Şimdi Ara

Hangi Telefonu Almalıyım Sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu aralar yeni bir telefon almayı düşünüyorum, kullandığım Galaxy Ace 2'nin kasmalarından donmalarından bıktığım için biraz araştırma yaptım. 800 TL birikmişim var. Seçeneklerim:

- Asus Zenphone 5
    - Nokia Lumia 925

Veya:

- Asus Zenphone 6
    - Nokia Lumia 1320

Bu dört telefon arasında kaldım, başka tavsiyeler de verirseniz sevinirim. Benim önceliğim şu an Nokia Lumia 1320, geniş ekran olmasıyla film dizi izleyebilirim, kamerayla pek işim olmaz hatta neredeyse hiç olmaz, 3400 Mah bataryası da işimi görür gibime geliyor. Ayrıca Wp işletim sistemi ile ilgili de tereddütlerim var. Arayüzü çok hoşuma gidiyor özellikle de 8.1 güncellemesi sonrası. Uygulama eksikliği var deniyor genel olarak fakat telefonda oyun pek oynamam, uygulamalar da genel olarak var. Hatta şu an telefonumda yüklü olan uygulamaların tamamı wp de var. 1000 lira altı android almayın bir süre sonra kasar diyenler var, wp de ise en düşük modelinde bile gayet stabil deniyor. Sizin görüşleriniz neler? Wp ye geçmeli miyim? Ya da mevcut android cihazlardan birini mi almalıyım?

• oncelıkle ben wp almam,olan uygulamalrda ozellıkle sosyal aglarda bıldırım sıkıntılı var ,yok dıye zıplamasın kımse daha dun bıle gordum.alt sevıyede daha stabıl oldugu ıse gercek.yalnız 1000 lıraya yıne gayet ıyı androıdler var xperıa z 1000 altına ındı,ayrıca kampanya ıle falan G2 de bulunurkı senın cıhazalrından ustunler.

ayrıca xperıa sp hem zenfone dan guclu hemde btarya daha ıyı,ama ılla bu ıkısı arasından dıyorsan benım tercıhım zenfone olurdu
  • LG g2 bak derim. 1000 lira civarına bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto G veya Sony Xperia SP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 xperia z xperia ZR xpeeia SP zenfone 5~6 moto g sirasiyla bence

• Lg g2 hala fp kralı

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

oncelıkle ben wp almam,olan uygulamalrda ozellıkle sosyal aglarda bıldırım sıkıntılı var ,yok dıye zıplamasın kımse daha dun bıle gordum.alt sevıyede daha stabıl oldugu ıse gercek.yalnız 1000 lıraya yıne gayet ıyı androıdler var xperıa z 1000 altına ındı,ayrıca kampanya ıle falan G2 de bulunurkı senın cıhazalrından ustunler.

ayrıca xperıa sp hem zenfone dan guclu hemde btarya daha ıyı,ama ılla bu ıkısı arasından dıyorsan benım tercıhım zenfone olurdu

+1 hocama katılıyorum wp almayın bencede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.