Şimdi Ara

hangi uçuş kartı en avantajlı? WINGS? shop&miles?diğerleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
15.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sık sık uçak bileti almak zorunda kalan biri için öneriniz nedir?

avantajları belirterek tavsiyede bulunursanız faydalı olacaktır.

• wings in havaalanında cafe si varmış. burada sınırsız yeme-içme falan yapabiliyormuşsun wings kartını göstererek. vale park tada yanlış hatırlamıyorsam %40 indirim varmış.
  • mil puanlarla bedava bilet seçeneği hangi kartta daha gerçekçi merak ediyorum

wings de alan vergisi ödemesi de yok
  • up
  • up
  • Türk Hava Yolları'nda 1 yıl staj yaptım ve ordaki hizmetin başka hiçbir yerde olmadığına kanaat getirdim. En güzeli Shop&Miles.
  • bende çok araştırdım bu konuyu
    ve wings kartı seçtim. başvurdum. bu hafta gelir kartım.
    ek kartta çıkardım. 1000 mil puan eklenecek kartıma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kartın kralı wings'tir arkadaşım, ama 3500TL'lik maaş bordrosu istiyorlar.. çok başvurdum bi türlü vermediler.. shop&miles kullanıyorum yaklaşık 30.000 mil'im var ama henüz kullanmaya değecek bir uzaklığa gitmedim.. Lounge olarak ise zone lounge'ta da wings lounge'ta de hizmetler çok iyi..

Sonuç: "shop&miles" thy'nin tek resmi sponsoru lafıyla herkesi tavladığı kanaatindeyim.. ama yine söylüyorum kartın kralı wings
  • wings ile avrupa uçuş 35bin mil,
    1 chippara 25 mile dönüştüğüne göre
    35bin mil için 35000/25=1400 tl ödüyormuşuz kabul edersek
    avrupa gidiş dönüş bileti için çok değil mi? Neresi avantajlı?
  • Her ne kadar Garanti Bankasından hazzetmesem de Shop&miles kullanıyorum.
    Bence en avantajlı kart çünkü miles&smiles uçuş milleri ile harcama yapınca kazanılan miller birleştirilebiliyor. Wings ve muadilleri sadece harcama mili kazandırıyor. oysa S&M uçarken de kazandırıyor öyle düşünün.
    eğer sık uçuyorsanız en güzeli s&m.
    S&M Dezavantajları:
    1. Zorla 2 kart yolluyorlar. Biri american express diğeri master card. ben amex'i hiç kullanmadım. zaten kart aidatı daha yüksek masterdan.
    2. Dezavantajlarından birisi de limiti çok yüksek gönderiyorlar. güya prestij kartı diye mecburi kart aidatı alıyorlar. ama bu her kartta var zaten. o ayrı bi topic konusu.
    3. Alan vergisi vermek zorundasınız. wings gibi değil.

S&M Avantajları:
    1. Bir çok yerde (eskiden yoktu) taksit imkanı bonusla kafa kafaya nerdeyse. bonusun faydalandığı bi çok şeyden s&m'de faydalanıyor.
    2. 1 mil = 1 TL olduğu için, eğer günlük harcamalarınız karttan yapılıyorsa baya bir mil biriktirebilirsiniz. Bazı program ortaklarında %10-%20 fazla mil kazanıyorsunuz. Örneğin shell...
    3. Yurt dışı alışverişlerinizde mil puanlarınız 2 katı kazandırıyor.

Buyurun karar sizin:)...

• Merhaba
    Ben shop&miles kart almayı düşünüyorum. Normalde çok uçağa binen biri değilim ama normal alış verişlerimden mil kazanıp arada seyahat etmeyi umuyorum.

1. Sorum: Normal market vs. alışverişlerinde mil kazanmak için kartın garanti bankası pos cihazından mı geçirilmesi gerekiyor?
    2. Yıllık masrafı ne kadar? İnternette Shop&Miles Gold Card Program Ücreti 60 Hızlı Mil Kazanım Ücreti 30 yazıyo. Eğer dediğin gibi iki kart yolluyorlarsa hiçbir şey yapmadan yıllık 90+90 = 180 lira kart ücreti mi ödüyoruz.
    3 : Otomatik ödeme talimatı gibi olaylarla mil kazanmayı hızlandırma şansımız var mı?
  • Üstteki arkadaşın mesajında hata var Shop and Miles kart otomatik olarak iki kart yollar ve program parası ortak kesilir. Yani mastercard için ayrı, American Express için ayrı para kesilmez.. Bonus kartın American Express'ini alırsanız üyelik ücreti normalden fazladır.

Ayrıntılı bir Shop&Miles incelemesini aşağıdaki blogumda bulabilirsiniz. Kartın incelemesi mi olur? demeyin, bakın nasıl oluyormuş

Bütün kart ücretlerine ve programların birbirine olan avantajlarına buradan erişebilirsiniz

Sayın exzina bütün sorularınızın cevabı aşağıdaki yazıda :)
    http://umutspicks.blogspot.com/2010/12/garanti-bankas-shop-and-miles-kredi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recidivist -- 8 Aralık 2010; 0:23:51 >

• Shop and miles da alan vergilerini kendimiz mi ödüyoruz?...ne anladım ben bu karttan.
  • Shop and miles Platinum'da 100 lira mastercard için 50 lira Amex için toplam 150 lira alıyorlar. İstemezseniz Amex'i iptal ettirip sadece 100 lira ödemeniz mümkün. Yıllık kart aidatı 3. ekstreye yansıyormuş. 3. ekstre gelmeden iptal ettirmek lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 16 Mayıs 2011; 13:30:18 >
  • Arkadaşlar Garanti Bankası'nın Shop and Miles Kartları Miles and Smiles olarak bugün itibariyle değiştirildi. Yeni mil kazanım tablosu ve karşılaştırma için Miles and Smiles Kredi Kartları yazımı okuyabilirsiniz.
  • Shop and miles için yeni mil kazanım kuralları açıklandı. Bir kere shop and miles olan ismini miles&smiles kredi kartı olarak değiştirmişler. Ayrıca tüm harcamalar için kazanılan mil kazanımlarını da azaltmışlar. Bu sene mart ayı içerisinde sözleşmesi yenilenen bu kartı Garanti'ye bu şartlarda verdiği için THY'nı kınıyorum. Bu da THY'nin bu programdan almış olduğu paraya baktığını, yolcularını hiçbir şekilde kollamadığının açık göstergesi oluyor.

Mil kazanımı tablosunu ekteki linkte veriyorum.
    Baktığınızda ne kadar saçma bir düzenleme yaptıklarını göreceksiniz.

http://www.milesandsmiles.net/web/19-50-1-1/miles___smiles/program/mil_kazanimi/harcama_yaptiginiz_sektorlere_gore_degisen_mil_kazanimlari

• maaş müşterisi oldugum için akbank ,neo kartıma 250 tl chip- puan yatırdı, bu puanı wings e aktarabiliyorum, aktarmam mantıklı mı, ne karım olur
  • Maximiles en iyisi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben onceleri 7-8 kredi karti varken hepsini iptal edip 2 ye kadar dusurdum bunlar maximum ve garanti bonus. simdi baya bi baktim internetten anlasilan kisinin durumuna gore avantajlar farklilik gosterebiliyor. bunun icin ben durumumu iyi kotu anlatayim sizde bildiginiz ve anladiginiz kadar yardimci olun. Ben ayda 2-3 defa yurt ici senede ise 1 -2 defa yurt disi yapan yurt disi ve icinde harcamalari genelde kartla yapip odemelerini zamaninda yapan.kimi zaman taksit seceneklerini kullanan.sabit bi havayolu sirketi kullanmayan. alan vergisi ve hizmet bedeli odemekden bikmis.kimi zaman kendi kartimla kiz arkadasima ve yegenlerime ucak bileti alabilen biriyim. bu bilgiler isiginda WINGS,MAXIMILES,SOHP&MILES,AMERICAN EXPRESS, YADA X hangi kart bana uygun olur dersiniz
  • En güncel karşılaştırmaya nasıl ulaşabiliriz?
    nette gördüğüm pek çok karşılaştırma incelemeleri eski

en avantajlı kart şuan için hangisi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.