Şimdi Ara

hangi uçuş kartı en avantajlı? WINGS? shop&miles?diğerleri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
15.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximiles 30 Ekim itibarı ile mil kazanım şartlarını değiştirdi.

Wings de 23 Ekim itibarı ile ülkelerin mil puanlarını değiştirdi.

Artık kartlar eski avantajlarını kaybediyor, güncel bir uçuş kartları değerlendirmesi iyi olacaktır.
  • Güncel bir değerlendirme bilgisi verecek olan?
    veya herhangi bir blog veya karşılaştırma yapılan siteyi referans gösterebilecek olan?
  • ?
  • Wings sistemi 22 ekimden sonra millere karsılık ucak bileti değerlerini çok yükseltmis. Uzak doğuya 80 bin mil gerekirken simdi 135 bin mil olmus. Bende ise 76 bin mil vardı ve bunu biran önce kullanayım diyordum, geç kaldım. Bu durumda shop and miles daha avantajlo oldu gene. Shop and miles da küçük bir avantaj sundu geçtiğimiz ay. 1 liralık alışverişe 1 mil verdiği yerler var, hatta THY biletlerinde 1 Liraya 2 mil veriyordu. Ama 1 yiraya 0,1 mil verdiği yerler de vardı, ufak marketler, rakip kuruluşların yerleri filan, simdi bunlara 0,2 mil veriyor, eh, hic yoktan iyidir diyeceğiz.
  • Başlığı hortlatıyorum ...

Guncel karşılaştırma var mı ? Harcama yoluyla puan kazanılabilecek, POS sınırlaması olmayacak vs..
  • Wings ve parafly öldü. Adios da eskisi ile kıyas kabul etmez. Miles smiles olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Başlığı hortlatıyorum ...

Guncel karşılaştırma var mı ? Harcama yoluyla puan kazanılabilecek, POS sınırlaması olmayacak vs..

wings artık hayatta kullanılmaz, zaten kullanılmasın diye kademe kademe kuralları katılaştırıyorlar.
    16 Aralık 2015ten itibaren hiçbir cazibesi kalmayan bir kart olacak.
    Ben de wings için alternatif arayışındayım.
    özellikle lounge hizmeti veren bir kart bulursam hemen geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

wings artık hayatta kullanılmaz, zaten kullanılmasın diye kademe kademe kuralları katılaştırıyorlar.

Lounge için parafly kullanılabilir hala, en azından ankara için.harcamalar için de Adios ve garanti Miles smiles kredi kartı kombinasyonu en mantıklı şu An için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• senelerdir üyelik aidatı almayan wings bu sene aidat da aldı, iptal da ettiremedim, ne şubeden ne de telefon bankacılığından.

lounge bitti, vale hizmeti bitti. Pek cazibesi kalmadı. Biraz avans puan borcum kaldı, o da bitsin hem kartı hem de akbank hesaplarımı kapatacağım.

Adios şu an için iyi gözüküyor.
  • uçuş kartından öte amex kartları sizi her lounge'a sokar. en iyi concierge hizmetini sunar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

bende güncelleyım,bugun gordum aralık olayını resmen bitirmısler,altarnatıf aramaya başladım tavsıyelerınız nedır arkadaslar
  • Güncel durumda hangi kredi kartını onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel olur başlık canlansa...
    Uçuş kartlarından pek ses soluk yok bu aralar.
    Garanti hem Shop&Miles, hem de Shop&Fly sunuyor.
    Finansbank da Shop&Miles sunuyor. THY uçuşlarım için kart arayışındayım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.