arkadaşlar merhaba! toshiba dizüstü bilgisayar satın almak istedim, bir araştırayım dedim... o kadar çok çeşit var ki... bütçeme uygun L ve C serisi toshibalara bakıyorum. bütçeme uygun diyorum ama bunlar arasında bile fiyat aralığı çok yüksek. Vatan bilgisayarda olan toshiba bimekste yok, bimekste olan toshiba teknosa da yok. aralarında kıyaslayabileceğim iki üç toshiba denk getirebiliyorum. intel i3 mü olsun i5 mi? i7 ye zaten bakmıyorum. disk belleği 500 gb 750 gb farketmez .bellek 4 gb yeter. işlemci hızı 1,70 gh ila 2,16 gh arası gibi bir aralık var... bir de turbo hızlandırıcı diye bir şey varmış,işe yarar bir şey mi bilemiyorum. sizin tavsiye edebileceğiniz 1300-1600 tl arasında toshiba var mı? bu arada 9 yıllık bir toshiba sahibiyim canavar gibi çalışıyor... şu ana kadar bir defa servise gitti... o nedenden dolayı toshiba ya bakıyorum. bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme