www.firefox.com sitesine gimen yeterli orada otomatik olarak Türkçe FireFox'u indirmeni önerecek. olmadı diğer diller (other languages) var ona basrsın.
FIREFOX 2 kullanıyourm. Daha kıralını kimse gösteremez bugün için. Ayrıca forumdaki tüm reklamları bloke edebildiği için (AD Block Plus) hem kota dolmuyor hemde sayfaar hızlı açılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
firefox Gran Paradiso 3.0a2
Ben kurdum ama Alpha versiyon olduğu için herhalde, çok hatası sorunu vardı. Flash Player ve Shockwave Player, ve benzeri çeşitli eklentiler sorun çıkardı. Dil sorunu vardı. Gibi...
Mecburen 2.0'a döndüm.
ie7
Firefox kullanıyorum hangi versiyon olduğuna nasıl bakabilirim?
firefox 2
quote:
Orjinalden alıntı: PhsycoMantis
Yardım/Help'e gel -About Firefox- veya Firefox hakkında
quote:
Orjinalden alıntı: iPodMania
ie7
Sizi de uyanmışların arasına bekleriz Hele hele kota problemin varsa ve bu siteye çok takılıyrosan bir saniye bile bekleme ve Firefox'a geç.. Ayda en az 1 GB kotana katkı sağlarsın.
Firefox
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
quote:
Ben kurdum ama Alpha versiyon olduğu için herhalde, çok hatası sorunu vardı. Flash Player ve Shockwave Player, ve benzeri çeşitli eklentiler sorun çıkardı. Dil sorunu vardı. Gibi...
Mecburen 2.0'a döndüm.
Aynen ben de Alpha' yı kurdum ama 2,0 a dönmek zorunda kaldım. 4ever FireFox 2,0 Şimdilik. Ayrıca Alpha beta idi dimi?
Şimdilik Mozilla FireFox 2,0 önde
quote:
Orjinalden alıntı: altay65
quote:
Teşekkürler 1.5.0.9 muş.Antika olmuşum ben yaw
FİREFOX 2.0 ahşap tema
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: altay65
quote:
Teşekkürler 1.5.0.9 muş.Antika olmuşum ben yaw
Yakında Fosillerini' de bulurlar.
Firefox 2.0.0.1
up !
quote:
Orjinalden alıntı: Gene®ouS
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
quote:
Mecburen 2.0'a döndüm.
Aynen ben de Alpha' yı kurdum ama 2,0 a dönmek zorunda kaldım. 4ever FireFox 2,0 Şimdilik. Ayrıca Alpha beta idi dimi?
Alpha, Beta bile değil. Deneme aşamasındaki en ilk sürüm. Alpha'dan sonra Beta oluyor.