu

Öyle şey olur mu hocam. O zaman niye suya dayanikli desinler. Benim videolarim bile var musluk altinda yikarken cektigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Vaybeee :) peki Z1 fiyatının dusmesını beklıyımmı 2.000 TL alımmı hocam
  • bizim burda turkcell de z1 1850tl dedi kadın
  • İnternette Teknosada 1999TL
  • quote:

Haklısın Ama note 3'de 4k video desteği var Z1'de ise yok bu 4k video cekımı nedir cok gereklı bırseymı pekı yanı z1'de olmaması cok kotu bırseymı mıllet hep isyan etmiş

milletin isyan etmesinn sebebi sony nin 4k video çekimi olacak diyipte olmaması , yoksa 4k olmazsa bu telefonu almayız diyen yok
  • Note 3'de falanda yok heralde
  • quote:

Note 3'de falanda yok heralde

samsungu takip etmediğim için bilemiyorum ama yukarda bi arkadaş tr deki note 3de yok demiş , öyle diyorsa öyledir heralde
  • Bencede hocam
  • quote:

Vaybeee :) peki Z1 fiyatının dusmesını beklıyımmı 2.000 TL alımmı hocam

Xperia Z teknosa,Sony center gibi yerlerde hala ilk çıktığı fiyattan satılıyor. Bak kaç ay oldu hala fiyatı aynı.
    Bence Z1'inde fiyatı uzun süre sabit kalır. 2000 liradan piyasaya girerse kolay kolay düşürmezler.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    2000TL Bayılcaz :))
  • quote:

İnternette Teknosada 1999TL

Bende baktım nette bulamadım link verirmisin

• videoya falan fazla takılma bence lensi kamera kalitesi zaten belli 4k oluncada çok şey değişeceğini düşünmüyorum(ama bu konuda benimde çok bilgim yok belirteyim.)

sony daha malzeme kaliteli ve denildiği gibi su toz gerçirmemesiyle öne çıkıyor donanımlar zaten aynı g2 ise 5.2" ekranı (z1 5") olmasına rağmen z1den daha küçük yani genişilkk ve uzunluk olarak daha küçük zaten bakınca telefonda bi ekran var tasarım klasik ama iyi z1 ise gereksiz büyük ama g2 den biraz daha ince yapıda bunun yanı sıra g2 z1 e göre önemli ölçüde ucuz g2 de lg kamera konusunda bayağı ilerletti kendi önceden öyle ois falan yoktu ama tabiki denemesemde birebir z1 kalitesine yaklaşabileceğini sanmıyorum bu farklılıllar arasında hangisi senin için daha önemliyse onu seç derim

note3 e gelince o tamamen farklı bir segment bence çok büyük ekran var donanım 8 çekirdek falan bu işler boş ikisi beraber çalışması güncellemeyle gelsede performans olarak çok bariz farklar yaratacağını sanmıyorum ki bu durumda 2 işlemci 2 telefon çalışması gibi bir etki yaratıp pili katledecektir note3 dediğim gibi ben dev ekran istiyorum gerisi çok önemli deniyorsa alınmalıdır bunlara göre artık seçim sana kalmış

• Valla bende bulamadım ılk nerden bulmustum unuttum
  • judger90 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi benim icin önemli olan hız ve perfonmans note 3 güncelleme ile 8 cekirdeği kullanıcağı kesınmı kullanırsa kesın zaten diğer telefonlardan yuksek olur hızı
  • Hocam işte bende onu diyorum o kadar emin olma hızlı olacağından bir kaç bilgisayar performansı incelememizde karşımıza çıkmıştı mesela 1.6 ghz çift çekirdek 2 ghz tek çekirdekten hızlıdır demek doğru olmuyor 1.6*2= 3.2 ghz etmiyor Son mesut hocanın incelemelerinde de bu z1 ve g2 incelemelerinde işlemciyi çok övdüğünü de gördük yine belirteyim çok profesyonel bilgim yok yanıltmayayım ama note3 benchmark falan tarzı incelemelerde de çok çekirdeği çoklu işlemlerde performansını artırırken normal performans olarak g2 z1 den geride kalıyor
  • judger90 kullanıcısına yanıt
    Cok guzel anlatyıorsun hocam saolasın kusura bakmazsan bir sorum daha olacak Kamera olarak G2'mi dersin Z1'mi birde bechmark testlerınde Z1'mi daha yuksek alıyor G2'mi
  • quote:

Cok guzel anlatyıorsun hocam saolasın kusura bakmazsan bir sorum daha olacak Kamera olarak G2'mi dersin Z1'mi birde bechmark testlerınde Z1'mi daha yuksek alıyor G2'mi

Kamerada G2 Xperia Z1 ile yarışamaz Xperia Z1'in rakibi Lumia 1020 dir ayrıca bütün testlerin galibi Xperia Z1 dir

• Hocam bechmark testlerıne baktımda bırinde G2 alıyor baska videoya bakıyorum Z1 alıyor bunun aslı nedır kım onde testlerde tam olarak
  • Arkadaşlar Z1'n ekranı cok kötü diyorlar neden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.