Şimdi Ara

Hangi teli alıyım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n73 aradıgın telefon
  • N73 ya da K790i bu iki telden hangisini alıcağın senin tercihin olacaktır...
  • n73 ya da n80 alırsın en güzeli...!
  • n73 tasarimi da bence o kadar da kotu deil yani
  • Tasarımı iyi sayılır özelliklride cok güzel, kamerası 3.2 ve carl zeiss lens ve n80'e göre doğal olarak daha iyi çekiyor insan daha ne isterki?? Birde üstüne en az 200 milyon verip N80 almak, saçma bence o yüzden N73 ü öneririm
  • k750 al........

kalan paranlada ya tatil yap.......
    yada kendine başka bişeyler al........

en akıllıcası........

((((ben 1 senedir....k70 aldığımdan beridir ,,ayda bir telefon almayı bıraktım....eskiden paramı telefon satıcılarına yedirirdim...şimdi kendim yiyorum.......)))
  • n73
  • quote:

Orjinalden alıntı: ac2ronay

k750 al........

kalan paranlada ya tatil yap.......
    yada kendine başka bişeyler al........

en akıllıcası........

((((ben 1 senedir....k70 aldığımdan beridir ,,ayda bir telefon almayı bıraktım....eskiden paramı telefon satıcılarına yedirirdim...şimdi kendim yiyorum.......)))

++ Çok akıllıca bi fikir
  • arkadaşım sen eğer param boşa gitmesin diyosan sana önerebileceğim telefonlar:
    1)hem ucuz hemde kaliteli symbianı var nokia n70 güzel bi telefon fotolarıda gayet güzel yakınlaştırması 23x falandı yanlış hatırlamıyosam.
    2)n 73 özellikleri bakımından çoğu telefonu bastırır çok güzel bi telefon
    3)benim için özellik symbian falan önemli deyil diyosan sadece foto video çeksin diyosan tek önereceğim telefon 6280 fiyatıda sana 6680 i sattırmayacak kadar ucuz
  • n73+1gb al n73 1060 ytl 1gb hafıza kartı 40 ytl 1100 ytl kalan parayıda yersin
  • n73 almanı tavsıye ederım kullanan arkadaslarım var cokta memnunlar
  • sakın bir hata yapıp başka bi telefon alma alabilcegin en kral telefon N73
  • Bende N73 diyorum kesnilikle İstersen sende alabileceğin telefonları bir incele ama eminim sende N73 te karar kılacaksın..
  • Nokia N73 iyi bir seçim olacaktır. Eğer bir telefona o kadar para harcamak istemezsen Nokia 6233 seçeneğini de gözden geçirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 2 Ekim 2006; 20:29:08 >
  • n80-n71-d900
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: Metal God

N73 ya da K790i bu iki telden hangisini alıcağın senin tercihin olacaktır...
  • n80 i dusunmelisin
    ha bu arada 6680 i satıyorsan alabilirim
  • n73 alırdım ben olsam süper bi tel
  • w810 i ya da 3250 al, hem paran cebinde kalsın, hem de güzel bir tercih yapmış olursun... Gerçi 6680 den sonra seni en iyi se keser ama yine sen bilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.