Şimdi Ara

Hangi versiyon daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hangi versiyon en iyisi hangisi en hızlı vb. cevap verirseniz sevinirim.

• offf be az araştır ya. rahat 30 kere yazılmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbr

offf be az araştır ya. rahat 30 kere yazılmıştır.

Ben bazen ayni kisilerin surekli ayni konuyu aci ayni seyleri yazdigini falan dusunuyorum, sirf gicikligina.

Konuyu acan arkadasim, Yukaridan "Arama" butonunu tikla, hayatini yasa
  • yeni m33 çıkmış normal psp ye o en güzeliymiş umd siz kopya oyun oynanabiliniyomuş vede hem umd video hemde yüksek kaliteli mp3 pmp film oynatabiliomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bienair

arkadaşlar hangi versiyon en iyisi hangisi en hızlı vb. cevap verirseniz sevinirim.

Arkadaşım suan psp uzerindeki en iyi sürüm 3.52 m33 tur. hem iso hem cso dosyalarını direk atarak çalıştırırsın ek bi program kullanmana gerek kalmaz. Ayrıca iso dosyalarını cso convert programı ile boyutunu %15 azaltabilirsin mesala 100 mb olan bi iso oyunu cso ya cevirirsen 75 mb yer tutar buda sana daha fazla oyun yukleme sansı verir.
  • Sağolun ama ben kararımı verdim alıp 3.70 e yükseltcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bienair -- 17 Eylül 2007; 15:42:26 >
  • quote:

Sağolun ama ben kararımı verdim alıp 3.70 e yükseltcem

Sözün bittiği yer
  • YAZIK OLDU ARKADASA 3.52m33 yukleseydı keşke vah vahhh
  • quote:

Sağolun ama ben kararımı verdim alıp 3.70 e yükseltcem

o verdiğin kararla sadece umd den oyun oynayabilirsin bir umd de dışarda 50-60 ytl geçmiş olsun diyorum
  • arkadaşlar 3.10 versyonuna 3.52m33 yüklenirmi??
  • skatyy e pm at bence
  • arkdaşlar benim cihaz yurt dışından gelme 3.40 yüklü buna ne yüklersem daha iyi olur?
  • arkadaşlar öncelikle şunu aklınızdan çıkartmayın, psp nizin versiyonu ne olursa olsun (orjinal versiyondan söz ediyorum) ilk yapacağınız şey 1.5 e düşürmek. bu tartışmasız bir kuraldır. 1.5 e düştükten sonra yolunuz açılmış demektir, 2 seçeneğiniz kalıyor netten inen oyunları oynamak için. 1. devhook ki bunu anlatmaya bile gerek yok neymiş diye de araştırmayın hiç bulaşmayın. sizi kral dairesine alalım 2 inci seçenek custom firmware dediğimiz sadece 1.5 psp lerin geçebildiği versiyonlar. bu customlarda oyunları oynamak çok basit yapacağınız tek şey oyunu kartınıza kopyalamak için bi kaç dakika sabredebilmek. şuan en son custom firmware 3.71 m33 en iyisi 3.52 m33-4.. 3.71 m33 henüz çok yeni bi kaç eksiği var yakında tamamlanınca en iyisi o olcak.

aklınıza takılanlar olursa profilimde msn adresim var ekleyip sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.