Şimdi Ara

[b]Hangi tv alınmalı max 3000 tl önerisi olanlar içeri[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese slm lar iyi forumlar arkadaşlar..

Lütfen uzun uzun yazdım diye okumadan kapatmayınız sizden yardımcı olmanızı diliyorum...

Ben bir tv almak istiyorum max bütcem 3000 tl ama inanın zorlıyacak kendimi aslında 2000 i geçmek niyetim yok ama özellik ve güzellik karşısında sınırları zorluyabilirim lakin o kadar cok secenek çıkıyorki karşıma inanın kafam çok karışık tam karar verdim demiş idim forum içindeki aramalarım sonucu ama malesef araştırdıkça battım ve seçenekler çoğaldı sizden ricam seçenekleri en aza indirgememe yardımcı olmanız.
    3d önemi yok aslında olmasada olur filme çok para veremem ve bluray oynatıcı bütçem yok ayrıca tvden beklentilerim

1:) %50 hd kanallar izleme (Hd uydu alıcım var modüllü Dsmart üyeliğim)
    2:) %20 sd yayınlar izleme
    3:) %20 usb den film izlemek hd ve dts formatlı olması muhtemel
    4:) %10 Arada bir araştırma için nette gezinirim eğer web brosver iyi bir tv ise pc takmama gerek yok eğer kötü web deneyimli tv ise pc bağlar max 2-3 saat nette takılabilirim, Oyun 40 ta bir call of duty serisi oynarım(kasım'dan kasım'a yeni çıktığında)

tercih 1:) p42gt30e ve P46GW30 serisi görüntü kalitesi karşılaştırılır ise birbirinden üstünlüğü olan varmıdır kasa yapısı dışında gt serisi kasa gw den daha şık duruyorda +sı 31 aralığa kadar alınanlar 5 yıl garantili
    tercih 2:) 40d7000 sadece kasa yapısı ve dizaynı için bile alınabilecek bir tv gibi duruyor çok beğeniyorum
    tercih 3:) 46pfl9705 çok kaliteli ve full led olduğu söyleniyor dizayn içinse güzel bir ürün ama gözlükleri çok pahalı

Benim bulduklerım ilgilendiklerim bunlar gibi olsada her tür yorum ve öneriye açığım tek korkum yukarıda belirttiğim plazma tvler burn in mi ne yani yanma benim pc kullanma zamanıma uygun değilse ondan korkuyorum yoksa isteğim plazma ama bazı arkadaşlar plazmada ne kadar iyi olursa olsun sanki buğulu bir camdan bakıyorsun hissi var dediler doğrumudur canlı parlak renkleri alamazmıyım? son olarak sadece pc de değil örneğin bazı filmler bile daha dar 21:9 mu ne sanırım bu gibi durumlar plazma için sorun olurmu örnek star hd bile çoğu filmi yanlardan daraltarak 4:3 veriyor bu eklanda yapışma yaparmı ?
    Hepinize iyi forumlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex76 -- 12 Aralık 2011; 12:29:04 >

• konu üzerinden 28 saat geçmiş ve 37 izlenmesine rağmen hiç fikri olan yok helal olsun
  • kardeş bu forum da işine gelen oldumu cevap veriyolar.yoksa mümkünatı yok.ben 1,5 ay önce 42 pdl 7906 philis tv aldım.tv den çok ama çok memnunum.lakin tv kendi kendini açıp kapatıyor.uydudanmı yoksa başka seydenmi çözemedim.şans işi biraz bu elektronik.bi arızalandı gönderdim yenisi geldi ama aynı arızayı tekrardan verdi.şimdi sana git pdl seisi philips al diyemem.bu vebal çok büyük olur.en güzeli git kendin gör bak dene öyle al.şimdiden hayırlı olsun.bu arada az daha bekle yılbasında falan büyük indirimler olur diyolar.acelen yok ise az daha bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

kardeş bu forum da işine gelen oldumu cevap veriyolar.yoksa mümkünatı yok.ben 1,5 ay önce 42 pdl 7906 philis tv aldım.tv den çok ama çok memnunum.lakin tv kendi kendini açıp kapatıyor.uydudanmı yoksa başka seydenmi çözemedim.şans işi biraz bu elektronik.bi arızalandı gönderdim yenisi geldi ama aynı arızayı tekrardan verdi.şimdi sana git pdl seisi philips al diyemem.bu vebal çok büyük olur.en güzeli git kendin gör bak dene öyle al.şimdiden hayırlı olsun.bu arada az daha bekle yılbasında falan büyük indirimler olur diyolar.acelen yok ise az daha bekle.

Sabreden derviş hesabı oldu bizimki yorumun ve fikrin için çok tşkler 3. günde yazan bulabildim

Konuya geçmeden belirtmek isterim inan forumu tanıyamaz oldum bu kadar uzun süre ve izlenime karşın 3 gündür kimsenin birşey olumlu olumsuz yazmaması beni çok üzdü neyse kimse mecburda değil sağlık olsun ...

Acelem yok evet bu hafta sonu almaz isem öbür hafta mutlaka alabilirim ama nedense baktığımda fiyatlar düşeceği yerde yükseliyor özellikle üst modeller dün denizli Elektrovorld a gidip inceleme yapma fırsatı buldum 46gw30 baya bi inceledim ama ne kadar incelesemde sd yayın vardı görüntü vasat idi ama öte yandan 46d8000 ve 46d7000 e öyle bir görüntü vardıki 3d değil ama Full hd görüntününde üstünde kaliteli bir görüntüsü ve şık yapısı vardı dedim bu görüntüyü pany verelim yada hd film izliyelim malesef olmaz dediler harici hdd bozukmuş pany de izliyemedik hd yayın işin özü anladığım kadarı ile samy firması satışta extra prim veriyorki ayrı stant ve çok yüksek çözünürlüklü görüntü ile teşhir ediyor inanın mağaza girişi 50 mt den bile işte bu tv dedirtiyor ayrıca belirtmek isterimki d7000 ile d8000 arasında kasası dışında fark yok diyen arkadaşlara tavsiyem görüntüsünü tekrar incelesin cünkü berraklık ve ayrıntı d8000 de daha fazla idi 4000tl bütçem olsa d8000 alabilirim ama yok onun içinde 2000 tl altı görürsem 46gw30e yi alıcam sanırım tek korkum 4:3 ve bazı 21:9 yayın yapan kanallar ve filmlerde ki siyah bantların ekrana yapışması deselerki bir film max 2-3 saat o sürede yapışmaz hemen alırdım ama emin olmam şart

Tekrar yorum yapan yapmayan tüm arkadaşlara tşkler....

• Burada pek de hayıflanmamak lazım aslında, siz zaten çok iyi bir fizibilite çalışması yapmışsınız. Bu ürünleri de iyi kötü biliyorsunuz. Ben size bu TV'ler arasında eğer ilgilenebileceğinizi düşünüyorsanız GW30 öneririm. Eğer 3D de önemliyse GT30 da tercih edebilirsiniz.
  • Yorum yapan yapmayan tüm forum üyelerine tşkler bugün denizli vatandan 1899 tl ye 46gw30 tv yi aldım kurdurduktan sonra izlenimlerimi paylaşabilirim herkese iyi akşamlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex76 -- 18 Aralık 2011; 21:50:50 >
  • ardaşım hayırlı olsun bende bugün çok gittim geldim media elektro bimeks vatan ama herkes bişi söylüyo yoksa alıyordum 46gw30 u ne diyosun sen ne zaman kuracaklar tvyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarr1905

ardaşım hayırlı olsun bende bugün çok gittim geldim media elektro bimeks vatan ama herkes bişi söylüyo yoksa alıyordum 46gw30 u ne diyosun sen ne zaman kuracaklar tvyi

Tşk ederim
    Yarın arayıp randevu alıcam umarım cabuk kurarlar gidip gelme hususunda ise bende senin gibiydim önceki msj larımı okur isen kimi soru sorar 2 dk alır cevabı kimide benim gibi 1 haftada alamaz neyse sana tavsiyem plazma düşünüyor isen sadece plazmalara bak eğer palama yanında aynı görüntüye adapte led varsa daha parlak görüntü seni cezbedebilir ve almaktan vazgeçebilirsin ben şartladım kendimi son 2 gün bu tv için yoksa yanındaki plips daha parlak ve canlı idi ama kararımı vermiştim artık ne olursa olsun izle ve al ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex76 -- 18 Aralık 2011; 22:06:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.