Şimdi Ara

HANGİ TELEFONUN ŞARJI NE KADAR GİDİYO??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6100 1 gün

3510 konuşmassam cok uzun 3 gun
  • 6800 3-4 gün gidiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberkan

burda telefonların şarjları hakkında bi konu açmak istedim.. aradım daha önce böyle bi konu açanı görmedim...
    Benim telefon D500 3 hiç kullanmazsam 4 gidiyo... geceleri kapatmıyorum. kapatsam belkide daha fazla gidecek. kim bilir...

Arkadaşım iyi düşünmüşsün başlığı açarken de herkesin yaptığı bir hata var. Daha doğrusu görmezlikten geldiği. Kaç saatte şarz oluyor bu da çok önemli. Benim önceki telefonum bu yönden mükemmeldi. 1 saat 5 dk doluyordu Panasonic GD67. Kaldıki bu telefon 3 gün gidiyordu. Bu süper birşey. Şimdi SE K700 var 4 saatte doluyor ve oda 3 gün gidiyor. Nokialar Allah versin 6-7 saatte ancak doluyor.

Önemli olan kaç gün gittiği değil kaç saatte şarz ettiğidir. Telefonun başını beklemek kadar sinir edici birşey yoktur.

• off wm smartphone 2003 yüzünde telin şarı 1.5 2 arasında deyişiyo mpx200 ama bi yedek batarya alsam ooo
  • tamam bide o açıdan bakalım ama genelde millet evinde şarj ediyordur heralde
  • K750 i çok uğraşırsan minimum 2 gün sadece konuşmak için kullanırsan 4 veya 5 gün hiç kapatmadan şarjı gidiyor. 6230 hiç bir şey yapmazsan 3 gün gidiyordu.
  • bnm 6230 oyun çok az müzik fln kısca kurcalıom 3-4 gn gdio
  • 1100 / 1101 Mükemmel. 7 gün garantili..
  • 7610 o kadar gitmior. Symbian telefonun şarjını bitirior doğru. Benim telefon gece açık 2 gün gidior. M55 de 3 gün felan gidior. Bu arada Sx1in bataryası gün gittikçe daha fazla gidior yeni aldıysan az gidebilir... ilk aldığmda 1 gün olan süre şu an 2-3 gün arasında..

quote:

Orjinalden alıntı: mclarensx1

symbiandan kaynalanıyor diyorlar şarj süresinin kısıklığını ama bildiğim kadarıyla 7610 da o problem yok.nekadar oynarsan oyna 4 gün gidiyor. benim s55 de okadar gidiyordu .maalesef sx1 okadar gitmiyor. sadece dikkatimi çeken rus fw 15 yüklemiştim; mantığını çözemedim ama telefonda gözle görülür bir değişiklik yoktu(ses kısıklığı, ekran ışığı azlığı vb.) fakat bekleme süresi % 25 artmıştı. inşallah bunu sx1 de yeni fw de çözebilirler.

• k700 geceleri kapalı 5-6 gün 7610 da aynı şartlarda 2-3 gün ikiside orjinal batarya ve sarj ettigimde asla yarım bırakmam....
  • benim 6630 bir yıl falan gidio
    şaka yaw.walla daha tam bilmiom çünkü telefonu yeni aldım ve 25 saattir açık ve yaklaşık yarım saat falan konuştum 7-8 tane yüksek kalite fotoğraf falan çektim.ama daa bi çubuk bile eksilmedi.herhalde 4 günden fazla dayanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 1 Temmuz 2005, 13:58:55 >

• s65 4-5 gün gider
  • benim telefon t230 s.ericsson 2 gün gidiyor normal kullanımda günlük 20 dk konuşma ile ve oyun ile
  • Nokia 3510 6-7 gün orjinal pil,
    Nokia 6630 1-2 gün arası değişiyor... günde 1saat görüşme rahat var ama oyun vs vs yok...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.