Şimdi Ara

hangi touch ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Yapılıyor diye biliyorum.
    Denemek hiçbir şey kaybettirmez, fazla zamanını da almaz.

Yok zaten daha almadım cihazı,aldığım zaman araştırır yaparım
  • MustangGT39 yardımların için çok sağol ya 1-2 hafta içinde doğubanka gidiyorum inşallah alıp JB de yapacağım =D=D
  • Ben teşekkür ederim.
    Sanırım en sonunda iPod Touch ı olmayan tek ben kalacağım, parasızlığın gözü kör olsun.
  • Forumda satılan 3G 32GB'lıklar 475'e satılıyormuş.Garantisi var mı?Bir de ben benim 16GB'lık 2G'yi ne kadara satabilirim(Garantili).Belki satma durumum var da o yüzden soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 6 Ocak 2010; 19:24:39 >
  • Fatura olmadığı için garanti yok.
    Bence fiyat bu kadar olduktan sonra, garantiye gerek de yok.
    Gerçi ben her zaman garantisiz alıyorum, garanti bence gereksiz masraf.
    Linkte detaylar mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_33235859/mpage_1/key_/tm.htm

Sizin cihaz 300-350 arası gider tahminimce.
    Sahibinden.com da muadillerinin kaçtan gittiğini araştırın.
  • Arkadaşlar neden bunca ürün satmış bir forumdan bir arkadaşımıza güvenmiyorsunuz anlamış değilim. Arkadaş istanbulda ben ankarada oturuyorum. Sırf konusundaki olumlu referanslarından dolayı 475 lirayı hesabına yatırdım. Hemen ertesi gün sıfır 32 gb ipod touch 3. nesil elimdeydi. Süper bir paketleme ile yani kargo esnasında üzerine 30 kiloluk paket düşse ezilmiycek biçimde yolladı çok da ilgilendi gönderdikten sonra bile aradı sordu sağolsun. Ürünün paketini ilk açan ben oldum. 475 tl amerika ile aynı fiyata tekabul ediyor. Bence mükemmel fiyat. Görerek almak diyosunuzda hiçbir mağaza veya dükkanda size kutuyu açıp teslim edip incelettirmezler. Yine o kapalı kutuda alacaksınız. Benim ürünü satan arkadaşla hiçbir yakınlığım arkadaşlığım yok sadece sizin daha ucuza bir ürüne sahip olmanızı istiyorum. Gelelim garanti konusuna mustanggt39 nickli arkadaşın verdiği linkte aldığım ürünün apple sitesinden onaylı olduğunu göreceksiniz. 1 sene uluslar arası garantili ve apple koruması altında(eğer kaçak yada refurbished ürün olsaydı bu onayı alamazdı ürün). Yanlız fatura yok. Bence türkiyedeki disbritörün fatura sorma gibi de bi hakkı yok fatura kaybolabilen birşey apple ürüne garantili diyorsa bitmiştir işlem yapmak zorundalar. herkese iyi forumlar....

Ayrıca 3. nesilde jailbreak oluyor. Tek sorun ipod kapanırsa bilgisayara bağlayıp blackrain çalıştırmak bu da 10 sn sürüyor. Daha sonra tüm programlar ve içerik aynısı gibi kaldığı yerden devam :))

• quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman
    Arkadaşlar neden bunca ürün satmış bir forumdan bir arkadaşımıza güvenmiyorsunuz anlamış değilim. Arkadaş istanbulda ben ankarada oturuyorum. Sırf konusundaki olumlu referanslarından dolayı 475 lirayı hesabına yatırdım. Hemen ertesi gün sıfır 32 gb ipod touch 3. nesil elimdeydi. Süper bir paketleme ile yani kargo esnasında üzerine 30 kiloluk paket düşse ezilmiycek biçimde yolladı çok da ilgilendi gönderdikten sonra bile aradı sordu sağolsun. Ürünün paketini ilk açan ben oldum. 475 tl amerika ile aynı fiyata tekabul ediyor. Bence mükemmel fiyat. Görerek almak diyosunuzda hiçbir mağaza veya dükkanda size kutuyu açıp teslim edip incelettirmezler. Yine o kapalı kutuda alacaksınız. Benim ürünü satan arkadaşla hiçbir yakınlığım arkadaşlığım yok sadece sizin daha ucuza bir ürüne sahip olmanızı istiyorum. Gelelim garanti konusuna mustanggt39 nickli arkadaşın verdiği linkte aldığım ürünün apple sitesinden onaylı olduğunu göreceksiniz. 1 sene uluslar arası garantili ve apple koruması altında(eğer kaçak yada refurbished ürün olsaydı bu onayı alamazdı ürün). Yanlız fatura yok. Bence türkiyedeki disbritörün fatura sorma gibi de bi hakkı yok fatura kaybolabilen birşey apple ürüne garantili diyorsa bitmiştir işlem yapmak zorundalar. herkese iyi forumlar....

Ayrıca 3. nesilde jailbreak oluyor. Tek sorun ipod kapanırsa bilgisayara bağlayıp blackrain çalıştırmak bu da 10 sn sürüyor. Daha sonra tüm programlar ve içerik aynısı gibi kaldığı yerden devam :))

Benim suan jb yok acaba yaparsam içindeki yüklediğim oyunlar gidermi gitmemesi için ne yapmalı

• http://www.vatanbilgisayar.com/apple-mc086bta-ipod-touch-8gb-3.nesil/productdetails.aspx?I_ID=40769 arkadaşlar burdaki ürünün cpu hızı kaç mhz ? Bir fikri olan varmı ?
  • Stokta yok ve zaten 3G 8 gb ın donanımı 2G ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

Arkadaşlar neden bunca ürün satmış bir forumdan bir arkadaşımıza güvenmiyorsunuz anlamış değilim. Arkadaş istanbulda ben ankarada oturuyorum. Sırf konusundaki olumlu referanslarından dolayı 475 lirayı hesabına yatırdım. Hemen ertesi gün sıfır 32 gb ipod touch 3. nesil elimdeydi. Süper bir paketleme ile yani kargo esnasında üzerine 30 kiloluk paket düşse ezilmiycek biçimde yolladı çok da ilgilendi gönderdikten sonra bile aradı sordu sağolsun. Ürünün paketini ilk açan ben oldum. 475 tl amerika ile aynı fiyata tekabul ediyor. Bence mükemmel fiyat. Görerek almak diyosunuzda hiçbir mağaza veya dükkanda size kutuyu açıp teslim edip incelettirmezler. Yine o kapalı kutuda alacaksınız. Benim ürünü satan arkadaşla hiçbir yakınlığım arkadaşlığım yok sadece sizin daha ucuza bir ürüne sahip olmanızı istiyorum. Gelelim garanti konusuna mustanggt39 nickli arkadaşın verdiği linkte aldığım ürünün apple sitesinden onaylı olduğunu göreceksiniz. 1 sene uluslar arası garantili ve apple koruması altında(eğer kaçak yada refurbished ürün olsaydı bu onayı alamazdı ürün). Yanlız fatura yok. Bence türkiyedeki disbritörün fatura sorma gibi de bi hakkı yok fatura kaybolabilen birşey apple ürüne garantili diyorsa bitmiştir işlem yapmak zorundalar. herkese iyi forumlar....

Benim suan jb yok acaba yaparsam içindeki yüklediğim oyunlar gidermi gitmemesi için ne yapmalı

itunesin içindeki applications tan herhangi bi uygulamanın üzerine gelip sağ tıkla sonra show in windows explorer seçeneğine tıkla orda uygulamaları zaten o dosyaya kaydettiğini görüceksin ben restore yapsamda jb yüklesemde silinmiyo uygulamalar için rahat olsun

• quote:

İlgine çok teşekkürler arkadaşım benim o arkadaşa şahsi bir tavrım yok internete genel olarak alışveriş konusunda şüpheli yaklaşıyorum ... ama o arkadaştan almayı da düşünmüyor değilim :) Bu arada Ipod un hayırlı uğurlu olsun henüz alamamış olsam da umarım benimki de bir gün hayırlı olur :D:D

• beyler 2. el 3g 32gb 420 tl ye bıraktı arkadas sızce nasıl bı fıyat ?
    bıde baska bı ıpod buldum sıfır amerıkadan gelme daha kutusu bıle acılmamıs 3g 8gb 320 tl ıstıyo

kafam karıstı napyım sızce ?

fılm,video clıpler falanda yuklucem muzık falan oyunlarla ugrasmayı dusunmuyorum sızce 8 gb yetermı?
  • Bence almışken 3g 32gb almanız en mantıklısı. Film falan yükleyeceksen yetmez 8gb.

Forumda sıfır ve faturalısını 490'a satan var. Ben olsam 70 daha katar 0 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 9 Mart 2010; 16:58:32 >
  • ama ıste okadar para yok bende hazıranda unırock feste gıdıcem onun butceısnı harcamak ıstemıyorum :D bıde ank da elden almak ıstıyorum bu benm dedıgn 32 lık ank elden oluyo :D pekı 420 tl uygunmu ?
  • Ipod'un durumu nasıl peki? Kırık,çizik vs. var mı?
  • valla daha goremedım ztn arkadas satmaktanda vazgecmıs :S
  • yeni bi 32gb lık buldum 3. nesıl

sımdı konustumda satıcıyla 430 ındı :D ama ıcerıgı fazla ıı degıl mesala bu sıfır 8gb lıkta temızlıyıcı bez var bunda yok

425 oldu bide metalık kısmının alt tarafında hafif bı ıcıne gocme varmıs kucuk bı bılumdegarantısı falanda varmıs beyler napıyım sızce ısın ıcınden ııcene cıkamaz oldum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdead06

beyler 2. el 3g 32gb 420 tl ye bıraktı arkadas sızce nasıl bı fıyat ?
    bıde baska bı ıpod buldum sıfır amerıkadan gelme daha kutusu bıle acılmamıs 3g 8gb 320 tl ıstıyo

fılm,video clıpler falanda yuklucem muzık falan oyunlarla ugrasmayı dusunmuyorum sızce 8 gb yetermı?

Kesinlikle 3G 32 GB alın derim, 8 ile 32 arasında işlemci farkı var, ayrıca 32 de kulaklık mikrofonlu, yani cihaza sesle komut edebiliyorsun, sesli notlar kaydedebiliyorsun ve en önemlisi skype gibi yazılımlara internet olan yerlerde voip görüşme yapabiliyorsun.
    Sürekli yurtdışına çıkıyorum, eskiden 3-4 günde yaklaşık 100 lira cep telefonu faturası veriyordum, şimdi ipod touch 3g 32gb aldım, skype ve wirofon kurdum, wireless bağlantısı olan bir yer buluyorum (otellerin lobilerinde oluyor genellikle) hangisi ucuza gelirse (skype ya da wirofon) onunla arıyorum ve çok komik ücretler ödüyorum.

• hocam o aletın sahıbı aletı satmaktan vazgecmıs baska bı 32gb 3.g buldum onunda fıyatını 425 e dusurdm ama aletın arka tarafında ufak bı gocuk varmıs metal kısmında ufak bı gocukmus bu garantısıde varmıs amozondan alet daha 3 aylıkmıs ama bu gocuk ısı kafamı karıstırdı

quote:

Orijinalden alıntı: zoltriks

quote:

beyler 2. el 3g 32gb 420 tl ye bıraktı arkadas sızce nasıl bı fıyat ?

Kesinlikle 3G 32 GB alın derim, 8 ile 32 arasında işlemci farkı var, ayrıca 32 de kulaklık mikrofonlu, yani cihaza sesle komut edebiliyorsun, sesli notlar kaydedebiliyorsun ve en önemlisi skype gibi yazılımlara internet olan yerlerde voip görüşme yapabiliyorsun.
    Sürekli yurtdışına çıkıyorum, eskiden 3-4 günde yaklaşık 100 lira cep telefonu faturası veriyordum, şimdi ipod touch 3g 32gb aldım, skype ve wirofon kurdum, wireless bağlantısı olan bir yer buluyorum (otellerin lobilerinde oluyor genellikle) hangisi ucuza gelirse (skype ya da wirofon) onunla arıyorum ve çok komik ücretler ödüyorum.

• quote:

hocam o aletın sahıbı aletı satmaktan vazgecmıs baska bı 32gb 3.g buldum onunda fıyatını 425 e dusurdm ama aletın arka tarafında ufak bı gocuk varmıs metal kısmında ufak bı gocukmus bu garantısıde varmıs amozondan alet daha 3 aylıkmıs ama bu gocuk ısı kafamı karıstırdı

Hiçbir sorun çıkarmayabilir o göçük ama ben olsam hasarlı ürün kesinlikle almazdım, sorun çıkarma potansiyeli yükseliyor elektronik aletlerin darbe alınca.

-------------
    Murat.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.