Bildirim
Hangi telefonu kullaniyorsunuz ? (34. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ultrasn0w
quote:
Orijinalden alıntı: spectra007
hocam kaşıntın varsa kaşıncan ama alabiliyosan 6 plusa geç derim veya z3 veya htc one m8 ama çok merak ediyosan note 4 al note 3e bulaşma derim
Yok yahu vazgeçtim gibi zaten, bugün bir teklif geldi note 3 ile kafa kafaya yapalım takası diyor. 6 çıkınca fiyatlar dibe inmiş, ikinci ele girip bakmıyor sanırım hiç arkadaşlar... Vazgeçtim, bir kaç ay kullanır 6 alırım sanırım. Veya bir ihtimal kaşınırsam z3 bakar alırım. Teşekkür ederim yorumun için
bişey deil kardeşim doğru kararı vermişin
-
Htc one m8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HUAWEİ G610-U30 -
galaxy note 3 -
quote:
Orijinalden alıntı: milis67
Nokia c6-01. Bir neslin son çocukları.
Nokia'nın en kral telefonu zaten başka yok -
Herkeste android işletim sistemli telefonlar varken yalnız olmadığımı görmek güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 4 Kasım 2014; 17:22:04 > -
valla kardeşim ya nedir bu çektiğimiz sürekli uygulamalar güncelleniyor mb artıyor gioda yer kalmıyor yada özellik yetmiyor eskiden kullandığım proğramlar şimdü sürümle uygun değil diyor :( baş belası -
quote:
Orijinalden alıntı: yıgıdo5858
valla kardeşim ya nedir bu çektiğimiz sürekli uygulamalar güncelleniyor mb artıyor gioda yer kalmıyor yada özellik yetmiyor eskiden kullandığım proğramlar şimdü sürümle uygun değil diyor :( baş belası
sd card da ext alanı oluşturup uygulamarı oraya yükleyebilirsiniz.kasma için custom romlar var ama stock romla aralarında ciddi hız farkı yok -
iphone 4 -
sd kartta ext alan derken nasıl yapıcaz kardeşim söylersen iyi olur tel rootlu değil orjinal halli şuan -
İphone 5s -
samsung galaxy SIII -
Blackberry Z10 -
General Mobile Elite -
Motorola Moto G -
6230i efsanedir kendisi -
T50 -
Samsung trend plus -
Xperia Z
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X