Şimdi Ara

Hangi telefonu kullaniyorsunuz ? (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
9
Favori
10.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yılı geçti 808'i alalı. N95 serisi N82'den önce çıkmıştı, orada bi düzeltme yapalım. :) Nokia N82 ile onların üzerine bir de xenon flaş eklemişti ki N82 bu donanımsal zenginliğiyle o zamana kadar ki Symbian neslinin en dolu cihazıydı. N82'den sonra maalesef üzerine bir şey koyamadı. Koyamadığı gibi N78, N79, N85 ve N96 gibi cihazlarla geriye gittiler. Cihazın fotosu var mı merak ettim şimdi. :) Orjinal siyah mı yoksa sonradan siyah kasa mı taktırdın?
  • note 2 , 2 yılda 2 abisi olan telefon.
  • Huawei Ascend Mate II

Bir daha dünyaya gelsem gene aynı telefonu kullanırım. Günde 15 dk civarı görüşme, sadece 5 dk civarı mail kontrolü olarak kullandım. Bataryasını denemek maksatlı. 2'nci hattım takılı. Şu anda bataryası 14'üncü günde ve hala %30 mevcut. Full kullanımda 3 günü geçiyor.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Pardon ben karıştırmışım. N95i zaten sevmezdim çok kaba bir telefondu. :) N79u da biraz kullanma fırsatım olmuştu, kamerası n82ye göre gerideydi, diğer bakımdan ben beğenmiştim.

N82yi ilk çıktığı zamanda almıştım. Beyazdı, sonradan siyah kasa taktırdım. Orjinalın yerini tutmadı ama beyaz olanında kenarları soyulmuştu, siyah kasanın da öyle oldu fakat beyazdan daha iyi duruyor. Şu anki durumu hiç sorma rezalet durumda :) N82yi çekebileceğim bir fotoğraf makinesi yok malesef.

Bakalım artık telefonu değiştirme zamanı geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 4 Kasım 2014; 13:27:11 >
  • Şöyle bulsam temiz bir N82 tekrar alacağım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiayu g4h
  • tabi ki s3
  • Htc incredible S kullanıyordum. Geçen sene mayıs ayında Htc One M7 çıktığı gün gidip Htc one aldım. Uzun bir süre de htc kullanacağım sanırım.
  • Lg g2 mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Huawei Ascend P7

Hangi telefonu kullaniyorsunuz ?

+1 on numara alet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    hocam kaşıntın varsa kaşıncan ama alabiliyosan 6 plusa geç derim veya z3 veya htc one m8 ama çok merak ediyosan note 4 al note 3e bulaşma derim
  • Motorola Atrix
  • Xperia ZR
  • s5 mini replika
  • Nokia C3
  • 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectra007

hocam kaşıntın varsa kaşıncan ama alabiliyosan 6 plusa geç derim veya z3 veya htc one m8 ama çok merak ediyosan note 4 al note 3e bulaşma derim

Yok yahu vazgeçtim gibi zaten, bugün bir teklif geldi note 3 ile kafa kafaya yapalım takası diyor. 6 çıkınca fiyatlar dibe inmiş, ikinci ele girip bakmıyor sanırım hiç arkadaşlar... Vazgeçtim, bir kaç ay kullanır 6 alırım sanırım. Veya bir ihtimal kaşınırsam z3 bakar alırım. Teşekkür ederim yorumun için
  • lg g2 32gb
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.