Şimdi Ara

Hangi telefon sizce 'NOTE 3'LG2'Xperia Z1 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tasarım,sağlamlık,su geçirmezlik gibi özelliklerden Xperia Z1 derim,Lg g2 zaten plastik kasa ama yine de sağlamdır g2 de kamera yönünden iki telefon da birbirine eşit diyebiliriz.İşlemciler de aynı.fiyat konusunda lg g2 avantajlı görünüyor.Ben yine de Z1 diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bırakın şu benchmarkları! ikisinde de aynı işlemci var işte ,ekran konusunda z1 çok geride kaldığını söylemem gerek g2 daha dengeli olmuş bur telefon ,Mesut Çevik te z1 de focus sorunları var demişti tasarım olarak da g2 den kötü(tasarım derken görünüş değil çerçeveler arkadaki güç butonu ele oturuş vb.) ayrıca g2 nin fiyatı 1800 tl 32 gb olan modelin g2 diyorum

• paran varsa note3 yoksa g2
  • G2 gereksiz yere aynı donanıma 500-600 TL daha fazla vermek istiyorsan buyur note 3 al.Z1 alma bence çok büyük geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: ferjat22

Bu 3dbechmark testlerınde galıba en yuksek rekoru Z1 alıyor g2 hafıza kartı takılmıyor ama bu cıhaza takabılıyorsun bu cok guzel bırsey bırde su gecırmez olması muhtesem bırsey dun mesela yağmur yağdı cebımde samsung ace var telefonu cıkardm cebımden calısıyor eve gıttım kapanmıs :) yağmurun altında gercekten kafanda sorun olmadan cebınden cıkara bileceğin telefon

Birak yagmuru :) ben musluk altinda yikiyorum kirlendikce Z'yi.

Su gecirdimi kullanici hatasi diye garanti disi birakirlar gorursun.
    Bende konu actim demin 3 telefon arasında kaldim.Sanirin sizin pek bilginiz yok telefonlar konusunda.Ben size 10 gb yeterse 1500'e Lg G2 almanizi tavsiye ederim z1 den 700 tl ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Bu 3dbechmark testlerınde galıba en yuksek rekoru Z1 alıyor g2 hafıza kartı takılmıyor ama bu cıhaza takabılıyorsun bu cok guzel bırsey bırde su gecırmez olması muhtesem bırsey dun mesela yağmur yağdı cebımde samsung ace var telefonu cıkardm cebımden calısıyor eve gıttım kapanmıs :) yağmurun altında gercekten kafanda sorun olmadan cebınden cıkara bileceğin telefon

Birak yagmuru :) ben musluk altinda yikiyorum kirlendikce Z'yi.

Su gecirdimi kullanici hatasi diye garanti disi birakirlar gorursun.
    Bende konu actim demin 3 telefon arasında kaldim.Sanirin sizin pek bilginiz yok telefonlar konusunda.Ben size 10 gb yeterse 1500'e Lg G2 almanizi tavsiye ederim z1 den 700 tl ucuz

Biraksinlar hocam ben yikiyorum memnunum telefondan su gecirmiyor

• Tabıkı z1

• quote:

Orijinalden alıntı: tav2612

Tabıkı z1

Neden
  • z1 derim kullanıldığı malzeme ve elde verdiği kalite hissini başka hiçbir telefon veremez
  • z1 tasarım konusun da çok kötü kaba gereksiz büyük.Zevk meselesi tabi ama tercihim G2 olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

z1 derim kullanıldığı malzeme ve elde verdiği kalite hissini başka hiçbir telefon veremez

Ekran görüntüsü cok kotu hocam ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

z1 derim kullanıldığı malzeme ve elde verdiği kalite hissini başka hiçbir telefon veremez

Ekran görüntüsü cok kotu hocam ya

http://www.youtube.com/watch?v=OTecSBT72BY bu ekranın nesi kötü anlayamadım ben. üstüne bide bnm dandik tft den ızlıyorum videoyu. yanı canlı olarak cok daha ıyıdır

• Arkadaşlar biraz fazla oldum kusura kalmayin tekbi sorum olucak lunia 1020nin islemcisimi daha iyi z1mi

• quote:

Arkadaşlar biraz fazla oldum kusura kalmayin tekbi sorum olucak lunia 1020nin islemcisimi daha iyi z1mi

Z1'in daha iyi.Z1'in rakibi yeni çıkacak Lumia 1520'dir bence.Çünkü Lumia 1020 kamerasıyla öne çıkan bir telefon.Lumia 1520 ise her şeyiyle öne çıkıyor.512 mb ram ile bile stabil çalışan WP'ye Lumia 1520 ile birlikte Z1 ile aynı işlemci ve 2 gb ram geliyor.Ben Z1 veya Lumia 1520 arasındayım.Bak burada bir inceleme var.Her ne kadar Z1 3. olsada bence tasarım olarak bu farkı kapatıyor.

http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_samsung_galaxy_note_3_vs_sony_xperia_z1-review-1000.php

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.