telefonumu gece yatmadan önce %100 yapıp sarjdan çıkarıyorum ve sabahına sarjı %90-92'lerde buluyorum. eskiden gece %100 bırakırdım ve sabah %100 bulurdum. fakat şimdi olmuyor. ilkte sorun başka birşeyden sandım birsürü uygulama sildim filan ama yok yine olmuyor. sonra hücresel ağı ve 3g'yi kapattım öyle denedim ve sabaha %100'dü. ben merak ediyorum hangi program ne kadar internet kullanıyor diye gösteren bir uygulama var mı ? (ios5'te de vardı bu sorun 6'da da var ) çünkü bir uygulama var hep internetten kullanıyor ve o yüzden gidiyor diye düşünüyorum. tşkler
Bildirim bakip kontrel eden appler mesela whats app facebook foursquare twitter sonra cesitli internet baglantisi olan app ler den dolayi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: udolu1905
Bildirim bakip kontrel eden appler mesela whats app facebook foursquare twitter sonra cesitli internet baglantisi olan app ler den dolayi.
eskiden de vardı onlar fakat %100 gidiyordu sabaha kadar. şimdi ne değişti de azalıyor onu merak ediyorum
ben aşağıdaki uygulamayı kullanıyorum. uygulama arka planda sürekli çalıştığı sürece hangi app ne kadar tüketim yapmış rapor alabiliyorsun. bir başlangıç ve bitişi tarihi belirlemen yeterli.
ben aşağıdaki uygulamayı kullanıyorum. uygulama arka planda sürekli çalıştığı sürece hangi app ne kadar tüketim yapmış rapor alabiliyorsun. bir başlangıç ve bitişi tarihi belirlemen yeterli.