anket çoktan seçmeli olmalı idi.. zaman zaman hepsini kullanıom..
GoSurf diye bir browser var bende çok hızlı ya
ispanyolca mozilla kullanıyorum ama firefox değil
Up !
Opera kullanıyorum...
Mozilla FireFox (1.5 2.0)
Bazende İ.Exp 7
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
quote:
Orjinalden alıntı: Gene®ouS
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
firefox Gran Paradiso 3.0a2
Ben kurdum ama Alpha versiyon olduğu için herhalde, çok hatası sorunu vardı. Flash Player ve Shockwave Player, ve benzeri çeşitli eklentiler sorun çıkardı. Dil sorunu vardı. Gibi...
Mecburen 2.0'a döndüm.
Aynen ben de Alpha' yı kurdum ama 2,0 a dönmek zorunda kaldım. 4ever FireFox 2,0 Şimdilik. Ayrıca Alpha beta idi dimi?
Alpha, Beta bile değil. Deneme aşamasındaki en ilk sürüm. Alpha'dan sonra Beta oluyor.
ileri geri ve dosya indirme yöneticisi 2.0 den daha başarılı. bende ne dil sorunu ne de flash sorunu olmadı.
firefox 2 bide şu alttan öıkan reklamları yok etmek için eklenti bulsam tam süper olacak, bilen pm gönderirse çok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_
firefox 2 bide şu alttan öıkan reklamları yok etmek için eklenti bulsam tam süper olacak, bilen pm gönderirse çok sevinirim
Hangi reklamlardan bahsediyorsun yandaki reklamları kaldırmal için AdBlockPlus eklentisi var çok başarılı ve kullanımı kolay
Firefox 1.5,çok çok nadir Opera.
Opera'da scrool otomatikman sayfanın ortasına kendini sabitliyor,nasıl düzelteceğiz?
FiReFOX
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_