Şimdi Ara

hangi uygulama ne kadar internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

telefonumu gece yatmadan önce %100 yapıp sarjdan çıkarıyorum ve sabahına sarjı %90-92'lerde buluyorum. eskiden gece %100 bırakırdım ve sabah %100 bulurdum. fakat şimdi olmuyor. ilkte sorun başka birşeyden sandım birsürü uygulama sildim filan ama yok yine olmuyor. sonra hücresel ağı ve 3g'yi kapattım öyle denedim ve sabaha %100'dü. ben merak ediyorum hangi program ne kadar internet kullanıyor diye gösteren bir uygulama var mı ? (ios5'te de vardı bu sorun 6'da da var ) çünkü bir uygulama var hep internetten kullanıyor ve o yüzden gidiyor diye düşünüyorum. tşkler

• Bildirim bakip kontrel eden appler mesela whats app facebook foursquare twitter sonra cesitli internet baglantisi olan app ler den dolayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Bildirim bakip kontrel eden appler mesela whats app facebook foursquare twitter sonra cesitli internet baglantisi olan app ler den dolayi.

eskiden de vardı onlar fakat %100 gidiyordu sabaha kadar. şimdi ne değişti de azalıyor onu merak ediyorum
  • ben aşağıdaki uygulamayı kullanıyorum. uygulama arka planda sürekli çalıştığı sürece hangi app ne kadar tüketim yapmış rapor alabiliyorsun. bir başlangıç ve bitişi tarihi belirlemen yeterli.

http://itunes.apple.com/us/app/dataman-real-time-data-usage/id404513413?mt=8
  • quote:

Orijinalden alıntı: samich_tor

ben aşağıdaki uygulamayı kullanıyorum. uygulama arka planda sürekli çalıştığı sürece hangi app ne kadar tüketim yapmış rapor alabiliyorsun. bir başlangıç ve bitişi tarihi belirlemen yeterli.

http://itunes.apple.com/us/app/dataman-real-time-data-usage/id404513413?mt=8

şimdi baktım, yakın zamanda birsürü kez ücretsiz olmuş, birkaç gün bekliyeyim. indireceğim hemen ücretsiz olunca. teşekkürler :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.