Şimdi Ara

HANGİ TRAŞ MAKİNASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir traş makinesi alacam şöyle cildi tahris etmeyen cillop gibi yapan bişey lazim fiyati maks 350-400 olabilir filipis amcadan düşünüyorum kuulsikin , siz ne önerirsiniz

birde tv de reklamlarda çıkıyor 50 ytl olan onu bilen varmi

Teşekkürler şimdiden

• forumda yenisin...

öncelikle mesaj yazma kurallarını okumanı tavsiye ediyorum...

forum chat odası değildir

traş makinasına gelince...

ben kullanmadım fakat bi arkadaşım Philips kullanıyo gayet memnun..bende almayı düşünüyorum...

Eğer sık traş olan biriysen philips yeterli bence
  • Traş sözcüğü tıraş diye yazılır.

Ayrıca çok sık tıraş oluyorsanız makine yerine Mach3 Turbo'yu tercih edin derim.

Ek:Makina sözcüğü de makine diye yazılır.

Not:Bunları gıcıklık olsun diye belirtmiyorum,forumda Öss'ye girecek bir sürü genç arkadaş var,bir soru yüzünden hayatları kararsın istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JK® -- 27 Mart 2007; 21:22:33 >
  • arkadaşım benda baya bu konuyu araştırdım sonuçta PHILIPS PHILISHAVE COOL SKIN HQ 7782 tıraş makinasında karar kıldım bence bi incele [simage]PHILIPS PHILISHAVE COOL SKIN HQ 7782[/simage]
    ayrıntılı bilgi içinhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=21010&productid=sgphhq7782
  • quote:

Orjinalden alıntı: JK®

Traş sözcüğü tıraş diye yazılır.

Ayrıca çok sık tıraş oluyorsanız makine yerine Mach3 Turbo'yu tercih edin derim.

Ek:Makina sözcüğü de makine diye yazılır.

Not:Bunları gıcıklık olsun diye belirtmiyorum,forumda Öss'ye girecek bir sürü genç arkadaş var,bir soru yüzünden hayatları kararsın istemem.

Bana traş daha doğru gibi geliyor.Bknz: Trafik, tren...

google'dan aratınca her ikiside çıkıyor:

http://www.google.be/search?hl=fr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=QLd&q=tra%C5%9F+makinas%C4%B1&btnG=Rechercher&meta=

• TDK ya göre tıraş,
    traş diye kelime gözükmüyor,
    bende şimdi baktım öğrenmiş oldum...

Tıraş makinesine gelince,
    bende çok araştırdım,
    dedim ben hassas adamım,
    o zamanın en iyisini aldım 8995
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=21009&productid=sgbraun8995

tavsiyelerim,
    ıslak tıraş makinesi alma,
    neden dersen çoook anlatıldı,

ben en iyisini aldım kullandım sonra dedimki
    mac3 gibisi yok
    gerçekten öle

ama makineye kullandıkça alışıyorsun birde pratik
    süre olarak çok farketmesede sulu traş olmak zor geliyor sabahları,

• öncelikle teşekkürler ,, ya çok sakal yok bende mach 3 kullandim 3 seneden ber bikltim artik birde tam kesmeyi istemiyom biraz birakmayi seviyorum tam kesince afedersiniz ... ağizli gibi gözüküyorum

iyi geceler
  • traş makinesinde panasonic bir numaradır.
    diğerleri piyasa işi.
  • Cildinize göre değişir. Eğer narin ve hassas bir cildiniz varsa Philips Philishave Coolskin iyidir.
    Hassas cilt için en iyi ıslak makinedir. Philips ile ilk 15 gün zorlansanızda sonrasında cilt alışıyor ve tıraş çok zevkli hale geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.